Merhaba
NG 600 bizde malesef yok. Fakat NG 600'ün kadrosu size şehir kullanımı için biraz küçük kalabilir. (NG 600 ün kadro 17"'dir)
Borla veya Kron'uın 19" bisikletlerine de bakabilirsiniz.
(Bunların fiyatları NG 600 den biraz fazla olabilir.)
Selamlar..
Merhaba. Trek 3700-3900 olabilir. (340-390 EU)Çok çeşitli kadro boyları da var..(GT bisikletlerin de fiyatları 315 EU'dan başlıyor)
Aynı fiyatlara yerli montaj bisikletlerde seçenek olabilir. (Borla, Geotech veya Kron)
173 boyunda 74 kiloyum, 31 yaşındayı
bisikleti günde bir kaç saat ankara içi ve çevresinde, hafif arazi koşullarında ve hafta sonları için uzun mesafe gezilerinde kullanmayı planlıyorum.
bisiklet için ilk planda 1500 YTL ayırdım ama değecek modifikasyonlar için opsiyonum var.
yardımınız için şimdiden teşekkrüler
Not: Scott markasını beğendim ama alternatiflere elbette dikkat edeceğim.
Merhaba. Bisiklet için iyi bir bütçe ayırmışsınız, tebrikler.
Scale 60 iyi bir seçenek. (Kadro çok iyi, 935 EU; Bütçeyi aşıyor ama..)
Trek 4400 disk. (Hidrolik diskli iyi bir seçim: 790 EU)
GT Avalanche 1.0 (hidrolik diskli 870 EU)
@Summertime
Merhaba Summertime.
Size 16" kadrolu (26" tekerli)bir bisiklet lazım. Daha büyük kadroda zorluk çekersiniz.
Bu durumda Sedona Borla 16"(370 YTL), Kron XC 1000 16", Geotech Sherpa (Zaten tek boy 16",350 YTL) olabilir. Çok dişli lastikleri olmasına gerek yok..Alacağınız bisiklette dişli lastik varsa daha az dişli bir lastiklerle değiştirmek iyi olur.(Daha az yorucu olacaktır.)
18 yaşındayım 180 cm boy 75 kg..
spor- gösteri amaçlı ..
vert - half pipe - parklar'da sürdürmek istiyorum.. önce sokakta öğrenicem tabi ki..
bol vakit ayırabilirim..
bütçem max 250 - 300 YTL - ikinci el tercih edicem bu yüzden ( yeni başlıyorum )
Gürsel Bey merhaba,
Öncelikle tesekkurler cevaplarınız için.
Şehir-tur bisikletinde karar kıldım. Drag (maraton lux), Geotech (street), Sedona (311), Kron (CT 1000) ve sizin de saydığınız Trek'ten (FX 7.0) şehir-tur modeli buldum. Acaba bu beşi arasından bir değerlendirme yapabilir misiniz? Öne çıkan var mıdır aralarında?
@kedito
Burada uymayan sizin ayırdığınız bütçeydi.. Bir de düzgün 2. el bisiklet şu an yok..Bizde sıfır olarak 200 (350 YTL)Eu veya 280 USD (365 YTL) den başlıyor..Geotech Sherpa 200 EU, Sedona Borla 280 USD..
(Fakat Borla şu anda yok) Eğer daha da çıkarsak 340 EU ya Trek 3700 var..
Selamlar
Bu listeye Scott Sportster P5 de eklenebilir. (418 EU)
Trek FX 7,0 340 Eu ile oldukça ekonomik bir bisiklettir.. Düz çatal olduğu için de hafiftir. Ama biraz bozuk yol için 28" Sportster P5 düşünülebilir.
Diğer bisikletler de fiyatlarına göre iyidir.. Öne çıkan bir bisiklet yazmam çok zor.. Hepsi birbirine yakın..
merhaba ankara eryamandan çağatay.. boyum 1.80 74 kiloyum kendime yarış bisikleti istiyorum fakat maddi durumum bu iş içn kuvvetli deil sanırım.. 300-400 arası verebilirm 2. el sıfır her türlü önerilerinizi bekliyorum.. Teşekkürler..
slm gürsel abı ben şu şow yapılan bmx ler varya onalrdan almayı dusunuyorum ama bır turlu bulamadım ama bana gercegı lazım yanı atlıcam zıplıcam ucucam bısıklete hıc bır sey olmucak bana yardımcı olursan cok sevınırm