Scudo Sports

Bisiklet alacaklara mini rehber

@Body

Merhaba
En fazla 250 YTL ye "iyi bir bisiklet" bizde yok malesef. 2. el bir şey bakın derim. Forumun 2. el bölümünü araştırın.Bizde sadece 159 EU ya kadın bisikleti var. (link) Nakit 250 YTL ye oluyor.
Selamlar

Scudo
Arkadaşlar, sırayla cevap yazmaya başladım. Devam edeceğim, kusura bakmayın..

@çömez
Merhaba Corratec değil de Geotech Fun olmalı.Eski Fun kalmadı. Yerine Yeni Fun var. 50 EU daha pahalı.Ama çok daha güzel. Bunu tavsiye ederim..Sedona Borla da güzel bir bisiklet.(280 USD)
Bu bisikletlerle sorun yaşamazsınız.

@darkexorcist
Merhaba
Ful amortisörlü bisikleti (belli bir fiyat altında) sadece bem değil bu işlerden anlayan bir çok arkadaş tavsiye etmez.. Üstelik siz hız yapmak istiyorsunuz.
Bence bu "sevda"dan vazgeçip ön amortisörlü "adam gibi" bir bisiklet almanız daha iyi olur.
Bu fiyatlara gayet iyi Sedona, Geotech veya Kron bisikletler var..

Merhaba boy 154, kilo 45, yaş 28, bayan ,
hafta sonu ve hafta içi şehir içi
200 ytlye kadar düşünüyorum
zaman ayıracağınız şimdiden teşekkürler

@yeliz
Merhaba..
Bütçenizi biraz arttırmanız mümkün olsa iyi olacak. Açıkçası bu fiyatlara önerebileğim bir bisiklet yok. (En azından bizde yok) Diğer satıcılarda Bianchi , Salcano vb olabilir. Ama lütfen ön-arka amortisörlü bir bisiklet almayın..Ya da 2. el temiz bir şey bakın derim.. (Forumun 2. el bölümüne göz atın)

Selamlar

merhaba

boy 175cm kg 80 yaş 16
haftada en az 5gün binerim.
genel olarak kırsal kesim. dağ taş tepe vs. :)
500-600 ytl

@uurozkn

Kron xc1000...Fiyatı 570 lira.

peki orta kalitede eldiven,kask,ayakkabı,tayt ve forma ne fiyata bulabilirim?

bunların çok kaliteli olmasına gerek varmı? ortalama ömürleri ne kadardır?

@uurozkn
Eldiven Sedona:8-15 YTL
Kask:20-25 YTL
Ayakkabi:100=150 YTL
Tayt:50-60 YTL
Forma 60-70 YTL

Bunlar minimum fiyatlardir. Ayakkabi SPD pedal kullanmadikca cok gerekli olmayabilir.
Tayt olmasi gerekir ama 15-20 YTL ye satilan ter emici tisortler de isinizi gorur. Onemli olan ter emmesi ve cabuk kurumasi.

Bunlarin omru urune gore degisir ama kask -ayakkabi en az bir kac yil kullanilir. Eldiven genelde 1 yil sonra iyice eskir . Tabi bunlar kulanim sikligine gore degisir. Urunlere sitemizden ulasabilirsiniz..(Site ici arama bolumune mesela "eldiven" yazinca tum eldivenler cikar.)

Bay.
Boy:1,80 Kilo :86 Yaş:30
Spor Ve gezinti amaçlı
Çoğunlu Şehir içi kullanım
Haftaiçi Akşamları ve hafta sonları
Enfazla 400-420 Ytl.

Bayan
Boy 1,55 Kilo 48 Yaş 30
Diğer Seçenekler aynı.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Selamlar
1,88 boy 82 kilo 22 yaş
Genel olarak şehir içi ulaşımında
Her gün
500 YTL civarı
yardımınız için teşekkür ederim.

Gürsel Bey merhaba
fikrinize ihtiyacım var şirket adresinizede mail attım ama sanırım yoğunsunuz birde buradan şansımı deniyeyim dedim işsiz olmam dolayısı ile zaman bolluğundan bisiklet işine merak saldım ve ne alacağıma karar verme aşamasındayım boyum 190 kilom 86 bisiklete %50 arazi,köyyolu, patika vs.(kesinlikle dağ inişi atlama zıplama değil) %50 asfaltta bineceğim yavaş yavaş tecrübe kazanıp uzun yolculuklar yapma amcındayım örneğin istanbuldan izmire gibi sizce almam gereken bisiklet nedir sağlam uzun yıllar gidecek bi bisiklet olmalı marka saplantım yok bütçem önce 400 dü zorladım 500 e çıkardım şu anda iki çelişkim var mtb mi hybridmi eğer mtb ise Amoeba hussarmı Kron xc 1000 mi mtb olursa örneğin hussara bagaj olurmu malum uzun turlarda çadır tulum lazım hybride konusunda ise bi çelişkim yok bilgi sahibi olamadım daha birde fazla ucuz seçenek yok sanırım

@biyani
Merhaba .
Keşke burada adınızı da yazsaydınız. Siz Engin Lans'sınız sanırım.
Ben Şehir dışındaydım, yeni geldim.
Neyse..
MTB alırsanız her yerde rahatlıkla binersiniz.. Uzun yol uapacaksanız ince, dişsiz lastik takarsınız.
Ama hafif bir şey olsun derseniz Trek 7,0 var. 340 EU fiyatlı. Donanımı düşük olabilir ama kadro çok iyi. 28" trekking bisikleti diye geçer. Donanım ileride upgrade olabilir. Ya da Trek 7200 var. Bu hem ön amortisörlü hem de sele borusu yaylı..Bu 450 EU. Bunlarla gerçekten daha hızlı yol alırsınız.Ama sizin bütçeyi geçiyor.. Bunlara peşin fiyatına 4 taksit yaparız.
Disk fren olmadıkça her bisiklete bagaj takılır. (tabii çok üst model bazı bisikletlerde bagaj vida yeri olmuyor bazen)
Bütçeniz 500 YTL yi geçmiyorsa o zaman Kron veya Sedona düşünebilirsiniz tabii ki. Onlar da fiyatına göre gayet iyi bisikletlerdir. Hangi modeli alırsanız alın sorun yaşamazsınız.

@Beeyanke

Merhaba
Bu durumda size Sedona Borla veya Kron önerebilirim.
Size 18" /19" ,eşinize 16" kadro boyu olur.
Bunların fiyatları da sizin bütçeler içinde zaten..Hepsi kaliteli bisikletlerdir.
Fakat bunlara belki dişsiz şehir lastiği takmakta fayda var..
Selamlar, kolay gelsin..

@jussce

Boyunuza göre bu fiyatlara (link). Large karo. Donanım düşüktür ama kadrosu çok iyidir.. Nakit peşinde bir indirim sözkonusu..
Kron'da sanıyorum da sizin boyunuza göre bisiklet bulunabilir.

merhaba,
boyum 1.78
kilom 75
yaşım 31
şehir içi kullanacağım (ankara-biraz yokuş)

salcano ng 600 almak istiyorum. bunların kadro boyu sabit midir? sabitse bana uyar mı? değilse kaç olmalı?

teşekkürler
deniz

slm
boy:1.70
kilo:64
gezinti ve arada spor amaçlı
600-700 ytl civarı bir şey arıyorum

Geri