Scudo Sports

Bisiklet alacaklara mini rehber

slm gürsel abı ben şu şow yapılan bmx ler varya onalrdan almayı dusunuyorum ama bır turlu bulamadım ama bana gercegı lazım yanı atlıcam zıplıcam ucucam bısıklete hıc bır sey olmucak bana yardımcı olursan cok sevınırm pardon boy kılo belırtmedım ama bıldıgım kadarıyla benım ıstedıgım bısıklettte boya kıloya gerek yok ama sow amaclı kullanıcagım kesın

Scudo
Erkek 13 180 47
UlaŞim, Spor, Gezİntİ.
DaĞlardan AŞaĞi
HergÜn
500 Ytl

@cesiceyms
Freestyle BMX ler: GT,Haro, Beone,Trek Park olabilir. 2008 ler gelmek üzere.
Elimizde şu an Beone Slice var. 385 EU .. %10 indirimle verebiliriz..
Yalnız bu bisikletler sağlam da bir yere kadar..Hiç bir şey olmaz diyemem.. Sonuçta bunlar demir putrel değil..
Selamlar..

@lifely2006
Önü Shimano Disk frenli, az telli janta sahip bir bisiklet.. Fiyatına göre tavsiye edilebilir..Ağırlık 14 kg dan az değildir..Az telli jantı olması ilginç..Hava katıyor:)

@hakan95
Bu fiyatlara Trek 3700, Kron, Sedona veya Geotech'ler var....(Genellikle alt-orta modelleri) 18-19" kadro boyu uygun olacaktır .Trek 3700 340 EU fiyatlı.hangisini alırsanız alın memnun kalırsınız..Selamlar..

ögrenmek istediğiniz bilgiler şöyle ;
- Bay , yaş 25 ,Boy 1,83 kilo 80
- Spor+gezinti
- %70 şehir, % 30 dağtepe
- Haftada 2-3
- "0" km, bütçe ise 700(+-50) YTL
Teşekkür ederim...

@ronartest
Merhaba.. Eskiden bunları cevaplamak kolaydı, seçenek yoktu..
O bütçelerde işinizi görecek bir çok model mevcut.Kron, Sedona, Geotech; (yerli firmalar)bisikletlerinin güzel modelleri var.Ama Trek(2008) bisikletler de gelmeye başladı. Scott olarak şu an o bütçede bisiklet kalmadı.Trek 4300 sizin bütçelere uygun..
Selamlar..

mrb,

173 boyunda 80 kiloyum, 31 yaşındayı
bisikleti günde bir kaç saat izmir içi ve çevresinde, hafif arazi koşullarında ve hafta sonları için uzun mesafe gezilerinde kullanmayı planlıyorum.
bisiklet için ilk planda 1500 YTL ayırdım. Aynı zamanda eşiminde kullanabileceği bir bisiklet olması tercihim. Aklımda trek 4300disk veya 4400disk var. Ayrıca mekanik diskin hidrolik disk'e göre çok fazla dezavantajı olur mu? Mesela frenin ani durumlarda kopması gibi

yardımınız için şimdiden teşekkrüler

@gürsel

@yaydin
Merhaba.
Disk fren istiyorsanız kesinlikle hidrolik öneririm. 4400 disk fiyatına göre çok iyi.. Bu fiyatlarda hidrolik frenli marka bisiklet pek yok.
Mekanik frenli yerine V-frenliyi tercih edin.. Ya da daha sonra hidrolik disk takarım derseniz mekanik düşünülebilir.Eşinizin boyu sizinkine yakınsa sorun olmaz. 16" kadrolu bisiklet uygundur sanırım.

Selamlar..

1-erkek.15.183.130
2-spor
3-dağtepe - şehir karışımı
4-haftada 5-6 gün
5-2. el de 0 da olabilir 1500 2000 civarı

elinizde benlik bir bisiklet varsa ö.m yolu ile bilgilendirirseniz sevinir yada bana önerebileceğiniz bisikletler nelerdik kadro boyu kactır ws... yaşımın ve bu iş için ayırdıgımın paranın boyumla ilişkisinide göz önünde bulundurursanız sevinirim gürsel bey...

Gürsel bey Merhaba,

10 gün içinde yeni bir bisiklet alacağım bilgimde bu konuda kısıtlı yardımcı olursanız sevinirim.

E- Yaş:29 Boy:1.82 Kilo: 80

Spor ve gezi ve yakın mesafe ulaşım için kullanıcam

%90 Şehir %10 memleketim Antalya/Akseki'ye gittimde dağda oda en fazla 3 haftalık süre + hafta sonları tatil ziyaretlerinde.

bütçe alt limit:800 üst limit 850 çok zorlama 900 olur :) peşin almayı düşünüyorum

sıfır bisiklet almak istiyorum. Düşündüğüm modelleri yazayım. biraz fazla olucak ama affedin

Sedona 711 V- 751(aslına Fiyatı biraz daha düşük olsa hiç düşünmeden alabilirim.)

Spcialized-hardrock
Giant-boulder
Scott-aspect 50
Kron XC1000-XC2000
Merida Tfs 100 v (çok çekici bir bisiklet nakitte ciddi bir indirim olsa hiç düşünmiyeceğim seçeneklerden biri)

Trek-4300-3900

Şehir&yol bisikletide düşünebilirim

tavsiyelerinizi bekliyorum

Saygılar
Ersin
aydin_ersin@yahoo.com

1-bayan/28/1.70/58
2-spor,gezinti
3-%30 şehir içi, %70 arazi
4-haftada 1 gün
5-sıfır tercihim, ama çok temiz ve tavsiye edebileceğiniz bir ikinci el de olabilir

bütçe; 1000 TL civarı

not: dayanıklılık önemli bir ölçüt, çünkü bir miktar beceriksizlik söz konusu :)

yardımcı olursanız sevinirim ama sanırım bir süredir pasif forumun bu kısmı..

@gürsel

Gürsel Ağabey,

Bu konunun duayen olduğunu çalıştığım şirketteki bir arkadaşım söylemişti,en gerçek düşünceleri sizden alabileceğim konusunda uyarı beni..
Bu forum vasıtasıyla bir kaç kişi ile yazıştım ama tatmin olmadım,yardımlarınızla bu hafta bu konuyu çözeceğim;

Boyum 1.80,kilom 90,yaşım 34..Bisiklete ulaşım,gezinti ve spor amaçlı bineceğim..bineceğim parkurlar genelde şehir ,arasıra da dağ tepe,orman(Aydos ormanlarının çok yakınındayım) :( (ne yazık ki işimden dolayı çok vaktim olmuyor)..Kendime hedef koydum ve her gün 2 saat kadar bineceğim.. 0 bisiklet düşünüyorum 1600 tl ile 1800 tl arası bi bütçe düşünüyorum.. tercihim, ilerleyen zamanda gerekirse upgrade edebileceğim(zorunlu olmadıkça yapmayacağım),sizin çok çok iyi bileceğiniz,benimse acemice burada öğrendiğim sağlam bir kadro olması gerektiği.. yardım ederseniz çok sevinirim,herşey için tekrar teşekkürler..

1-E - 191 - 70
2-Yarış (60cm ve üzeri kadro)
3-zorlu istanbul asfaltları, şehirlerarası yollar
4 neredeyse Her gün
5-kafamda 1500, ama max 2000 TL
büyük kadro güzel bişey varsa, elbette ikinci elde düşünürüm.

jant ve göbek donanımına özellikle dikkat ediyorum(mesela ultegra jant ve göbeği olması çok güzel olurdu),
furş yatağının rulmanlı olması da iyi olur sanırım.
maliyet artmasın, bütçemö ortada olduğundan daha da fazla detay girmeye çekiniyorum :(

şimdi benim gibi birine nasıl bir yol bisikleti almak icap eder.

şu da var, yol bisikletleri kendi içinde spesifik kullanım amaçlarına göre guruplara ayrılabiliyor. mesela uzun yollara dayanıklı yarış bisikletleri ya da antrenman bisikleti ya da cross country gibi isimler altında sınıflandırılıyorlar. bu konu kafamı epeyi bir meşgul etmekte !?!?

@serkan yüksel

Selam ..
Teşekkürler mesaj için..
O bütçelere gayet güzel seçenekler var..
Scott Scale serisi veya Giant XTC serisinde çok güzel seçenekler var..Trek 6000 serisini de yabana atmayalım.. Ama en iyisi bu kadar benzer bisiklet arasında seçim için yerinde görmekte fayda var.. Bekleriz..Aydos yakınlarında yaşamak da güzel bir fırsat olsa gerek..

Selamlar

• Beğen
Tepkiler: serkan yüksel
Selam..
Scott Speedster S-30 Kadro toplamaya ne dersin?

(link) bir örneği var..Bu linki ağız sulandırmak için vermedim:D
O rakamlara güzel ürünler çıkıyordu.. Bazı özellikler sonradan yükseltilebilir tabii. İlk anda her şeye sahip olmak şart değil..
Karşılıklı görüşmekte fayda var..

Selamlar..

@face1tr

Merhaba destina.
2. el bisiklet bu ara pek bizde yok..
Sıfır olarak çok çeşit var..Bu yılki Giant'larda fiyat- kalite oranı oldukça iyi görünüyor.
Diskli bir bisiklet (Bütçe aşılmadıkça tavsiye etmiyorum.) Ya da şöyle tavsiye edebilirim: Bir süre sonra hidrolik diske geçilecekse düşünülebilir.
Burada net olarak model ismi vermek istemiyorum. Oldukça karışık bir konu.. Yüzyüze (telefonda) konuşmakta fayda var..
Selamlar.

@destina korucu

@gürsel

Gürsel Ağabey çok teşekkür ederim cevabın için..Bu hafte sonu selamiçeşmedeki yerinize kesin uğrayacağım..Umarım orada olursunuz?Benim mesleğim gereği satış danışmanı tarzı yaklaşımları sevmiyorum..Dürüst fikrini esirgemeyen sizin gibi büyüklerimin sözleri tercihimdir..görüşmek üzere...

Selamlar,

@gürsel

Gürsel Ağabey,bir iki sorum daha olacak; Specialized hardrock hakkında fikrin nedir? Tavsiye ettiğiniz seriler ile karşılaştırabilmek mümkün mü?
Sanırım bütçem scott Scale 80 e yetiyor ama anlamadığım için soruyorum aspect serisinden artısı nedir?Giant xtc fiyatlarına baktım geneli beni aşıyor ?Hafta sonu kesin sendeyim ağabey :) teşekkürler

Geri