Scudo Sports

Bisiklet alacaklara mini rehber

selamlar bu foruma üye olmadan önce bisiklet işte canım nolacak diyip geçiyordum ama sizleri tanıyınca bu konu hakkında ne kadar bilgisiz oldugumu anladım ben GaziAntep liyim ama burda çok az marka var daha dogrusu bianchi ve bisan dışında marka yok diyebilirm
daha önceden internetten alışveriş yapmadım yapamamda onun için sizden ricam Gürsel bey bana -bianchi- ve -bisan- markalarının içinde en fazla 400 ytl lik bi öneride bulunmanızı istiyorum

alma sebebim gezinti dag bisikleti olursa daha iyi olur çünkü gezicem alanlar pekde düzgün alanlar sayılmaz
boy 1,80 kilo 77

lütfen --gürsel bey-- bi cevap yazarsanız bana çok yardımcı olursunuz
tşkler

Scudo
lMerhaba, bisiklet olayına yeni giriyorum.İstanbulun steresinden bu şekilde kendimi kurtarabilirim herhalde.
1-26 yaşında bay kuallanıcı. 1.8m boy 90kg yum
2- Bisiklete spor ve gezi için bineceğim.
3-Bisiklete çevre mesaire yerlerinde ve sahil younda park orman gibi alanlarda bineceim
4- sanırım haftada en az iki kere uzun sürüş yapacağım..
5-bütçe max.800ytl
6- Bu arada SALCANO NG350 uygunmudur?
Şimdiden teşekkürler..

Aytaç

merhabalar bir yarış bisikleti almayı düşünüyorum.ama ne almam gerektiğini ve nerden almam gerektiğini bilmiorum.
sorduğunuz sorulara cevaplarım :
boy : 1.90
kilo : 84
amaç : spor
yer : üs içi asfalt yolda

ne sıklıkla bineceğim: haftaiçi her gün
fiyat : 500- 1000 ytl

bianchi nin slr200 modeline netten bakabildim ama bi yorum yapamiyorum yardım ederseniz cok sevinirim.

Merhaba Gürsel Bey,

1- Erkek 35 181cm 80kg

2-Ulaşım-gezinti-spor amaçlı

3-şehirde-çevre yolları(30-40 km mesafedeki sahil şeridine gitmek..ilerletirsem işi, uzun yol da düşünebilirim..) evime yakın ormanlık arazide toprak çakıllı bir parkur var şu an cross amaçlı kullanıyorum..)

4-Hergün binmeyi planlıyorum.. Bacaklarım vücuduma göre biraz zayıf kalıyor güçlendirmek istiyorum.Özellikle sol bacağımdan atroskopi olduğum için diz bölgesindeki kasların güçlü olması gerekiyormuş.

5- Bisiklet piyasası ve ekipmanları hakkında pek bir bilgim yok, bugünlerde araştırmaya başladım.Ama, çocukluğumda bisikletim oldu tabii ki...:) Çok farklı güzel bir ortammış, heyecan yaptım çocuklar gibi bi bisikletim olsa gezsem diye...:)

Bütçe olarak 500 ytl öngörmüştüm, ama ileriye dönük de düşünerek, bütçeyi arttırabilirim. Yani şunu al hergün bana dua edersin tarzına da açığım..

Giyim malzemesinde de minumum alınması gerekenleri yazarsanız sevinirim. Hatta şöyle diim; bisiklet-kıyafet-yağı, suyu, teker ekip. vs bi paket önerirseniz de çok iyi olabilir.

Kredi kartına(world) peşin fiyatına taksit imkanı var mı..?

sevgiler saygılar....

M.Enis Bolat

Gecikme için kusura bakmayın.. Günlerdir PC başına oturamıyorum..
Bu soruyu sitemizden gelen mesajla cevaplamıştım.

• Beğen
Tepkiler: azrail

Bu durumda Drag markasının Blade veya Master Sora modellerine bakmak lazım..Blade 329 Eu.Alüminyum kadrolu.Çok ekonomik bir bisiklet..
(link)

Tamam Gürsel Bey.. hafiften stres falan oldum yahuu...(bi taraftan US den lcd getirme telaşesi var da..) sanırım nisan sonrasına kalacak gibi benim bisiklet işi( h.kesim tarihini atlatmam lazım, bu ay biraz abarttım..:) ) kargodan aldığımda ben kurabilirim değil mi..:? sevgiler saygılar...

sorum saçma olmadı umarım..:eek: tekerler demonte mi olur acaba dedim..

bisiklet ulaşım ve gezi için kullanılacak
şehir, dağ tepe,şehirlerarası yollar binilecek bütçemiz max 700 ytl sıfır bir bisiklet bakıyoruz, gürsel abi yardımların için şimdiden teşekkürler selam ve saygılar.

bisikleti uzun yolculuklar için kullanacağım.. fiyata aralığı 300-350 ytl..

şimdiden çok teşekkürler..

Selam
Kargoyla gelen bisikletlerin ön tekeri, pedalları ve gidonu sökülü olur. Bunları yerine takıp, ayraları kontrol edilince bir sorun olmaz sanıyorum..

Selam
Bu durumda 28" bisiklet önermek geliyor aklıma..Bir çok markada var ama o fiyata yok.. Bu durumda (link)(26") tek seçenek gibi. Oldukça hafif bagajlı bir bisiklet. Ama viteslerini iyi ayar yapmak gerekiyor. Ya da 15 dolara yeni bir ayna dişli takmakta fayda var..

Kullanım amacı:Çoğunlukla şehir içinde ulaşım ve gezi amacıyla kullanılacak.Fakat yolların halini(çukurlar,tümsekler,şose yollar,kum yığınları vs. vs.) göz önüne alırsak arazide kullanılacak da diyebilirim.Çok uzun mesafeli olmayan şehir dışı gezi yapma planlarım önceden beri var.

Boyutlarım:1.78 cm boyunda ,72 kg ağırlığında ,20 yaşındayım.

Bütçe : 200-500 avro arası(sıfır alınacak)

ve her gün binilecek.

Merhabalar tekrar;

Ben önceden de yazmıştım lakin bütçede artırıma gittim o yüzden tekrar yazıyorum...

Boy : 1.72
Kilo : 63
Kullanım Alanı: Uzun yolculuklar ve arazi, dağ, bayır...

Fiyat Aralığı: 600 ~ 700

Yalnız mümkün olabildiğince taksit bol olmalı. Var mı böyle uygun bir bisiklet. Hepsiburada.com da salcano ng 350 var lakin ben daha ii bi bisiklet sahibi olmak istiyorum. Bi de ilgilendiğim Drag ONTARIO TEAM var. Bu bisiklet hakkında bilgi verirseniz sevinirim...

Çok teşekkürler...

1-Cinsiyet:Erkek Yaş:10 Boy:1.38 Kilo:30-31
2-Spor,Gezinti,Ulaşım
3-Yollarda,Tepelerde
4-Her gün 4-5 Saat
5-200 YTL

Geri