Arkadaşlar biraz zoraki de olsa en çok sevdiğim bisikletimi tekrar satışa koyuyorum. Bu bisiklet kesinlikle hafiflik iddiasında değil tamamen dayanıklılık ve sorunsuzluk iddiasında olabilir.
Kadro Bisan'dan geldi; Mosso tarafından imal edilmiş ve az sayıda getirilmiş bir kadro. Açıları çok güzel; ben bugüne kadar böyle rahat ettiğim bir kadro hatırlamıyorum. Arka çekileri çok fazla esnemediği için tırmanmalarda oldukça iyi tepki veriyor.
Kadronun hidroform oluşu nedeniyle stres noktalarındaki yük dağılımı çok iyi,bu nedenle kadro her hareketinize cevap veriyor.
Ön amortisör Marzocchi MXC-R; sağ tarafı yaylı ve yağlı SSV sistemini taşıyor,preload ayarı var. Bu maşanın aşırı hassas çalışmasını sağlıyor.En sarsıntılı inişlerde bile sanki düz toprak bir zeminde ilerliyormuş hissi veriyor.Sol tarafı ise ECC sistemini ve hava+yağ kartuşunu taşıyor.ECC sistemi ile maşayı tırmanmalarda tamamen kilitleyip ön kısmı aşağı indirebiliyorsunuz.Hava basıncı diğer havalı yağlı maşalardan çok düşük olduğu için basınç göstergeli bir normal pompa işinizi görüyor.Ben 3 ayda 1 kez kontrol edip 28psi civarı kullanıyorum.
Jant seti; Alex XT 16 - 32 delik jantlar : jant tellerinin yuva yüzükleri jantın her 2 katından da geçiyor+ Shimano XT M765 ön göbek + Shimano M495 arka göbek + Siyah Wheelsmith Teller Bu set yeni toplandı. Çok az kilometresi var.
Aynakol; Shimano XT M765 Hollowtech II Çok iyi durumda
Ruble; 11-32 Shimano XT
Zincir; Shimano IG 93
Pedallar; Shimano PD M520 - Kullanılmamış
Furş; Cane Creek Chex oldukça kaliteli bir tercih.
Boyun; Zoom - 3D 165gr. civarı 2014 Alu
Gidon; Guizzo -170gr. civarı 7005 Alu
Fren/Vites Kolları; XT M765 Dual Control Disc Oldukça iyi durumda
Frenler; XT M765 Disc + XT Rotorlar
Arka Aktarıcı ; XT 2006 - Rapidrise - Sorunsuz ve tertemiz.
Ön Aktarıcı ; LX 2004 - Yeni takıldı
Sele Borusu ; Kalloy 27,2 * 350 mm
Sele ; Selle Italia X2 Transam - Yeni takıldı
Lastikler; Maxxis Minatour - 380gr + İç Lastikler 98gr.
Bisikletin hiç bir sorunu yoktur. Fiyat olarak 1.750YTL istiyorum. Kargo alıcıya aittir.
Yeni takıldı dediğim malzemelerin belki 250km. 'si bile yoktur. Çok iyi durumda dediğim parçalar 1000km. altındadır. Bisiklet üzerindeki en eski malzeme Marzocchi amortisördür ancak o da hala mükemmel çalışmaktadır.
Hadi hayırlısı...
http://img483.imageshack.us/img483/2985/mybabe06tw2aw3.jpg