Scudo Sports

Bisan Zeon - Mosso

parca parca düsünürseniz aklınızda olsun kadroya ve amortisöre talibim

Scudo
Aybars göremedim sanırım, kadro boyu kaç acaba, bir de varsa ağırlığı (kadronun).

Bir de acaba bildiğin yerde mosso falcon 14" kadro var mı izmir de veya başka yerde ihtiyacım varda. Teşekkür...

Merhaba Hakan,

Bu kadro 40cm geliyor orta göbekten sele borusuna-üst boru da merkezden merkeze 532mm.

Ağırlık olarak tam hatırlamıyorum ama Tolga Bali arkadaşım tartmıştı 1.550gr. civarı diyordu ama yanlış hatırlamıyorsam.

Falcon kadrolar bitti diye biliyorum ama sorarım. Mosso'nun kadroları bayağı rağbet gördü.

İlan güncel; iş değişikliği nedeniyle mobil bir hayatım var ve bütün bisikletlerim satılık.

Arkadaşlar biraz zoraki de olsa en çok sevdiğim bisikletimi tekrar satışa koyuyorum. Bu bisiklet kesinlikle hafiflik iddiasında değil tamamen dayanıklılık ve sorunsuzluk iddiasında olabilir.

Kadro Bisan'dan geldi; Mosso tarafından imal edilmiş ve az sayıda getirilmiş bir kadro. Açıları çok güzel; ben bugüne kadar böyle rahat ettiğim bir kadro hatırlamıyorum. Arka çekileri çok fazla esnemediği için tırmanmalarda oldukça iyi tepki veriyor.

Kadronun hidroform oluşu nedeniyle stres noktalarındaki yük dağılımı çok iyi,bu nedenle kadro her hareketinize cevap veriyor.

Ön amortisör Marzocchi MXC-R; sağ tarafı yaylı ve yağlı SSV sistemini taşıyor,preload ayarı var. Bu maşanın aşırı hassas çalışmasını sağlıyor.En sarsıntılı inişlerde bile sanki düz toprak bir zeminde ilerliyormuş hissi veriyor.Sol tarafı ise ECC sistemini ve hava+yağ kartuşunu taşıyor.ECC sistemi ile maşayı tırmanmalarda tamamen kilitleyip ön kısmı aşağı indirebiliyorsunuz.Hava basıncı diğer havalı yağlı maşalardan çok düşük olduğu için basınç göstergeli bir normal pompa işinizi görüyor.Ben 3 ayda 1 kez kontrol edip 28psi civarı kullanıyorum.

Jant seti; Alex XT 16 - 32 delik jantlar : jant tellerinin yuva yüzükleri jantın her 2 katından da geçiyor+ Shimano XT M765 ön göbek + Shimano M495 arka göbek + Siyah Wheelsmith Teller Bu set yeni toplandı. Çok az kilometresi var.

Aynakol; Shimano XT M765 Hollowtech II Çok iyi durumda

Ruble; 11-32 Shimano XT

Zincir; Shimano IG 93

Pedallar; Shimano PD M520 - Kullanılmamış

Furş; Cane Creek Chex oldukça kaliteli bir tercih.

Boyun; Zoom - 3D 165gr. civarı 2014 Alu

Gidon; Guizzo -170gr. civarı 7005 Alu

Fren/Vites Kolları; XT M765 Dual Control Disc Oldukça iyi durumda

Frenler; XT M765 Disc + XT Rotorlar

Arka Aktarıcı ; XT 2006 - Rapidrise - Sorunsuz ve tertemiz.

Ön Aktarıcı ; LX 2004 - Yeni takıldı

Sele Borusu ; Kalloy 27,2 * 350 mm

Sele ; Selle Italia X2 Transam - Yeni takıldı

Lastikler; Maxxis Minatour - 380gr + İç Lastikler 98gr.

Bisikletin hiç bir sorunu yoktur. Fiyat olarak 1.750YTL istiyorum. Kargo alıcıya aittir.

Yeni takıldı dediğim malzemelerin belki 250km. 'si bile yoktur. Çok iyi durumda dediğim parçalar 1000km. altındadır. Bisiklet üzerindeki en eski malzeme Marzocchi amortisördür ancak o da hala mükemmel çalışmaktadır.

Hadi hayırlısı...

http://img483.imageshack.us/img483/2985/mybabe06tw2aw3.jpg

Fotoğraf güncellemesi için geciktiğim için kusura bakmayın. Eve giderken fotoğraf makinemi otelde bırakmışım.

Herkese selamlar.

sadece bilgi olsun diye söylüyorum ama mosso kadrolar gerçekten çok harika ben kullanan bazı kişilerle görüştüm bende kullanıyorum ve hiç negatif cevap ALAMADIM. bir kadro bu fiyata bu kadar kusursuz olur. bu arada bisiklette güzelmiş alana şimdiden hayırlı olsun

İyi satışlarr

@Abdullah Hakkı

Sevgili Abdullah,

Yazınız için teşekkürler. Piyasada bulunan Mosso kadroların bu kadrodan daha alt seri olduğunu eklemeden geçmeyeyim dedim.

Selamlar;ilan güncel.

Geri