Scudo Sports

Bisan Praetor ortaya çıktı

Scudo
az daha dursanız bir bisan'da siz alırdınız belki gerçi bir giant değil ama :) konu zaten daldan dala geçiyor, geri aynı yere geliyor.
Giant ı aldığım paraya Bisan zor alırım gibi gözüküyor. :) :)
@hamlet2006 Aklımı çelmeyin evdeki varlığım pamuk ipliğine bağlı. :):) Valla benim evden işyeri 9 km lakin adı deve bağırtan olan bir yokuşla başıyor. E-bike tadından yenmez ama kim bilir o paraya kaç deve alınır. Bekleyip göreceğiz.

Oha... Benim bisikletin kadro dizaynı dahil her şeyini değiştirmişler. Havalı maşa, SLX M7100 set koymuşlar. Model adını da değiştirselermiş madem :mad:

Adsız.jpg

Fiyatlar hakkında fikri olan var mı hiç praetor hariç

Acaba Canyon gibi çalışsa konumu ne olurdu diye merak ettim şimdi. Gidip fabrikadan alsak falan.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ben mi yanlış görüyorum, yoksa 2020 yılında satışta olacak bir all-mountain bisikletin arka tekerine QR mil mi koymuş Bisan?

@MakRo 3.636 TL. Bisan'ın sitesinde bendeki hali duruyor ;

(link)

Yenisinde jant göbeklerinde bir parça ucuza gitmişler, jant çemberi aynı ama kalan her şey daha üst düzey. Sanmıyorum benzer fiyata satacaklarını.

Son düzenleme:
MTB lerde Ust segment ler 16 - 17 inc ..
Sanirsam Bisan arastirma yapmiş.
Zenginler kisa boylu oluyor yada kısaboylular ust segment bisiklete biniyor gibi bir sonuca varmişlar herhalde şaka gibi.

@Atasoy katılmıyorum. Bisiklet bir virüstür bana göre. Zengini fakiri yok. Parası hazır olan almıyor, birikim yapan alıyor. Bir kere zehirlendim mi kurtuluşun yok ?. Bu arada bisanın kargo elektrikli bisikletini gördüm. Bisikletin kamyon versiyonu bu olsa gerek. Sahilde bakkal aç ?IMG_20190722_113726.jpgIMG_20190722_113711.jpg

Sevgili dostlar şu dilimize doladığımız meşhuuuur preatoru,Türkiyenin tek ücretsiz dijital bisiklet dergisinin bu ayki sayısında yani bikepedia da,detaylı inceleme yazısı yayınlanacak,bike izmirin kurucusu Mustafa Kemal Kara bizi gerektiğince aydınlatacaktır.bu akşam deneme turuna çıkmış inst hikayesinde gördüm:harika:

Selamlar;
Bizler gibi yaşli söğüt agaclarinin derin bir romantizm ile bagli olduğu bir markadir "Bısan" . O sebeble derinlemesine elestirmeye cok taraftar degilim. Çünkü Almanya'dan tatile gelen abiler ve dayilar yegenlerine Bmx ler getirip bizi derinden bir fesatliga bogarken bizim altimizda o zamanin nispeten daha ulasilabilir markalari olan Bisan ve Beldesan gibi markalar vardi. O yuzden umarsizca saldirmayi bırakarak firsat vermelisiniz Bisan' a cunku degerliler biz yaşli ağaçlar icin :)

@mariokaldato Katoluğuna bakıp da bu iyiymiş,iş yapar dediğin model var mı?
Benim gerçekten ilgimi çeken birkaç modeli var.

@Gökay Akçay Bunları ben de beğendim.Fixieler ve Rx9400 de hoşuma gitti.
E-Gravel olan modeli keşke E-road olarak endurance kadro üzerinden üretselerdi.Bu kadro da gravel olduğundan aşırı relaxed olmuş.Birazcık atak olsaymış tadından yinmezdi.Karbon 105 veya karbon ultegra fiyatlarına yakın olursa ciddi ciddi düşünürüm.

@Gökay Akçay Bunları ben de beğendim.Fixieler ve Rx9400 de hoşuma gitti.
E-Gravel olan modeli keşke E-road olarak endurance kadro üzerinden üretselerdi.Bu kadro da gravel olduğundan aşırı relaxed olmuş.Birazcık atak olsaymış tadından yinmezdi.Karbon 105 veya karbon ultegra fiyatlarına yakın olursa ciddi ciddi düşünürüm.
Üzerinde shimano steps elektrik sistemi var fiyatını uygun yaparlarsa tam günaha davet

Geri