Scudo Sports

Bir yıl önce başladım, şimdi bir kazayla bitiyor...

Allah şifa versin, inşallah en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz. İlk mesajdaki olumsuz ruh halinizden kurtulmuşsunuz. daha pozitif son mesajınız. Allah bize kaldıramayacağımız yükler vermesin. hep şükretmek lazım. durumunuz gayet iyi ileride yine bisiklete bineceğiniz günleri düşünüp bir an önce iyileşmeye bakın :harika: yada vazgeçtim iyileşmeyi bahara veya olmadı kışa bırakın bu sıcakta zaten bisiklet sürülmüyor :D

Scudo
Kaza herkesin başına gelebilir, bisiklet ile veya yaya farketmiyor. insan ne kadar dikkat etsede bazen istenmedik kazalar olabiliyor. allah acil şifalar versin.

Osman geçmiş olsun üzüldüm çok. Kötü olmuş umarım biran önce iyileşirsin. :(

çok geçmiş olsun... bundan 1 ay kadar önce Samsundaydım...şehir olarak çok beğendim... decathlon a gittim gezdim... oradanda sahildeki yabancılar çarşısına gittim...gezdiğim her yerde bisikletliler vardı ve hatta patenciler ,kaykaycılar vardı... birileri bu genç arkadaşlar için özel özel parkurlar yapmış rampalar yapmış , patenciler adeta görsel show yapıyordu ...kaykaycılar amerikan filmlerindeki gençlere taş çıkarıyordu... uzunca bir süre sahildeki bankta oturup spor yapan eğlenen çocukları izledim...sonra kalkıp sahil yolunda turlamaya başladım... bisiklet yolunda 10 dakikası 20tl ye sefer yapan arabesk müziklerle atları kendinden geçmiş faytonları görünce uyandım ve büfeden bir şişe soğuk su alıp içtim...:):):)

çok geçmiş olsun allahın izni ile kısa sürede iyileşirsiniz inş.

geçmiş olsun, allahtan acil şifalar, inş en kısa sürede eski sağlığına kavuşursun

Üzücü bir kaza. Geçmiş olsun acil şifalar. Bir an önce iyileşip eski hayatına dönmeniz dileğiyle.

Hocam büyük geçmiş olsun. Benim de en korktuğum şey. Sırf kazadan korktuğum için çok temkinli davranıyorum. Bisiklet yolu varken asla araba yolunda sürmem. Işıklardan yaya gibi çoğu zaman iner elimde geçerim. Biliyorum bisiklet ile götü başı oynayan tipler bana götü ile gülüyor. Ama olsun gülsünler ben kendimi koruyorum ya gerisini boşverdim.

Sizlerde öyle yapın.

Sürerken neleri görüyoruz. Anlatmak bitmez değil mi.

• Beğen
Tepkiler: Osman Uygun
@Osman Uygun geçmiş olsun diyorum. ben de bu Ramazan ayında kaza yaptım. şu an hala psikolojim düzelmedi. bisikletime bir türlü ısınamadım. dakika başı frenlerimi kontrol ediyorum. kaza dan sonra 3 veya 4 kez sürdüm ama nerede o eski sürüşlerim. inişlerden çok tırsıyorum. inerken frenleyince sanki takla atacağım zannediyorum. 2. sürüşüm de her zaman geçtiğim mazgallar da yere kapaklandım. yok artık dedim. her yer de kaza yapacağım zannediyorum, zaten çevrem kaza sonrası binmemi de istemiyor özellikle patronum :) baskı büyük. sıkıntı büyük. bu da geçer ya hu demekten başka bir şey gelmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Osman Uygun
Sevgi ve samimiyetle dolu bisikletforum arkadaşlarım, hepinize gönülden teşekkür ediyorum, layık değil yetmez biliyorum ama Türkiye'nin bir yerinde hiç tanımadığı bir insan için dua eden ve gönülden hicap duyan insanlarsınız. Samimiyeti de burada zaten. Bu yakınlık tam anlamıyla eşsiz bir moral kaynağı, çünkü tahmin edeceğiniz gibi günler hep oturarak veya yatarak geçiyor, sıcağın da etkisi ile diyebilirim ki hiç evden dışarı çıkmıyorum.

Ameliyatımdan 1.5 ay geçmiş olmasına rağmen daha basma yasağının ancak yarısına geldim ama şükür ki ayağımı çok iyi hissediyorum. Ağrılarım neredeyse hiç yok. Sadece bacak adelelerimin hareketsizlikten dolayı kuvvetlerini kaybetmesini önlemeye çalışıyorum. Aksi takdirde basmaya başladığımda yürümem vakit alacak. Buradan da bir tavsiye olsun ki: Allah korusun başınıza böyle bir kaza gelirse iyileşme süresince asla kaslarınızı boş bırakıp sarkmalarına yani kuvvetlerini kaybetmelerine izin vermeyin.

Hala daha alışkanlığım olan tur hikayelerini takip ediyor ve forumda vakit geçiriyorum. Evet sizin de verdiğiniz bu değerli morallerle ayağa kalkacağım ve yapabildiğim ilk anda bisikletime döneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum :)

İyiki varsınız bisikletforum ailesi

Ve küçük bir not: kazadan korkan veya tekrar başına gelir diye endişe eden arkadaşlarım, bence olacağı varsa evimizin içinde yürürken bile başımıza gelebilir kazalar. Oluruna bırakın demiyorum, siz bütün tedbirinizi alıp herşeyi kuralına uygun yapın, sonrasında ise iki tekerinizle keyfinize bakın :)

• Beğen
Tepkiler: ersoy balcı
Geri