Scudo Sports

Bir yıl önce başladım, şimdi bir kazayla bitiyor...

Geçmiş olsun. Kötüsünden korusun Allah hepimizi. İyileşdikten sonra acısını çıkartırsın..

Scudo
Çok geçmiş olsun @Osman Uygun. Bir an önce iyileşirsiniz inşallah. :(

Allah beterinden korusun, şifalar versin inşaAllah.

Geçmiş olsun, Allah şifa versin..

çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun,
en kısa sürede eskisinden daha sağlıklı ayağa kalkmanızı dilerim.

Çok geçmiş olsun. Allah hayırlı acil şifalar versin. Ayrıca kendinizi hatalı görerek yazmanızda büyük cesaret tebrik ederim. Genelde kaza yaşayan kişiler kendilerinde pek hata görmezler:)

• Beğen
Tepkiler: pilot
@Osman Uygun

Çok geçmiş olsun ama bütün suç sizde. Yol vermek için sola yaklaşılmaz sağa yaklaşılır. Motor sizi kural gereği solunuzdan geçecektir zaten alışkanlıkta böyledir. Kimse sizin yol vermek için sola yöneleceğinizi düşünmez.

Geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede iyileşirsiniz.

Çok geçmiş olsun ya, üzüldüm. Umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz...

Geçmiş olsun, üzüldüm, ben kavşaklarda yaya gibi davranmayı alışkanlık edindim artık.

@Osman Uygun çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin. iyi bir fizyoterapistin elinde sıkı bir rehabilitasyonla bisiklete dönersiniz diye umut ediyorum.

Çok geçmiş olsun allah acil şifa versin

Cok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Sizin adınıza üzüldüm allah hiçbirimize göstermesin ve tekrar yaşatmasın

geçmiş olsun acil şifalar

Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

büyük geçmiş olsun. 1 sene sonra iyileşmek yine de kötünün iyisi. basit bir menisküs yıpranmasın bile daha uzun sürebiliyor. umarım daha kısa zamanda kendini toparlayabilirsin. acil şifalar..

@Osman Uygun Dostum çok geçmiş olsun, Allah daha beterinden korusun, 1 sene uzun bir süre olsa da dostlarının ve ailenin desteğiyle zaman su gibi akıp eski sağlığına kavuşacağını umuyorum.
Samsun'da tam olarak nerede yaptın kazayı, çünkü bende Atakum ilçesinde oturuyorum ve bazen şehir içindede pedalladığım oluyor.

Geri