Çok geçmiş olsun. Allah hayırlı acil şifalar versin. Ayrıca kendinizi hatalı görerek yazmanızda büyük cesaret tebrik ederim. Genelde kaza yaşayan kişiler kendilerinde pek hata görmezler
Çok geçmiş olsun ama bütün suç sizde. Yol vermek için sola yaklaşılmaz sağa yaklaşılır. Motor sizi kural gereği solunuzdan geçecektir zaten alışkanlıkta böyledir. Kimse sizin yol vermek için sola yöneleceğinizi düşünmez.
@Osman Uygun çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin. iyi bir fizyoterapistin elinde sıkı bir rehabilitasyonla bisiklete dönersiniz diye umut ediyorum.
büyük geçmiş olsun. 1 sene sonra iyileşmek yine de kötünün iyisi. basit bir menisküs yıpranmasın bile daha uzun sürebiliyor. umarım daha kısa zamanda kendini toparlayabilirsin. acil şifalar..
@Osman Uygun Dostum çok geçmiş olsun, Allah daha beterinden korusun, 1 sene uzun bir süre olsa da dostlarının ve ailenin desteğiyle zaman su gibi akıp eski sağlığına kavuşacağını umuyorum.
Samsun'da tam olarak nerede yaptın kazayı, çünkü bende Atakum ilçesinde oturuyorum ve bazen şehir içindede pedalladığım oluyor.