Scudo Sports

bir tabak ciğer = 500 km... burada ciğercimi kalmadı...

Scudo
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/387308_311082568924324_1610869185_n.jpg

enver babo bu uyuyan arkadaşımızı tanıyormusun ? orta kanaldan haber attım saat 08.00 de eminönünde olacak gelemez isem yolda yakalarım dedi , reisi ben çok özledim, kaç senedir göremiyorum, bi tutturdu asfaltta asfalt, sokamadım tavşanlı yoluna ,ora yola müsait değil kurtdoğmuşa gelmiyor zati ,kurtdoğmuş offroada yol bisikleti girermi,girmez tabi,
,..aytek ' i cyclo cross çu yapamadık yahu,,:)

bizim bu taraflara geliyorsunuz ..görüşebilsek iyi olurdu..dönüş yoluda gayet güzel sayılır artık..tayakadın karaburun arası yol zaten güzeldi.tayakadın arnavutköy arası biraz bozuktu .. yeni asfalt atıldı o bölümde güzel oldu..dönüş yolunda arnavutköyü geçip habiblere yaklaştığınızda yol ikiye ayrılacak..yeni yapılan yol var onu kullanırsanız sultançiftliği içine girmeden direk çevreyoluna çıkabilirsiniz bu size zaman kazandırır kudret abi.hayırlı turlar..

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
evet sürate talipler,, 29 eylül pazar,,
karaburun,,

avrupa yaka,,

1-enver üstat 28
2- uyaroğlu özkan 28
3-sinan aksu 28
4- adem dualı 26
5- atom kamil 26
6- özer çankaya 26

anadolu yaka

7- atay 28
8- fosil kudret,,28
9- sinan çakır ..26
10- kerim -26

saat 07.40 da eminönü karaköy iskelede buluşmaca,,
evet tempo paso hız..
kadıköy ekibi saat 07.00 de kadıköy eminönü iskelede olur..8 adam eminönü çıkış yapacak sinan dostumu ve enver baboyu yoldan alacağız..

selam abi
özer maşayı kırmış gelemiyor
ademle konuştum interneti yokmuş sana haber vermemi istedi 7:40 iskelede da sizi karşılayacakmış
bende feshanede bekliycem sizi

• Beğen
Tepkiler: özer çankaya
@kamil avşar

geçmiş olsun özere ,evet kamil irtibat ademden olacak senle ,
biz kesin 4 adam geleceğiz kerim mesaj düşmedi ,atay kesin ben kesin sinan çakır kesin ,,evet bu arada kanki özkan mesaj düşer ,tek kaldı ama ona ulaşmak lazım saat 07.40 da bekleme yapmayacağız, özkan kanki bizi kemerburgaz hasdal yolunda yakalar,sen fesanede bekleme kamil ve yavaş tempo ile devam et direk kemerburgaz hasdal yoluna, biz seni yolda yakalarız zati cepten alo denecek,,ayrıca enver baboya sinan dostumada cepten kesin ulaşacağız..evet gazamız mübarek ola hava iyi sabah rüzgar 20 km önemsiz..

(link)

kesin gidiş güzergahı,,

@cparlakgul

dostum sürekli forumu takip etmece ,evet enver dostumu karşılama töreni yapacağız yalnız sen gelirsen ,sinan çakır ile seni eşleştireceğim ve birbirinizden sorumlu olacaksınız bu turda kimse beklenmeyecek 119 km boyunca çok kısa mola olacak sinan çakırın ortalaması düşük kendisi söyledi ,eğer sen gelirsen en azından birbirinize destek olursunuz yol çetin ,,

karaburun yolu pazar tehlikeli değil mi abi? ben gittim çok yol temiz ancak kamyon dolu pazar tehlikeli abi

@cparlakgul

o.k 10 adam gidiyor ... sana kalmış,,gelirsen sinan çakır ile partner olacaksınız,,ben o yoldan sabah gittim o kadar fazla kamyon yok edirne tarafına az oluyor esas edirneden dönüşte oluyor ki dönüş farklı olacak şimdi, burada benim topiğede bak, karaburun performans turu diye ekim ayı dedik, ama enver dost vazgeçince 500 km edirne olayından, karaburuna karar alındı,,

sabah 07:00 eminönü iskeledeyim kudret abi sıkıntı yok ;)

@Kerim A.

o.k anadolu yaka hazır saat 07.00 de kadıköyde eminönü iskelede olacağız ama bence 15 dakikadan önce olalım çünki saat 07.10 da ilk vapur kalkıyor eminönüne, ve hiç bekleme yapmadan direk 07.40 da direk halice oradan kemerburgaz yoluna adem dualı gelecek karşılamaya, evet atay tamam, sinan çakır tamam ,özer yok maşayı kırmış avrupa yaka 5 kişi toplam 10 kişi,,,

listede son durum,,

enver baboyu ziyaret turu....
:in::alkis:
avrupa yaka

1- enver babo 28
2- sinan aksu 28
3- özkan kanki 28
4- adem dualı 26
5- atom kamil 26

özer maşayı kırdı gelemiyor,,

anadolu yaka ,,

1- fosil kudret 28
2- atay 28
3- kerim 26
4- sinan çakır 26
5- erkan 28

10 kişi,,,,,,

kısa mola anlayışı ve tempo ,,,
hedef varış saati karaburun
07.40 çıkış eminönü
karaburun varış 10.40
en geç 11.00 ,,

mola en fazla 30 dakika geriye dönüşte edirneden hasdala gelen kamyon sirkülasyonu fazla olmaktadır bu nedenle arnavutköyden döneceğiz..sabah en erken kamyon var ama azdır,,lastiği patlayan kendi değiştirecek,ekibe yetişecek,,
gazanız mübarek olsun herkese başarılar toplam 120 km ,,

gidiş -kemerburgaz hasdal yoluna haliçten bağlanış,,

(link)

dönüş-tayakadın -arnavutköy yolundan esenler, anadolu yaka oradan dönecek,,

(link)

Geri