arkana yük alma ,yola ayar çek, iyi bi deneme olacak ,yalnız rüzgardan kaçış yok yandan vuracak sağ ve soldan ..kurtdoğmuş 260 km ye patlamış idi ,şimdi üstü + 240 km daha eklemece..
enver hoca nerdesin ,,
hasan nerde ,ses yok öldümü ne,,, yetkinden hiç ses yok ,ne yapar bu adam ,neyse özkan kanki mesaj atıyor en azından ,,
bu pazar hava iyi esasında ,tam zamanı ,ekime havalar soğuyacak 6-13 berbat gözükmekte ,,,
evet polinez çerez var 66 km ye bağlandık ,emme 20 ekime karaburun yahu sende gelirsin ,,,,
özkan baba günü bekliyor kudret baba.hasanın selesi yemedi herhalde şaka bir yana özkan abi de bu hafta karaburun yapalım diyor... senin tura katılmak istedi ama son karar senin dedi. gidelim edirneye dersen ben uyaroğluyum dedi.önceki mesajımda da söyledim 9 aydır binmiyorum bisiklete diye.birden bu tur gerçekten de ağır olacak.. özkan abi ile tekrar konuşayım olmazsa bir sonraki haftaya erteleriz.karaburun yapalım yada kurtdoğmuş sonrasında da bakarız performansımıza uygun ise basar gideriz...
Enver Paşa dokuz aydır bisiklete binmiyorsun. Birde Edirne turu açmışsın Sen bu hafta karaburuna antrenmanını yap bakalım Sonra Silivri daha sonra Tekirdağ daha sonrada Edirne bu işler böyle Enver paşa ben seni düşünüyorum Kalacaksın sonra yollarda daha çok çalışman lazım
alo alo enver hoca alo alo aranıyor hemen cevap yaz nete gel nete,
foruma gel foruma
hafta sonu hava güzel ekip ile konuşma yapacağım, sana bağlı saat 07.40 da eminönünde olurum ve karaburun evet alo alo ,,
adem ,anadolu yakadan ben saat 07.40 da eminönü iskelede olurum ,evet enver babo kesin gelir kaçırmaz ayrıca kanki özkan gelir,kesin ,hasan gelir kesin, valla yetkinde gelirse vay anasını derim kadroya bak
evet bu arada tabi özer artı kamil ,,,,
evet atayda katılırsa şık olur ve kerim,,
paso süratli adamlar hepsi ,
kimseye acımazlar geride aynen bırakırlar ben bilmezmiyim...
gidiş ,alibeyköyden olur, evet dönüş ise, ben mecburen dalacam kemerburgaz -hasdal yoluna oradan maslak' a ve oradan zincirlikuyu- beşiktaş ,valla eminönü bana çok terso dönüşte ,,
saat, ben tam olarak 07.40 da atay ve kerim ile eminönü iskelede olurum,, bu arada bahtiyar uzunları duyunca kayboluyor artık, erkan gelirse gelir kimseyi zorlamıyoruz...