Cevabımı belki hoşunuza gider diye ROMAN TARZINDA yazıyorum.
Sayın Semrta ve Sayın Murat Cer şefim..
Diyaloglarınızı (özellikle Sn Murat beylerinkini) okurken kendimi bir tiyatro salonunda, Schaekspire (yazılışını mutlaka yanlız yazmışımdır) nin bir eserini dinliyor gibi hissettim.
not: "Murat Beyler" derken buradaki çoğul eki Murat Beyin dünyada eşi ve benzerinin olabileceği ihtimalini akla getirmesin, bahsi geçen çokluk eki saygıya delalet eder
Sizlerin diyaloğu sorduğum sorunun anlamına bir üçüncü hatta dördüncü ve bir ihtimal belkide beşinci boyuttan anlam derinliği kattı sanki...
Artık şu anda sorunun ve cevabın bir önemi kalmadı benim için... hadi hoşçakalın by. desem deeeee .. sorumluluklarımın farkında olarak tekrar konuya geri dönüyorum..
Sorunun ne olduğunu bildiniz Sn. Semrta, tebrikler..
Ancak cevap için hepimizin bir arayış içinde olduğu da vakıa.. Tamam siz coğrafik bir nokta arayışındasınız ancak ben ise doğru cevabı versem mi vermesemmi arayışındayım. yoksa topu taca mı atsam diye düşünmekteyim..
Şimdi ne demek bu diyeceksiniz... deyin deyin... haklısınız... ve okumaya lütfen aşağıdan buyrun devam edin...
Aslında bu durum ilk başta hiç aklıma gelmemişti..
Şimdi şöyle..
Cevabı ben biliyorum.. evet biliyorum.. Fotoyu nerde çektiğimi çok net hatırlıyorum..
Ancak cevabı söylemem ya çok sevdiğimiz polis teşkilatının yüce halkımıza kurduğu iyi niyetli bir fak(tuzak)' ı ele vermesi hasebiyle güvenlik güçlerimiz nezdinde tepkilere yol açarsa diye endişelenmekteyim...
Eğer bu çekinceme ikna edici bir mazaret bulabilirsem, yada siz benim yerime bulabilirseniz.. o karton radarın yerini belki açıklamam mümkün olacak..
Sorunun sadece yarısını bildiği için (tabi kendileri de saati arzu ediyorlarsa) önce saati ikiye bölüp yarısını Sn. Semrta'ya göndereceğim.. cevab sümen altı olduğundan saatin diğer yarısını da sümen altına atacağım.
Yada saati böldükten sonra diğer yarısının bir başkasının işine yaramayacağını düşünürsem iki parçayı da birlikte gönderebilirim.
yine de şu kadarını söyliyeyim ki.. Sn Murat Cer şefim ve Sn. Semrta siz halıhazırda araba kullanmakta olduğunu yerlerde polis arabası gördüğünüzde mutlaka durun. Zira bu karton araba sizin bahsettiğiniz yerlerde değil. Eğer durmaz ve geçip giderseniz ve polis sizi arkanızdan yakalayıp durdurursa kesinlikle "sizi karton zannetmiştim" falan gibi samimi ve içten cevaplar vermeyin. Zira inandırmakta zorlanacağınızı tahmin ediyorum. :rolleyes:
selam ve saygıyla..