Scudo Sports

Bir soru, bir konu ...

Yukarıdaki mesajımı özetleme ihtiyacı duyuyorum.

Arkadaşlar, Sn Semrta doğru soruyu bilmiştir. Doğru cevap ise ebediyete intikal etmiştir.:D
arzu ederlerse Sn Semrta ya sözümüz olan hediye saati kargolayabiliriz.
Selam ve saygılar.

Başka bir soruyla konuya devam etmek isteyen arkadaş varsa buyursun, devam etsin.. Keyifli forumlar. :)

Scudo
@Mesut Girgiç

çok güldüm :)

biiirrrr

nolur saaatin yarısını vermeyin :) zaten hiçbirşeye zaman yetiştiremiyorum,saatin yarısına bakar bakar keyfimi kaçırırım,adalete bak,çalar saat bile yarım diye :)

ikiii

beni bir gun bir polis durdurup ceza keserse ''ince oldugunuz düşünmüştümmm '' desem acaba yırtar mıyım,kaba oldugunu söyleyemez belki :)

üççç

murat cer arkadasımızdan korkmayın,baksanıza onca ordan gecmesine ragmen karton oldugunu farkedememiş bile...murat bey arkadasımmm ordaki bütün polis arabaları kartonn,boşuna kaplumbağa gibi gitmişsin bunca yıl :p :)

(aman haa :) sadece biri,ama hangisi deneye yanıla sen bul :p )

döörtt

teşekkürler ince davranışınız için :) bekliyorum saatimi :)

altına lütfen imza da atın,ya da ufak bir karta sizden olgununuzu belirtir minik bi yazı,hatra kalmasını isterim :)

bişey daha :)

hediyemi elden alsam? artık istanbula gelseniz diyoruz :)

ÜÜÜÜÜÇÇ: Sn. Semrta gerçekten çok incesiniz..
Zira, en yukarıdaki romanı tamamen okuyup sizin gibi özetini çıkarma zahmetine herkes katlanmazdı sanırım.

İKİİİİİİİİ:Dedim ya, saati bölsem geri kalan yarısı sanırım bir başkasının işine yaramaz dı. Ancak size yarısını göndermem gerekseydi de GÜNDÜZ SAATLERİNİ gösteren yarısını göndermek isterdim. Ömrünüz gün gibi aydınlık olsun diye..

BİİİİR:Size ve ekibinizin tüm fertlerine ayrı ayrı selamlar.

Not: sayılar sportif bir hava vermek için geri sayım şeklinde yapılmıştır. ;) Lütfen yazar'ın sayıları düzden saymayı bilmediği zannedilmesin.

radarlar sebebi ile oldukça temkinli hareket ediyorum, üstelik yollar da duble yol projesi kapsamında genişletildiğinden gayet rahat olmasına rağmen..neyse, zaten hızlı gidince çok yakıyor :D

Mesut abicim, övgülerini aynen iade ediyorum, anladın sen onu :) ;)

Saatin diğer yarısına talibim,özellikle de geceyi gösteren yarısına, dinlenmeye ihtiyacım var, talebimde haklıyım zira gayet makul sorular yazdım :p semrta hemşehrim, saat hayırlı uğurlu olsun ;)

karton radarlar biraz kendisini belli ediyor aslında, ikaz lambalarından dolayı..ancak bir de sivil radarlar var ki hiç girmeyelim bu konuya :(

soruya doğru cevap veren semrta olduğuna göre yeni tur yeni şans diyerek kendisinden bir fotoğraf bekliyoruz...

Bu sabah uzaklardan gelen konya iron ekibinin sesiyle güne güzel başladım.. (not için teşekkürler :) ) ,uzaklardan gelen tatlı ses,sabahlarımın güzel başlamasını,günlerimin güzel geçmesini diledi :)
öyle de geçiyor,günün aydınlık yüzü,başladığı gibi;güzel sesler,kuş cıvıltıları ve cırcır böcükleri eşliğinde devam ediyor..
günün aydınlık yüzüne tatlı bir hatıra ile başlamama neden oldugunuz için teşekkürler sevgili Mesut Girgiç Bey :)

Madem söz bana düştü,
şu an işyerinde elimde birşey olmadığı için aklıma gelen ilk fotoyu yolluyrm..

Burası neresidir ve burda ne görüyorsunuz :p :)

(son gelişmelerden ufak not :) onların da size selamı var :)))) )

http://img379.imageshack.us/img379/2456/y1pxcmcdybdk0dvgfmxrgo1ip0.jpg

neresi olduğunu bilemiyorum ama sanırım bir sitenin içindeki dört apartmanın (karenin dört köşesi olarak düşünürsek) köşegenlerinin kesim noktasında ( abartırsak apartmanların ağırlık merkezlerinin zemin seviyesindeki noktada) durularak, gökyüzüne bakıldığında, saat 19 - 20 veya 4-5 civarı gökyüzünün görüntüsünün yer aldığı bir resim.

Göztepe'deki yada Kozyatağı'nda ki siteleri andırıyor. Reme bakınca açık mavi kısımlara baktığımda aynakol gibi gözüküyor:D yada haç gibi.

Bu soru çok zor..Özellikle İstanbul dışından olanlar için....
Yinede cevap veriyorum İstanbul'da bir yer.....:D

@semrta

4 bina var 3 bina birbirine bir kablo ile bağlanmış ve 4.binayı dışlamışlar.ben bu kadarını biliyom neresi olduğunu bilmitom :D

Arkadaşlar, yukarıdaki "uzay üssüne" benzeyen fotoyu düşüne dururken bir de benim fotoya bir göz atın istersiniz..

Burası neresi?

http://i201.photobucket.com/albums/aa225/ozmesra/IMG_1620.jpg

akdeniz de bir koy olabilir mi acaba?(çok mu genel oldu:))

@mcyc
Genel olarak yaklaştınız..:)

Ama ben nokta atış istiyorum. :)

Mümkün ise şayet. :)

@andac

Eğer öyleyse; önceden gidip, ekip-biçenlerler var... :rolleyes: :)

Tabi ki kelebekler vadisi:) ve gerçekten cennetten bir köşe imkanı olan olursa nisan-mayıs ayında gitmelerini tavsiye ederim.. yer yüzünde burdan daha güzel neresi var gerçekten merak ediyorum... vadiye uzaktan girdiğinizde ilk gözünüze çarpan yemyeşil ağaçlar, ardından uzaktan ince şelaleyi görürsünüz, her iki yanda spor rotalar bulunur, denizine zaten söyliyecek söz yok ölüdenizden deniz yoluyla 3-5 kilometre kadar uzaklıkta bulunan bu koy gerçekten cennetten bir parçadır:)

Geri