Scudo Sports

Bir soru, bir konu ...

Scudo
Otomobil aşağıdaki adreste mi ?

Bahçelievler Mah. İstiklal Cad. No:20
SAMSUN

Cevabın kronolojik olarak doğuşunu izlediniz.. evet yine başrolde Tuğrul şefim, reji asistanı murat şefim ve diğer kıymetli sanatcı dostlarım.. Hepinizin çorbada tuzu var. Ancak baş aşçı Tuğrul şefim..

Atatürk yanlış hatırlamıyorsam:D 1933te (Atatürkü değil okuduğum yazıyı kastettim), Çarşambaya teşriflerinde ilçeyi resimde görülen Citroen marka otomobil ile gezmişlerdir. Söz konusu otomobil şu anda Tuğrul şefimin garajında(pardon verdiği adreste) yatmaktadır.

Birincilik ödülünün(maalesef ki bu sefer hediye dostça bir öpücüktür) yarısı Tuğrul şefime, geri kalan yarısı da diğer cevap yazanlara paylaştırılmış tır. Afiyet olsun.. bal yağ olsun.. :):):)

saygı hürmet vs. ile

• Beğen
Tepkiler: Derya AKYILDIZ

Tuğrul abi tebrikler.Ben bu cevabı Kılıçreisten beklerdim.Ceza olarakta yeni soruyu Kılıçreis'ten bekliyoruz.

O zaman yeni soruyu alalım bu sefer kesin ben bileceğim.(Tuğrul abiden fırsat kalırsa)

İşelerim çok yoğun.Fazla ilgilenemeyeceğim.Bu konu için biraz müsade :)

Meydan sizin :)

o zaman birazcık bende bilmişim ohh beaa ama teorim doğru çıkmış boşuna kasmamışım yani, ohh beee rahatladım gerçekten :D:D:D

iromman seni kutlarım.. güzel soru sormuşsun.. izledim çok güzel bir çekişme olmuş, ben katılamadığım için hayıflandım valla.. katılımda bulunan bütün arkadaşları tebrik ederim.. tabi tuğrulcumu ayrıca bir kez daha tebrik ediyorum.;)

benim sorum çok kolay buyrun :)

http://img66.imageshack.us/img66/8840/neresi3vc.jpg

• Beğen
Tepkiler: huseyinsak
Bosna Hersek---Mostar Köprüsü

MOSTAR'IN MİRASI

Eski Köprü (Stari Most) 1566 yılında Osmanlı mimarı Hayruddin tarafından inşa edildi.

Mimar Sinan'ın öğrencisi olan Hayruddin, köprü için 456 kalıp taş kullandı.

Köprü, çevresindeki kente adını da verdi. Mostar, Hersek bölgesinin ana kenti oldu.

Pıhhh pıhhhh deneme deneme.......
Sayın Mesut Girgiç,Sayın Mesut Girgiç.........Soru sormak için ,acil ,bir soru,bir konu bölümüne bekleniyorsunuz........

Konulara dahil olmam ama burayı da merakla takip ederim :D. Mesut Bey Mesut Bey, bakın siz yazmassanız bir şey, ben alakasız bir bisiklet parçasının makro fotoğrafını çekip bu hangi parça diye soracağım haberiniz olsun :D.

selcuk taki efes teki kütüphanenin sol tarafı
daha gecen ay ordaydım

ahah..sanırım akinm yanlışlıkla eski sayfalara bakıp eski soruya cvp verdi;)

haddim olmaz amma, maksat konu boş kalmasın...

işte size "görmeyen bilmez" fotolardan biri..

http://img227.imageshack.us/img227/4705/oooyyygs7.jpg

ilk başta bölge tahmin yapmak lazım dimi ben karadeniz bölgesinde bir yer diorum :D

Geri