Scudo Sports

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

Ben ve arkadaşım kayseriden ürgübe gitmiştik toplam yaptıgımız yol arada gezdigimizle birlikte 180 km. ortalama 19km/sa. toplamda da 8saat 45dk bisiklet üstünde geçirmiştik :)

Scudo
80 km. yol gittim. tabii biraz daha antrenmanla 120'yi bulurum.

Evrim Abi ile Çatalca'ya trenle gidip pedallayarak dönmüştük, eve geldiğimde km yaklaşık 170'i gösteriyordu..

@Mehmet Bozdağ

Çok teşekkürler,güzelmiş site..

geçen hafta Erdek - Susurluk turunda 150 km yaptım (rüzgar psikolojimi bozdu yolda :)

10 yıl aradan sonra geçen hafta aldığım bisikletle, 35 km yaptım, 15 kmsi ormanlık alandı, çok yorulmadım açıkcası, bu hafta sonu 50-60 km arası sürmeyi düşünüyorum, havalar düzelse her gün işe gelip giderken bineceğim, gidiş dönüş 30 km. Çok güzel bir antrenman olacak, yazın Eskişehirden İzmit Gölcüğe gitmeyi düşünüyorum.

140 km felan gittim en fazla 8 saatte Samsun terme den orduya

65 km yapmıştım. Tekirdağ-Şarköy. Epey yorucuydu o zamanlar :)

silivri-tekirdağ molasız , tekirdağ'da 1 mola tekrar silivri. top.150 km mtb ile.
bu yaz önce 200 sonbaharda 280-300 km hedefim.

110 km yaptım. ve daha enerjim vardı yani bi 70-80 km daha yapabilirdim :) bu 110 km içinde 2 adet parkur ve 3 adet çok sağlam yokuşda vardı.

Bugün MTB 2.1o lastikle 105 km yaptım, daha gidermiydim giderdim ama iyice pestilim çıkardı heralde :) Temmuza kadar günlük 150 km`yi kösülmeden gitmeyi planlıyorum. Yıllık izinde tura çıkmayı düşünüyorum.

Ben toplam 130-140 km civarı gittim ama düz yolda mtb ile.Arazide değil yani.11 saat bisiklet üstünde geçti ve yolun yarısı rampaydı :) HEmde ne rampa :D

Bsikletim 16 Mayıs günü geldi. Yıllardır bisiklet kullanmıyordum.

19 Mayıs'ta 36.6 Km yol yaptım. Hava da sıcaktı hatta kollarım yandı :) Sonra off-road ve düz asfalt karışımıydı, büyük bölümü de rampaydı( 38.6 km.) Ve popom çok acıdı :(

bu cumartesi 60 yaptim vucudum sıcaga alisik olmadigi icin 60ta birakmak zorunda kaldim, onumuzdeki cumartesi 80-90 yapmayi planliyorum...

iki molayla 4 saatte 91 kilometre. daha önce 83 gitmiştim.

Geri