Scudo Sports

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

uzun yol için ciddi ve sabırlı bir antrenman gerektiğini düşünüyorum ve bunun için düzenli çalışıyorum. bedenen ve ruhen hazır hissettiğimde güzel bi deneme yapıcam. günlük antrenmanım sabit 60km. rota: kafama beşiktaş-florya yada beşiktaş-tarabya istikameti.. yani beşiktaştan 30km uzaklaşıp sonra evime dönüyorum. ilk hedefim km arttırmaktan ziyade 60km nin süresini kısaltmak, bunuda cadansı sabitlemekle ve zamanla deviri arttırmakla başarabileceğimi tahmin ediyorum. Yeni başlayan azimli bir bisikletçi olarak umarım kısa zamanda güzel yollar katedebilirim.denemelerimi paylaşırım inşallah... herkese sevgiler

Scudo
BMX 'le Güzeloba--> Perge Caddesi(envar koleji)-->karaoğlan-Tabi orada da gezdm :D-> Güzeloba. sanırım bi 40-50 km vardı. Ama işin garip olan yanı eve gittiğimde hiç bir yorgunluk belirtisi olmamasıydı . :D

geçen hafta 120km yaptım.ancak gece olduğu için gözlerimden akan uykuya yenik düştüm ve uyumak için bir arkadaşıma gittim.eğer gündüz olsaydı hatta yanımda biri daha olsaydı bi bukadar daha giderdim şüphem yok.sadece aralarda boyun ağrısı yüzünden ufak molalar verme ihtiyacı hissediyorum.

Avcılar-Gelibolu
Avcılar-Tekirdağ E5
Tekirdağ-Kumbağ Köy yolları asfalt
Kumbağ-Uçmakdere Stabilize
Uçmakdere-Şarköy -Gelibolu Köy Yolları asfalt
Şarköy -Gelibolu - E5
Evden eve 232km sürdü. Kumbağ-uçmakdere arası iniş çıkışlarla dolu ve çok güzeldi.
(link)

önceki bisikletlerimle nekadar yaptığımı hatırlamam zor ancak şuanki ile bu pazar günü 147km oldu ki rahat 25-30km si rampa bu mesafenin(=

BENİM GÜNLÜK ANTRENMAN PROGRAMIM 70-80 Km civarı En fazla yaptığım Yol ise 196 felandır.

en fazla 150 km yapmıştım

Dün 77 km yaptık. Yenikent-Kızılay; Kızılay-Eryaman-Yenikent... Ters rüzgar ve aşırı sıcak yüzünden dönüş çok yorucu oldu, son 10 km sanki 100 km imiş gibi geldi...

2 hafta once erdek-edincik-biga-lapseki-canakkale yaptim. km saatim yoktu ancak haritadan hesapladim ve 190 km gibi bir mesafe cikti. bu arada bigadan lapsekiye kadar olan yolda asfalt yol calismasi yuzunden zor anlar yasadim. gitmeyi dusunenlere duyurulur.

ben izmirden dikiliye gitmiştim.. 1 günde 160 km yaptım ve yol üstünde bergamada da allinoi antik kentinin bulunduğu dağada çıktım bisikletle.ordan dikiliyegeçtim. 1 gece kaldım ve döndüm ..2 günde 300 km gibi bir yol oldu.

Geri