Scudo Sports

Bir kişi daha eksildik... Mehmet Vural

diğer başlıkta yazdığımı buraya da aktarayım. (başlıklar birleşse keşke.)

Yakınlarının ve bisikletli camiasının başı sağolsun. Bu kaçıncı demeyi bırakıp, bisikletli ölümlerine odaklanmak gerekiyor. Ölümlerle ilgili çok yönlü ayrıntılı veritabanı oluşturulmalı. Ayrım yapılmaksızın bütün mağdurların hakları aranmalı, hukuken sahip çıkılmalı.

Scudo
Allah rahmet eylesin.

Diyecek söz yok Allâh rahmet eylesin
Ailesine ve sevenlerine sabır versin.?
Hep diyorum yine diyeceğim Bu ülkenin trafiğinde bisiklet sürülmez. Hayatlarımız dikkatsiz sürücülerin ellerinde...

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin

Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.

Allah rahmet eylesin yakınlarının ve camiamızın başı sağ olsun ?

Berbat Haber.
ölen dayiya rahmetler, bunu yapan adamida Hapise atip.. si... gerek.

Ama nerdeee... serbest birakilmistir eminim.

Bir bisiklet tutkunu daha aramızdan ayrıldı...
Ne desek boş...
Birşeyler yapmalıyız arkadaşlar..
Suya sabuna dokunan, iz bırakan, silkeleyen, önlem aldıran cinsten..
Bir gün sıra bize de gelebilir...
Mekanı cennet olsun...

Yazilacak soylenecek cok soz var sizden ricam kardeslerim kavga etmeyin (silahiniz yoksa) arabalara ayak uydurmaya calisin ve imkaniniz varsa korumali motosiklet montu alin ben yakin bir zamanda alacagim biz de o suratlere cikiyoruz biz daha tehlikedeyiz altin elbiseli adamin dediginin bisikletli versiyonunu soyleyeyim, hayatta kalin ve bir omur boyu bisiklet surun

Allah geride kalan sevenlerine sabırlar versin inşallah. Çok üzücü bir durum...Vade dolunca ölüm bir yerlerden koşarak geliyor belki de...Rabbimin dediği gibi : O sizin için vadesiyle yazılmış şaşmaz bir yazıdır...?

Allahtan rahmet diliyorum, yakınlarına ve sevenlerine de Allah sabır versin.
Bisiklet sürerken hepimizin başına gelebilecek bir durum.
Biz ne kadar dikkatli olsak da dikkatsiz ya da kasti olarak korkutmak vs gibi hareketler yapan bir sürücünün ellerine kalıyoruz.

Allah rahmet eylesin. Çok yazık olmuş.

ne desek boş.

kalanlara sabır dilerim.

iki hafta önce siyah jipiyle beykoz sahil yolunda, karşı şeritten gelen bir sığır duran otobüsü sollarken benide biçecekti.kaldırıma zar zor kaçtım.

şile köylerine bekleriz müsait olanları..ben dersimi aldım.

Zaten sabah 09:00 ı geçtikten sonra sahil güzergahı intihar bölgesi haline geliyor. Bu abimizin vefat ettiği yer zaten bu köy yollarına gitmemizi sağlayan güzergah. Ne yazık ki köy yollarına uçarak gitme şansımız yok ki 3. havaalanı inşaatı buraları da hafriyat kamyonu cehennemine çevirdi ne yazık ki.

Allah rahmet eylesin. Kazaya kadere inanırız da, tabi buna yine insanların sebep olması, ağır geliyor. Mekanı cennet olsun, Allah sevenlerine sabır versin.

Allah Rahmet eylesin Sevgili abimize mekanı cennet olsun. Ne yazıkki son olmayacağını adım gibi biliyorum ve dua ediyorum bir daha yaşanmasın diye. Cümle camiamızın başı sağolsun. Yakınlarına Allah sabır versin.

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
Allah rahmet eylesin.
Her zaman gece antrenmanlarımızı yaptığımız güzergah. Canımız dişimizde gerçekten.

Şoförlerin bisikletle ilgili mevzuata hakim olmayıp üstüne de bisikletlilere saygı göstermediği ve bunun sonucunda da sakat kalma- ölüm vakalarının ganiyle yaşandığı öyle ki insanlar için bu durumun normalleştiği güzel ülkemizde halen bu konuyu düzeltmeye, değiştirmeye yönelik ciddi bir girişimin olmaması spor bakanlığı, federasyon, klupler ve derneklerin hatta bisiklete gönül verenlerin hiçbir b.ka yaramadığının göstergesi.
Yeni yetiştirilecek şoför adayları için acilen ehliyet müfredatlarında gerekli düzenleme yapılmalı, mevcut şoförlerin ıslahı için ise önce ciddi kamu spotları ve şoför çalışanı olan tüm kurum özel şirketler üzerinden gerekli eğitim, uyarı, kamu spotu ne varsa her türlü arguman kullanılmalıdır.
Bu ülkemiz düzeni içinde zor olanı ama olması gerekeni benim gözümde.

Yoksa düzelmesi için en iyi ihtimal, şans ile Erdoğan ailesinin bir bireyin bisikleti ile yaşadığımız sıkıntı veya acıyı tadarak bize ortak olması sonucu reisimizin konuya dikkatinin çekilmesi ile çözüm için bişeyler yapılmasını beklemekten başka çaremiz yok. Ne saçma değil mi? Muz cumhuriyeti değiliz ama işte. İşler de böyle yürüyor.

Allah rahmet eylesin, ailesine ve sevenlerine bassaglıgı ve sabırlar diliyorum.

Çarpan kişiye de ne diyebilirim ki, ömür boyu bunun vicdan azabıyla yaşar insaallah.
Tabii insansa.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Geri