Scudo Sports

Bir kişi daha eksildik... Mehmet Vural

Çok üzücü, havalar ısındıkça kaza haberleri artmaya başladı, lütfen dikkatli olalım arkadaşlar, memlekette kelle koltukta sürüş yapıyoruz resmen. Karşıdaki sürücüden önce sizin temkinli ve kontrollü olmanızda fayda var, adil değil ama maalesef böyle, tüm bisiklet dostlarının başı sağolsun, Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin :(

Scudo
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

cok uzuldum ve degerli yakinlarina bas sagligi dilerim, kendisin de mekaninin cennet olmasini temenni ederim.
bundan bir ay once , yanlis hatirlamiyorsam, sirkeci'den vapurdan indikten sonra , bu grubun bir surusune katilmistim kisa da olsa. belki de kendisi ile pedal cevirdim. cok mutluyum , bir kac dakika da olsa kendisiyle vakit gecirmisim demek ki.

Ömer bey ne yazık ki kaza temkinli olunacak bir vaziyette olmamış önündeki aracı sağından geçmeye çalışan bir..................emniyet şeridine giriyor ve ne yazık ki bu abimize çarpıyor. Kask var kafasında her türlü alınabilecek tedbir alinmiş bisikletin ve kaza sonrası kaskın kanlı halinin resimleri var elimde paylaşmak istemiyorum.??

@trainspotting35 aman paylaşmayın zaten. Bu yüzden diyorum işte biz elimizden gelen her türlü önlemi alalım da zaten gerisi şans mı, kader mi, alın yazısı mı ne derseniz artık ona kalmış. Bazen biz elimizden geleni sonuna kadar yapsak bile olacakların önüne geçemiyoruz, çok üzücü gerçekten.

İnsan bu haberleri görünce bizim de başımıza gelecek günün birinde diye düşünmeden edemiyor. Allah'tan rahmet diliyorum.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.

Allah rahmet eylesin imkan bulup terk-i diyar etme zamanı gibime geliyor adalet yok insanlar sığır gibi davranmaya başladı her antrenmana cıkışta illa ki sözlü tacizler sıkıştırmalar yaya yolundan karşıya geçerken kanuni zorunlulukdan dolayı yol veren (!) araçların şöförleri dümdüz gitmesi trafiğin çoluk çocuk dolması kanun bilmeyen kanun adamları vs yav bu bisiklet neden bu kadar zorlarına gidiyor anlamıyorum arkadaş nedir yani

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah.Malesef o kadar cahil bir toplum olduk ki kimsenin kimseye saygısı kalmamış !

Mekanı cennet olsun, Allah sevenlerine sabır versin.

Allah Rahmet Eylesin. :(
Issız köy yollarinda dağlarda sürmeye gayret ediyorum.
"Korkmuyormusun ? "diyorlar bana.
"En emniyetli yer "insanlarin" olmadığı yerlerdir " diyorum.
Hele pazar gunleri kesinlikle Trafikten uzak durmak gerekiyor sebebi işte bu:
192428

Edit : Hıyar Deposu

Allah rahmet eylesin.
Kazanın oluş şeklini bilmiyorum ama böyle üzücü olayları duydukça, yalnız yola çıkmaya daha da çekiniyorum. Grup olunca en azından görünürlük artıyor.

Kazanın oluş şekli anlatıldığı gibiyse grup olsa can kaybı daha fazla olurdu büyük ihtimalle. Önündeki aracı geçmek için emniyet şeridini giren bir yavşak sebep olmuş kazaya.

Herhalde baya hızlı çarpmış. Duyduğum kadarıyla iç kanama geçirmiş dediler.

Allah rahmet eylesin,inşallah devlet eliyle bu tür ihlallere gereken sert cezalar verilir ve bu güzel abimizin hatırası yaşatılır

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Bisikletin arka jant paramparça. Kask paramparça ve kan içinde. Ne desem ne yazsam bilemiyorum. Yarın işyerinden izin alabilirsem cenazeye katılacağım.

Çok üzücü bir olay . Mekanı cennet olsun . Tahmin ettiğim yer ise orası her zaman tehlikeli ve bilinçsiz çok fazla sürücü var . Güzelim ülkemde kimsenin kimseye tahammülü yok ne yazık ki ! Ne olurdu ,önündeki aracı birkaç saniye daha geç sollasan ? ?

Geri