Scudo Sports

Bir gün bana da çarpacaklarını biliyordum...

baykuş97

Forum Bağımlısı
Tepki
792
İsim
ilhan beyoğlu
Bisiklet
Trek
20151022_070731.jpg
20151022_070722.jpg
20151022_070739.jpg
Screenshot_2015-10-22-11-48-12.png
Önce çarptı, sonra arabadan inip bağırıp çağırmaya başladı, sonra arabasına binip hiç bir şey olmamış gibi çekip gitti..

Scudo
Ben plakasini tam olarak göremedim aldiniz mi

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
Kardeşim buradan da geçmiş olsun dileklerimi paylaşayım.Sabahın köründe bomboş yolda sana çarpan sürücünün ehliyetini kasaptan aldığı bariz belli.

Hay bin belasını versin. Peki siz nasılsınız? Var mı bir ciddi yaralanma?
Çok geçmiş olsun.

@baykuş97
Geçmiş olsun, nasıl gerçekleşti daha ayrıntılı anlatabilir misiniz? Çok yaralandınız mı? aracın plakası da aksi gibi parlamış okunmuyor

• Beğen
Öncelikle geçmiş olsun...Olayın detaylarından bahsedebilirseniz daha sağlıklı yorumlar yapılabilir. Arabanın hızı, sizin hızınız, hangi yönde hangi şeritte ilerlediğiniz vs...

Gecmis olsun , trafikte anlayissiz insanlar cok sinir bozucu oluyor. Bisikletli birine carpmissin niye inip bagirip cagiriyorsun ? Cidden...yazik yani bazi insanlara cidden mental durumlarina aciyor insan

Ne demek ya çarptı bağırdı çağırdı gitti? Peşine düşün kesinlikle.

• Beğen
Şerefsizler frene basmayı bilmezler ama korna çalmayı, gaza basmayı iyi bilirler.
ARTIK İSTANBULDA ORGANIZE OLUP DA INSANLARIN GÖZÜNE GÖZÜNE SOKMALIYIZ BISIKLETLERIMIZI.
BİSİKLETLİLER DERNEĞINİN FALAN YAPACAĞI İŞ DEĞIL, KENDIMIZ TOPLANIP ORGANIZE OLUP YOLLARI KAPATMALI, SESIMIZI DUYURMALI, DAHA AGRESSİF TURLAR YAPMALIYIZ!

Yeter artık, yeter!!! Hepimizin canı söz konusu!!!!

34 DT 3787
Herkes sağolsun.. Bişeyim yok.. şikayetçi olucam.. Pek umudum yok ama...
Bana sağ yandan çarptı... Ters yönden geliyordu (yön tabelalarından görüleceği üzere) o yüzden o tarafa bakmıyorum.. Nasıl bişey olmadan kurtuldum bilemiyorum.. Son saniyede farkedip sağ bacağımı kaldırdım galiba, hatırlamıyorum.. Yoksa tampon yapışırdı.. Ufak bir ezikle atlattım :confused:
20151022_081144.jpg

• Beğen
Tepkiler: 7haiku
Birgün birisi banada aynı herekti yaparsa bir daha o arabayı kullanamaz. şuanda bile sinirden delirdim. bu nedir yaaaaa. arabasınız yaa tabi bütün yollar sizin. bizimde var d-e hattag sınıfı src li şöforüz hatta. ama tabi türk toplumumun ata sporu yaa iyi araba kullanmak, hep haklıdırlar. :mad: :mad: umarım sen iyisindir dostum

Geçmiş olsun, daha kötüsü olabileceği halde olmamasına sevinebiliriz o halde. eğer ters yönden geliyorsa zaten fotoğraflarda da kanıtlayabiliyorsun sadece bu sebep için bile ceza alacaktır diye umuyorumki zaten sana çarpması apayrı bir ceza sebebi olacaktır diye düşünüyorum.

• Beğen
Geçmiş olsun, size bir şey olmadan atlarmışsınız bu iyi. Bisikletinizde zarar var mı? hemen şikayetçi olsaydınız o anda en yakın karakola gidip...

• Beğen
@Kuzey Ege sağolasın.. Sadece ön akort bozuldu biraz onu da ben hallederim...

@massaget aslında polisi aradım ama o an plakayı tam olarak tespit edemedim.. İş çıkışı halledecem o işi..

Geçmiş olsun. Hem suçlu hem güçlü durumu olduğunda ağzına çaksaydınız keşke.

• Beğen
Geri