Scudo Sports

Bir gün bana da çarpacaklarını biliyordum...

Scudo
@fatihky
Kazaya karisan arkadas zaten paylasmisti verileri toplayip yaziyi yazdim ;-) resmi de altina ekle ondan sonra olay tamam gorur de utanir belki

@baykuş97 Yani ne diyeyim çok çok geçmiş olsun kardeşim insanın isyan etmemesi elde değil bu arsız kifayetsizlere...

@baykuş97 Büyük geçmiş olsun. Çok üzülüyorum böyle haberleri duyunca.

öncelikle geçmiş olsun..

"çarptı bağırdı çağırdı gitti" kısmına takıldım.. şimdi bu adam barbarlık yaparak üste çıkınca kazanacağını düşünüyor. bu gibi durumlarda yerden kalkmamak en iyisi diye düşünüyorum. hiçbirşeyiniz olmasa bile yerden kalkmayın ve yatmaya devam edin. aracın da plakasını almayı ihmal etmeyin tabi. eğer sürücü sizi öylece bırakıp giderse bu çok daha büyük bir suç bence. bir insana arabayla çarpmak bu kadar basit birşey olamaz. mutlaka hatasının bedelini ödemesi lazım. yanlış mı düşünüyorum :naslyany:

Gecmis olsun da usta gecenlerde kirmizi isikta bekliyorum yolun karsisina gecicem bana yesil yandi tam geciyorum adam hala gecmeye calisiyo ben de allah ne versiyse agzimi bi bozdum ben kendimden bile korktum dedim ben nasil kufur ettim boyle :) neyse cok gecmisler olsun egitim şart

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
çok geçmiş olsun,çözüm bulunsa keşke ama genel durum malum . . .

@ertanmrtz
Vallahi ne yalan söyleleyim benim kel kafasına vurasım değil de. edesim geldi.

@Onur YCL
Sizinde maşallahınız var. Adamın başına detay gelmiş. Sizde trafik zaptiyesi gibi. arabanın hızını nasıl ölçsün, arabının içinde miydi Allah aşkına. Yok o muydu, yok bu muydu. Hiç olmamış yazdığınız. Bence diyerekten yaptığım yorumumdur.

@Kuzey Ege
Güzel bir konuya değinmişsiniz. Nasıl ki taksiciler yapıyor, minibüsçüler yapıyor. Ses getiriyor. Amaçlarına ulaşıyorlar. Bizde yapmalıyız. Doğru söylüyorsunuz.

@baykuş97
sizde de peygamber sabrı mı var biraderim anlamadım ki? Ben bu kadar metanetli duramazdım. Çıkardığım gibi alyan setini, yada zincir sökme aparatını fırlatmıştım camına. Benmi sinirliyim, siz mi sabırlısınız anlamadım. Bu arada göz yaşı spreyi almak gerek. Bir kere bir sofor beni dövmeye geldi açtım camı arabadan dışarı doğru sıktım gözüne, abooooo yandum anam diye bağırdı. Bende bırakıp gittim. Bazen iyi iş görüyor. Epeydir ne arabada ne yanımda var ama tekrar almak gerek.

@zekixx
Servis dolmuş sürücüleri zaten kimse bize bulaşmasın mantığıyla böyle yapıyorlar. Kimse onlara bulaşmıyor oh kebap. bence asıl onlarla uğraşmak lazım. Bir kere aracımla giderken birden geldi önüme kırdı bende sonra yetiştim camını açtı, birader bari bana yapma dedim. Yolcunu kapacak değilizya dedim. Birde güldü utandı terbiyesiz.

@soneryen şahsi fikrinizdir ancak biz de gps yardımıyla aracın hız verilerini paylaşmasını ya da koordinat vermesini beklemiyoruz. Yorum yazmış olmak için buraları meşgul etmenizin bir anlamı yok. Kaldı ki bisikletçi her zaman haklıdır diye bir durum da yok. Belki arkadaşımız hatalı bir hareket yaptı ve kaza gerçekleşti. Bunu bilmeden ona buna bok atmanın size bir faydası olmaz. Kaldı ki bunları bilmem mesleki açıdan arkadaşa hukuki yardımda bulunmama yardımcı olacaktır.

Çok geçmiş olsun. Bununla da kurtulmanıza sevindim. Bence araç sürücüsü korktuğu için öyle tepki göstermiş. Psikolojik olarak yani.. Üste çıkmaya çalışmış siz şikayetçi olmayın diye.

Geçmiş olsun kardeşim :( daha dikkatli olmalıyız..terbiyesiz adam birde zeytinyağı gibi üste çıkma derdinde sağına soluna bakmazlar..

@Onur YCL
Çemkirmenizin lüzumu yok. Benim yazım şeklime bakın nasıl yazmışım sizin cevabınıza bakın. Aracın hız verilerini paylaşmasını beklemiyoruz diyorsunuz ama mesajınızda aracın hız bilgilerini sormuşsunuz. Kendi cevabınızla yazdığınız çelişiyor. Çarpılan arkadaşımızın kabahatini arar gibi yazmışsınız bende cevap yazma gereği duydum. Yorum yazmış olmak için yazdığımı söylemişsiniz. Eğer öyle yorum yazmış olmak için yazsaydım 10 senedir foruma üye olmazdım ve 10 sene boyunca mesaj sayım 2000 bin küsürlerde olmaz sizin gibi 1 senede 600 küsür olurdu ve 10 senede 6000 mesajım olurdu. Kimin şimdiye kadar buraları meşgul etmek için mesaj yazmış olduğu yukarıdaki hesaba baktığımızda belli oluyor. Beni bilen biliyor, tanıyan tanıyor. Kaldı ki nasıl arkadan vuran her zaman suçlu ise, bir bisikletliye vuranda her zaman suçludur. Sizin gibi kötü düşünceyle, Arkadaşımızın hatalı bir hareket yapmış olduğunu düşünmüyorum, zaten fotoğraflarda ortada. Siz arkadaşımızın kabahatini arar gibi yapmışsınız. Üzüm mü yiyeceğiz, bağcıyı mı döveceğiz. Araç sahibini mi tanıyorsunuz, şoför ile ahbap mısınız yoksa çarpılan arkadaşımıza bir gareziniz mi var? Terbiyesizleşip yazarken bok kelimesi falan demenize gerek yok, iyice okursanız yazdıklarımı eğer bir tane bok atma(sizin tabirinizle, birde meslek erbabı olduğunuzu söyleyerek) gibi bir lafım varsa boynum kıldan incedir. Hayır kime bok atmışımda bana "bok atmanın faydası yok diye yazıyorsunuz." Böyle çemkirme ile hukuki olarak sizin kimyese bir faydanız olmaz, hiçbir yere varamazsınız. Kimse sizden de hukuki bir yardım beklemez. Evvela çemkirmeden üsturuplu ve basiretli bir şekilde, meslek erbabına yakışan bir şekilde yazmayı kendinize prensip edinmeniz gerektiğini düşünüyorum. bilmem yanlış mı düşünüyorum. Ondan sonra bizde elim engin tecrübelerinizden faydalanmak adına, bir forumdaş, bir bisiklet dostu, bir arkadaş olarak özel mesaj kutusunuza tık tıklayıp hukuki yardım talep edelim. Ama önce çemkirmeyelim. Yaşınızın 25 olmasına veriyorum.

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
@Onur YCL
arabanın hızını bilmiyorum ama çok hızlı olmadığı kesin yoksa çok daha kötü sonuçlanabilirdi.. Gerçi hala kaza sonrası olabilecek risklerden kurtulmuş değilim.. 24 saat dolana kadar da bunu söylemek için erken.. Kaza anını hiç hatırlamıyorum, hemen öncesi hariç.. Muhtemelen düşme anında kafamı çarptım.. Bana sağ yandan çarptı.. Ters yönden geldiği için o yöne bakmıyordum.. O yüzden çok kontrolsüz düştüm.. Kaza sonrası hemen ayağa kalktım ama olayın sıcaklığı geçtikçe sağ kolumda, sağ dizimde ve akşamda baş ağrısı başladı.. Şimdilik bunlar çok ciddi bulgular değil ama dediğim gibi kafa travmalarında hiç birşey görünmese bile 24 saatin dolması lazım...

Bu arada herkese iyi niyet dilekleri için çok teşekkürler...

Gecmis olsun. Adam (da denmez gerci) yaptina utanmamis bir de hatasi bastirmak icin bagirmis? Pesi birakilacak gibi degil. Ugrasin ugrasacaginiz kadar.

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
@baykuş97
Hocam tabii ki sen çok daha iyi bilirsin ama bi gitsen de kontrol etseler mi ?

@Kuzey Ege valla böyle hastalarda takipten başka bişey yapılmıyor.. Sadece gözlem altında tutmak yetiyor.. Hem ben hem de eşim Dr olduğu için gidip hastanede sürünmenin anlamı yok.. Bi değişiklik olursa gidicez artık.. En kötü sabah zaten hastanedeyim.. İşim ne de olsa.. :D
Saol dostum düşünmem yeter...

@soneryen
"Beyefendi", hız mevzuunda orada yaptığım ironiyi farkedemeyecek kadar köpürmüş durumdasınız. Bu sebeple ben ortalama bir insan zekasına sahip biri olarak ve sizi de böyle varsayarak bir daha açıklıyorum. Gözünüzü iyi açın ve okuyun. "Gps yardımıyla hız paylaşmasını beklemiyoruz" demişiz. "Ortalama zeka" seviyesindeki bir insan bunu şu şekilde anlar. Yani tahminen aracın hızı neydi ? Kaldı ki konu sahibi arkadaşımız da sizin destanınizdan sonra buna cevap vermiş. Bizim orada bahsettiğimiz şey aracın tahmini hızıdır ki trafiğe çıkan bir kimse bunu aşağı yukarı tahmin edebilir. Daha da anlamadıysanız şekiller vasıtasıyla çizerek anlatabilirim.
İkinci husus benim arkadaşı kabahatli gördüğüme hükmetmişsiniz. Bakın "Beyefendi" ben avukatım ve savunma makamını şerefimle temsil ediyorum ve günlerim sizin gibi peşin hükümlü yargıçlara karşı savunma yapmakla geçiyor. Bu sebeple yargılama hususunda sizin kadar ahkam kesmeye meraklı değilim.
Mesaj sayısı konusunda sizinle sidik yarıştıramadığım için özür dilerim. Pardon "çiş" diyelim. Ya da onu da demeyelim.
Suç ile haksız eylemin ne olduğunu bilemeyecek kadar hukuk alanında cahilsiniz. Yanlış anlamayın. Ancak ahkam kesecek kadar cesursunuz. Cahil cesaretinin çarpıcı bir örneği.
Şoförle ahbabım evet ve hatta şoför benim ve arkadaşı tongaya düşürmeye çalışıyorum. Hatta kendimi ateşe atarak arkadaşa hukuki yardımda bulunmaya çalışıyorum.
Forumda kimlere hukuki anlamda yardım ettiğimi bilen bilir ancak affına sığınarak @Atilla Gobel bey ve @Murat Cömez' e sorun onlar size bahseder.
Kazaya karışan arkadaşın kabahatini aradığımı iddia ederek üzerime "kaka" (iftira) atmaya devam ediyorsunuz ve bir de bana terbiyesiz diyorsunuz. Ben sizin gözünüzde 25 yaşında bir terbiyesizim. Bana göre siz benden daha büyük bir terbiyesizsiniz.

@Onur YCL
İftira atıp sonrada hukuki olarak yardımcı olduğunuz insanları etiketleyip şirin gözükmeye çalışan sizsiniz. Burayı adliye sanmışsınız karşınızdakileri yalan savunma yaptığınız yargıç sanmışsınız. Sizin okuduğunuz hukuku sizden elli kere fazla okumuş meslek mensubuyum yeni başlamış cahil avukatın çemkirmesiyle bu işler yürümez. Evet sizden daha büyük terbiyesizim çünkü sizin seviyenize inip terbiyesiz olduğum için daha büyük terbiyesizim benim ilk yazdığım ortada sizinki ortada yağ gibi suyun yüzün çıkarak adliyede davalardaki edebiyatları savunuyorsunuz avukat olunca insan haklı haksız kendini iyi savunup edebiyat yapıyor. Neyse haklısınız bi kartınızı verinde eşe dosta verelim belki adliyede karşılaşırız iyi sıkıyorsunuz 360 derece güzel dönüyorsunuz edebiyat iyi

Trafikte hoşgörülü olmak lazım insanlara zarar vermemek için

Geri