@Onur YCL
Çemkirmenizin lüzumu yok. Benim yazım şeklime bakın nasıl yazmışım sizin cevabınıza bakın. Aracın hız verilerini paylaşmasını beklemiyoruz diyorsunuz ama mesajınızda aracın hız bilgilerini sormuşsunuz. Kendi cevabınızla yazdığınız çelişiyor. Çarpılan arkadaşımızın kabahatini arar gibi yazmışsınız bende cevap yazma gereği duydum. Yorum yazmış olmak için yazdığımı söylemişsiniz. Eğer öyle yorum yazmış olmak için yazsaydım 10 senedir foruma üye olmazdım ve 10 sene boyunca mesaj sayım 2000 bin küsürlerde olmaz sizin gibi 1 senede 600 küsür olurdu ve 10 senede 6000 mesajım olurdu. Kimin şimdiye kadar buraları meşgul etmek için mesaj yazmış olduğu yukarıdaki hesaba baktığımızda belli oluyor. Beni bilen biliyor, tanıyan tanıyor. Kaldı ki nasıl arkadan vuran her zaman suçlu ise, bir bisikletliye vuranda her zaman suçludur. Sizin gibi kötü düşünceyle, Arkadaşımızın hatalı bir hareket yapmış olduğunu düşünmüyorum, zaten fotoğraflarda ortada. Siz arkadaşımızın kabahatini arar gibi yapmışsınız. Üzüm mü yiyeceğiz, bağcıyı mı döveceğiz. Araç sahibini mi tanıyorsunuz, şoför ile ahbap mısınız yoksa çarpılan arkadaşımıza bir gareziniz mi var? Terbiyesizleşip yazarken bok kelimesi falan demenize gerek yok, iyice okursanız yazdıklarımı eğer bir tane bok atma(sizin tabirinizle, birde meslek erbabı olduğunuzu söyleyerek) gibi bir lafım varsa boynum kıldan incedir. Hayır kime bok atmışımda bana "bok atmanın faydası yok diye yazıyorsunuz." Böyle çemkirme ile hukuki olarak sizin kimyese bir faydanız olmaz, hiçbir yere varamazsınız. Kimse sizden de hukuki bir yardım beklemez. Evvela çemkirmeden üsturuplu ve basiretli bir şekilde, meslek erbabına yakışan bir şekilde yazmayı kendinize prensip edinmeniz gerektiğini düşünüyorum. bilmem yanlış mı düşünüyorum. Ondan sonra bizde elim engin tecrübelerinizden faydalanmak adına, bir forumdaş, bir bisiklet dostu, bir arkadaş olarak özel mesaj kutusunuza tık tıklayıp hukuki yardım talep edelim. Ama önce çemkirmeyelim. Yaşınızın 25 olmasına veriyorum.