Scudo Sports

Bir bisikletliye söylenen ilk söz ya da soru nedir?

Söylenen sözlere baktımda 10 sene öncesine göre epey bi yol katetmişiz genel olarak.Zira 10 sene önce genelde yollarda duyduğum "aha teker dönüyo" şeklinde ilkel esprilerdi.:)
Bisiklete bakış değişmiş!!;)

Scudo
@Serkan Mintaş

ben bunu soylemeye gerek duymadım da hala bunu yapanlar var malesef :) gecen bızım ısyerıne gıderken bı dersanenın cıkısına denk geldım. yanında bırkac arkadası olan bi kucuk hanım (lise cağlarında) bu esprıyı yapmaya calıstı :rolleyes: bu tur sacma esprılere guzel cevaplar var da durup laf dalaşı yaptıgına degmez. (sonunda tartısma buyuyebılır) ne de olsa bayan :)

olum yarısmıs lan bu suna bakkkk
o nasıl dıreksıyonmus ya
g..öte bak taytan ötürü:D
genelı bır kısıden fazla gruplar laf atıyor..
hanı ters cevap verırsem nasıl olsa benden fazlalar ya:D
elbet bır kac kısılık gruplara denk gelırler:D

@tuninger_haa

''o kadar tel sana girse sende dönersin'' de bakalım cevap verebiliyomu :D öylesine söyleyenlere bişey dememde, amacı beni küçük düşürmek olan kişileri söylerim bunu. cevapda veremezler,

tura çıktığımda ilk benzinlikte mola verdim. benzinci dedi:
Willkommen Turkei:
Bende: ja ama Türkçe biliyorum.
Yanındaki adamda helal olsun çocuğa, Türkçede öğrenmiş. Bende:
"Tabii bea (trakyalıyız) hemen ardından Türküm ben dedim." sonra biraz gülüştük ve bişeler ikram ettiler. sonra adam dedi : kaç para bu kardeş. dedim:arabanla takas yapalım (91 model şahin)....

Dün çınar meydanında grubu beklerken bir çocuk:
"-Abi çok korkuyorum birlikte caminin tuvaletine gidelim" dedi:)
Ben: -Hadi len! yürü git! :D dedim.

@gurkankas

bunu tuttum :D:D:D:D artık böyle cevap vereceğim.(buda ali için:D 5. eksik olmasın)

@Abdullah Hakkı
"Bu anam için, bu babam için, buda Ali için" gibi oldu:D

bende NEVŞEHİRLİYİM. NURİ AKTÜRK'üN DEDİĞİ GİBİ TURİST TURİST NAPIYON :D :D GÜL GÜL YIKILDIM :) :) :) :)

Abi yarış bisikleti mi bu ?
Abi kasların çok güzel :) Body yapiyorum forma dar vs :)
Kasın güzeli de var muahahuahu :)
Ama varoş yerlerden geçerken çok komik oluyor birşey demiyorlar ama NASA-dan geldiğimi saniyorlar :) O oküz bakışlar yok mu beni hasta ediyor ve bu yüzden olabildiğince hızlı gidiyorum ki birşey duymiyayım :)

Bu tür sorular, laf atmalar cehaletten geliyor ne yazıkki. Cahil cesareti denir ya. Eğitim şart! (gerçi birkaç istisna var anlaşılan okudum burda).

Abi kaç basıyo bu?
Motor lırdın bu paraya?
En önemli söz bence:D

üüüvvvvv amerikan bisikleti :D:D:D

adıyamana ilk pro bisikleti soktum

MİLLET BAŞIM BELADA :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

İki kez başıma geldi:

"Bas bas, senden önce kimse geçmedi." (Birinci gidiyorsun demek istiyor?)

Bisiklet yarışlarının uluorta trafiğe açık caddelerde yapıldığını sanıyorlar herhalde.

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
Taksim meydanda su içmek durdum ve tam gitmeme yakın bir çocuk elindeki su şişesini işaret ederek ''Fifty cent,fifty cent'' Bende dedimki ''Ya benim turiste benzer bir halimmi var''Üzerimde bisiklet kıyafet namına hiçbir şey yoktu.(Tayt,kask,eldiven)Sadece sırt çantam ve bisikletim olmasına rağmen beni turist zannettiler.Tabi buraya anlatılacak çok şey var aslında.Özellikler trafikte insanların dalga geçmeleri ve yol vermemeleri insanı bıktırma noktasına getiriyor.Allah'tan dileyim ülkece bisiklet kullanımı yaygınlaşması.Ve kültürümüzün parçası olması

Geri