Scudo Sports

Bir bisikletliye söylenen ilk söz ya da soru nedir?

biz de buna benzer tepkiler alıyoruz.geçen gün yokuş çıkarken karşı yönden gelen motorsikletli gençler selamlarıyla ve gülüşkeriyle güzel moral verdiler
hatta bir tanesi geri dönüp abi çekelim mi yardım lazım mı dedi :) ne işiniz var burda diye başlayıp küfürle devam edenler de oldu ama aldırmadım..ben benzine vereceğim parayı mideme harcıyorum ve bundan çok memnunum :)

Scudo
Bir keresinde Adana'da bir tur sırasında bisikleti koydum kask ve gözlükle fotograf çekmeye çalışıyorum çektiğim şeyde bir adet horoz damdan iki tane 8-9 yaşlarında çocuğun diyaloğuna kulak misafiri oldum.
-Neediyor leng o
-fotograf çekiyür keleee
-horozu niye çekiyür
-Bilmem şeherde hiç horoz görmemiştir zağar:))))

Hala unutamıyorum ...

Çok güzel konu tşekürler ilk önce :D
Benim başımdan geçen olay ise bu bir markete girmeden önce bir yere bisikleti yanaşdırıcakdım bir kaç ufak çocuk vardı kız çocuğu,bunlar ip atlıyordu ve onlara bisiklete bakmalarını rica ettim daha sonra onlardan aldığım cevap koskoca adam olmuş hala bisiklete biniyosun demesiydi :D

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
athletic ile manisa kent ormanındayken bizi yabacı sanıp bıı-raaa-vooo bıı-raaa-vooo diyerek alkışlamıştı biri ve yanındaki sevgiliside aşkoom manyakmısın niye konuşuyorsun yabancılarla sanki seni anlıcaklar:D
biz gülümseyerek geçip gittik.

birkeresinde köyün birinden geçiyorduk ve 2 teyze bizi görünce yanındakine aaa bak turistler köye gelmiş:) dedi...

• Beğen
bisiklete biniyorum geziyorum bi kaç ekstrem bi yerden geçiyorum çocuklar geliyor
çocuk="abi napıyorsun sen?"
ben=" ne yapıyomus gibi görünüyorum?"
cocuk="seleyle biseyler yapıyyosun gibi gözüüküyo"
ben=" yürü len puşt seni:D"
diyip geçiyorum ama en komiği:D
bi yerden atlıyorum tam çocuk geçti arkama atladığım yerden atlamaya basladı sonra bi baktım yerle öpüşüyo:D indim kaldırdım çocukuğu ama o an tipi ggörmeniz lazım yarıla yarıla güldüm:D:D

bisikleti aldıktan sonra ilk sille köyüne gittiğimizde - lastikler kalındı- yaşlı amcalar ince lastiklerle gelseydiniz yorulmadınız mı hep görüyoz ince lastiklerle geliyorlar buraya demişlerdi :)

beni şu ana kadar turist sanan olmadı :D (kask takmadığım için olsa gerek) küçük çocuklardan hep şunu duydum. kaç fites bu kaça ve nereden aldın :D onun dışında bir şey yok ama gezerken garip bakışlara maruz kalıyorum

• Beğen
geçen gün amcanın biri traktörle bi rampadan çıkıyodu. bende yanından traktörden biraz hızlı geçtim. amcada arkamdan bağırdı :iyi sürüyon haa iyi sürüyon haa :D:D bende selam verip devam ettim

@Tugberk Tezel

sanırım turist demek istemişler!bu konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.beni çok güldürdü ........:)

aslında bunları okurken hem gülüyorum hemde çok sinirleniyorum. halkımız ne kadar cahil yaaa. buna bi dur denmesi gerekiyor. geçen gün marketin onünde bir kadın gördüm. bisikletle alışverişe gelmiş. ne kadar güzel bir şey yapıyor aslında. ama etraftakiler ona öyle bir bakıyor kii. kadına Helal olsun vallaaa.

• Beğen
Tepkiler: Emre Özhan
"Senin anan-baban yok mu?"

Geçen yıl Ayvalık'a giderken başıma geldi; gülsem mi ağlasam mı bilemedim. :)

bi kere yahyakaptan yürüyüş yolundayım çimleri ezmek istemedigimden ve bisiklet yoluna deilde yürüyüş yoluna girdigimden amcanın bagırması beni kopardı
:::bisiklet yolu var burda görmüyomusun ::: ama kendi bisiklet yolunda yürüyodu:D:D:D:D

geçen pazar günü çıktığımız tur sonunda arkadaşlardan ayrılmıştım eve doğru pedallamaya başladım sonunda eve varmıştım...siteye girdiğimde herkezin kafası bana dönüyor tip tip bakıyorlar binanın önünde kaskımı gözlüğümü çıkarırken 2 çocuk geldi ve soruları şuydu;
ABİ BU GERÇEK BİSİKLETMİ??...
BENİM TEPKİM = :eek:

:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Belediye otobüsünün beni sıkıştırması nedeniyle şoförle sert bir şekilde tartışıyoruz.:boese157: Kadın aşağı inip şoförün arkasından hem senin yolda ne işin var dedi:eek: .Sen sus menopoz teyze dedim,bağırarak.Düşünmeden ve o sinirle ağzımdan kaçtı işte.Şoförle beraber durakta bekleyenler başladı kahkahalarla gülmeye.O kadın kesin intihar etmiştir.
Kızlar laf atıyor,ahh çekip bisikletim bile olmadı diye.Diyorum böyle devam edersen bisikletten önce kocan olacak.:D
Yine kızlardan
şuradan geçer mi?-biraz yürürsün
şuraya götürür müsün?-biraz rahatsız olur
önünü kaldırır mısın?-burada mı?

@ikidiriki

:Ahhh-1660 :Ahhh-1660 :003: :003: :003: :ha: :ha: :ha: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

geçen gün ailecek akşam gezisine çıktık. evlerin tek tük olduğu yerlere doğru bi gidelim dedik. bir evin önünden geçiyoruz. bahçesinde 2-3 yaşlarında bir çocuk ve yanında da annesi.

cocuk: anne bu neee??
annesi: bisiklet o annecim xD :D
sonra da onların bahçesinde 2 köpek çıktı bizi kovaladı :D

durduğumda kaça aldın bunu
hareket halinde iken ise manyakmıdır nedir be ne biçim sürüor,sanki motora binmiş bide kask takıyor gibisinden sözler...

• Beğen
Türk Ocağı caddesinden yukarı doğru çıkarken yanımdan geçen doğan görünümlü şahin içindeki tipik 5'li angaralı gençlik bebelerinden biri yanaşarak "bunların motorluları çıktı laaaaaan" demesi..

Birde klasik diyaloglar:
o:Ne kadara aldın?
ben:... euro
o:üstüne biraz daha koyup araba alırdın??
ben: ee bide benzin parası vercen arabaya?
o: hönk :eek:

Geri