Scudo Sports

Bir bisikletliye söylenen ilk söz ya da soru nedir?

kaç kilo geliyo bu.
-12
uhh.12 kg ma o para verilirmi?

Scudo
Bir gün minibüs yolundan gidiyorum adamın biri
- buradan değil bisiklet yolundan burası araba yolu
-durdum . Ben buranın yabancısıyım bu yolda bisiklet yolu nerde göster ordan gideyim.
- !!!!!!!!!!!!!!!!.

• Beğen
Tepkiler: Deda
antremanda iken: ( hello - heyyy - lan gavur - gibi sözlerle karşı karşıyayım tabi bnların içinde argo kelime konusanda çok kafaya taş falan fırlatıyorlar ) şehir içinde gezerken abi bu kaç vites bu bisiklet kaç basıyo abi bunun tekeri niye kalın .... bir sürü şey :D

İstanbul zibidisi..:(

Benide al..:eek:

Teker dönüyo la..:Ahhh-1660

Kaça aldın..:smily143:

Bir tur versene..

Ben bunu 200 yapanını gördüm bu ne ki..:dua:

Ben düz yolda bile yürüyemiyorum senin derdin ne..:freak_ani

@Furkan Çetin

heheheh banada bikaç kere gavur dediler ama her seferinde hiç duymadıkları kadar argo kelime konuşdum ama senin yaptığını deneyeceğim çok daha anlamlı bi karşılık :D

@kir-pi

her bisiklete bindiğimde karşılaşıyorum bundan sonra bu tepkiyi vericem ne diyecekler bakalım :D

'abi bi hareket yapsana'
'evledım yolculuk nereden böyle'

halkımız gercekten cok meraklı ya.eldivenlere bile dik dik bakıyorlar hele bizim burda tayt giysek taş atmalarından korkuyorum.(sultangazi)

tbrk ederim; çok iyi başlık, heralde bin mesajı bulur :) ilk 21 syf okudum şimdilik...
20 küsur bisikletli olarak yaptığımız iki EBİT etkinliği:
1. genç adam, karısı ve çocuğu yanında: "nereye leeenn?"
2. Mete Hocam duymuş: "Hayat sizin, sürün !!!"

Teşekkür ederim bu konuyu daha evvelki kullanıcı adımla açmıştım hala gündemde olması sevindirici iyi bir noktaya temas ettiğimi düşünüyorum.

Geçen bi arkadaşım istedi bisikletimi biraz bineyim dedi verdim bende 10 mt gitti bunun vitesleri nerde dedi bende otomatik dedim inanmış

"Siz turist misiniz?" 10 yaşında bir çocuk demişti. :D

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´ ve Hato
-Hello! <<>> Her turumda fix duyarım.
Futbolcu oldugum icin bacaklarımı temizliyorum.Yara bere dışında pürüzsüz yani.
-Bacaklara bak laa kız gibi.Erkek adamın bacağı gıllı olur.

Bazen bisikletten inip kim erkek adammış gösteriyim dediğim oluyo da hadi neyse diyip geçiyorum.

abi siz yarış mı yapıyorsunuz ?

hello !! (öyle de bi tip varki bende görsen ingiliz turist direk (!) :D)

aaaaaarrhhh (arabadan bağıran insansılar)

Varyant'ı çıkarken adamın biri arabadan kafasını uzatarak: - Niye yoruyorsunuz kendinizi ! demişti kilolu bi abimizdi kendisini saygıyla anıyoruz :D

Bisikletten anlamayan biri bu bisikletle diğer bisikletlerin arasındaki farkları soracak olursa ne deriz. çünkü genelde bana bu soru soruluyor. buna niye bu kadar para verdin delimisin sen, diğer bisikletlerden farkı ne... bisikletten ahberi olmayan birine bunu açıklamak çok zor:)

Yazılanların çoğunu duyduk veya duyan arkadaşlarımız var.

Ama benim başıma gelen en çok güldüğüm . Rumeli hisarına giderek su almak için durduğumuz bakkalın söyledikleriydi.

-Nereden gelrisiniz?
-Bostancıdan geliyoruz.
-Kaç gün sürdü gelmeniz?
Arkadaş dayanamadı ve...
-Beşiktaşta çadır kurduk bir gece kaldık.

@Hasan Derya

Koptum ya :) dakikalardır gülüyorum

**
Kuzenin salcanosunu servise kurdururken, mobiletini tamir ettiren birinin fiyatı duyunca kendi kendine kısık sesle benim mobilet o kadar demesi :D

Kask gözlük ile dolaşırken, bizim buradaki amerikalıları öyle görmeye alışan hemşerilerimin hello, what's up diye seslenmesi.. Aleyküm selam diyemeden uzaklaşmış oluyorum :(

Geri