Halil Attar
Üye
- Tepki
- 10
Merhaba arkadaşlar.
bisiklet almak için yardıma ihtiyacım 2 gündür araştırıyorum 1 hafta içinde alacağım ancak hala doğru tercih yada doğru marka bulabilmiş değilim
öncelikle kullanım amacım uzun geziler olacak şehir içi
ankarada yaşıyorum evden okula gitmek akşamları biraz 20 30 km kadar sürmek istiyorum zevk için
(dağ bisikleti istiyorum heryere rahat girip çıkabilmek için
)
4 sene amerikan futbolu 1 sene boks birazda kick boks yaptığım için spor olaylarına yabancı değilim
kilo 140 (aslında 100dü işte 1 sene evde oturup sporu bırakırsan ister istemez alıyorsun)
beni taşıyacak kolay kolay yolda koymayacak sağlam birşey istiyorum
seçeneklere gelince
1 - salcona bulunuyor parçaları iyiymiş ancak montaj bayi ve garantide problemler yaşanıyormuş ancak mesala
ASTRO 242 SRD
ASTRO 241 SV
modellerin de ki parçalar olarak kıyaslayınca fiyatı çok uygun geliyor
2 - bianchi
rambo
cobra
modellerine baktım ancak pek iyi gözükmedi gözüme
yardım istediğim konu 600 700 tl arasında ankara da bulabileceğim bir sağlam bir dağ bisikleti bu konuda çok tecrübelisiniz o yüzden daha iyi yorum yapıp daha iyi markalar veya modeller önerebilirsiniz..
şimdiden bu yazımı okuyan ve fikir veren herkese teşekkür ederim...
bisiklet almak için yardıma ihtiyacım 2 gündür araştırıyorum 1 hafta içinde alacağım ancak hala doğru tercih yada doğru marka bulabilmiş değilim
öncelikle kullanım amacım uzun geziler olacak şehir içi
ankarada yaşıyorum evden okula gitmek akşamları biraz 20 30 km kadar sürmek istiyorum zevk için
(dağ bisikleti istiyorum heryere rahat girip çıkabilmek için
4 sene amerikan futbolu 1 sene boks birazda kick boks yaptığım için spor olaylarına yabancı değilim
kilo 140 (aslında 100dü işte 1 sene evde oturup sporu bırakırsan ister istemez alıyorsun)
beni taşıyacak kolay kolay yolda koymayacak sağlam birşey istiyorum
seçeneklere gelince
1 - salcona bulunuyor parçaları iyiymiş ancak montaj bayi ve garantide problemler yaşanıyormuş ancak mesala
ASTRO 242 SRD
ASTRO 241 SV
modellerin de ki parçalar olarak kıyaslayınca fiyatı çok uygun geliyor
2 - bianchi
rambo
cobra
modellerine baktım ancak pek iyi gözükmedi gözüme
yardım istediğim konu 600 700 tl arasında ankara da bulabileceğim bir sağlam bir dağ bisikleti bu konuda çok tecrübelisiniz o yüzden daha iyi yorum yapıp daha iyi markalar veya modeller önerebilirsiniz..
şimdiden bu yazımı okuyan ve fikir veren herkese teşekkür ederim...