mcanerg
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.810
- İsim
- Caner G
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
sele açısından biraz düzeltirsen öne daha az ağırlık biner uyuşma azalır ama tam de düz yapma. Bir de ortası boşluklu sele öneririm, perineye baskı azalır.Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var. İki yıldır bisikleti kendime uydurmaya çalışıyorum. Başta diz ağrısı oluyordu kadroyu büyüttüm ve seleyi yükselttim geçti. Sonra el ağrıları başladı. Gidonu açılı gidon ile değiştirdim. 27 derece denedim fazla geldi 17 derece denedim daha iyi geldi. Ağrı devam etti. İç barend kullandım. Biraz daha iyi oldu. Ama hala geçmedi. Ergon elcik falan denedim onlar da yardımcı olmadı çok. Gidonu yükselttim zürafa aparatı ile ve gidon boğazını kısalttım. Bu sefer iyi geldi. Ama hem zürafa hem de ayarlı kısa gidon boğazı bana tehlikeli geldi. XLC'nin yükseltilmiş ayarlı bir gidon boğazını taktım diğer gidon yükseltme aparatını söktüm. 45 derece açı fazla geldi bu sefer selede ağrı yaşamaya başladım. Hiç kalça ağrısı yaşamamıştım. Herhalde oturma pozisyonu daha dik olunca yük kalçaya bindi. 30 km turu tamamlayamıyordum ilk defa. Üstte her şey iyi iken 80-90 km ağrı yaşamadan sadece yorularak sürebiliyordum. Bir sıkıntı var dedim gidon boğazının açısını biraz daha düşürdüm. Gidon yine yüksekte fakat bu sefer sele çok ağrı yapmadı. Dünkü 40 km'lik turda da ellerimde tekrar aşırı uyuşma hissettim. Bol inişli çıkışlı bir rotaydı. Uzun inişler ve çıkışlarda belki bileklerimi kastım bilmiyorum. Nasıl çözeceğimi şaşırdım artık. Sele bir tık geride ve önü aşağı bakıyor. Seleyi düz bir pozisyona getirsem öne doğru düşüyormuş hissinden belki biraz kurtulurum. Bir fikir geliyor mu aklınıza?