Eylül ayında bikefit için kapınızı çalacağım. (Daha öncesi maddi nedenlerden ötürü imkansız

Önden 3-5 sorum var.
1) Hafta içi 6'dan sonra çalışıyor musunuz? Randevu almak gerekiyor biliyorum. Ama saatlerinizi bilmiyorum. Hafta sonu çalışıyorsanız sorun yok tabii...
2) 1'den fazla bisiklet için bikefit yaptırmak istiyorsak (1i yol 1i gravel. Yolu daha bir antreman amaçlı kullanıyorum. Gravel uzun mesafe) indirim yapar mısınız
3) Bisikletimdeki (özellikle gravel) bazı parçaların son derece sorunlu olduğuna eminim. Mosso bir gidon koymuş gvlye... AMAN ALLAHIM... Hood ile gidonun başladığı yer arası 24 santim falan. Bu gidonun kesinlikle değişmesi gerek. (bikefite gitmeme gerek kalmadan değişmesi gerektiğine eminim. O derece. Tasarlayan adam kör falandı herhal)
Şimdi gidon değişimi yaparken tamamen farazi söylüyorum ''Dükkandaki şu gidonu almanız gerekli'' mi diyorsunuz yoksa ''Şu reache sahip, droplarındaki açı şu dereceyi geçmeyecek bir gidon almanız lazım'' mı diyorsunuz. Şundan söylüyorum. Specialized'ın gidonlarına 5-6 bin verecek kadar zengin değilim. Daha uygun alternatiflere yönelmek zorundayım.
Benzer durum (eğer ihtiyaç varsa) ayakkabı, stem vs. için de geçerli... Elbette uygun fiyatlı bir ürün bulursam onunla değiştiririm ama dediğim gibi gidona 5 bin verecek durumum yok... Ya da ne bileyim. Sele lazımsa ''Elimizde 'kelepir' pro stealth var. Al geç'' demek var, ''pelvis ölçünüz şu, almanız gereken selenin genişliği şu, aradaki boşluk da sallıyorum 2 mm olacak'' demek var.
4) Ben bundan sonra ''önce fit, sonra satın al'' şeklinde ilerlemek istiyorum. Hali hazırda kullandığım yol bisikletini elden çıkardıktan sonra, yeni bisiklet almadan önce size danışma şansım var mıdır? Bir de hali hazırda elinizde benim ölçülerim olacağı için bir indirim yapıyor musunuz?