Zamanında eve giren hırsızı salonda vurursan ceza yiyordun, onun cezalandırılması için yatak odasında vurulmuş yada yakalanmış olması gerekiyordu. Bu muhabbet ona benzedi sanki
sele borusunu söküp havada sallamak da epey işe yarıyor arkadaşlar, haberiniz olsun ne kadar hafif olduğunu karşı taraf bilemez, bütün iş blöfte yani bakışlarınız da yeterince psikopatsa, olay bitmiştir
valla bende en kısa sürede yenisini alacağım. diğerini eve bırakıyorum artık. aman herkes dikkat etsin cebinize koymamaya gayret edin çünkü bir arkadaşım yolda giderken spreye yanlışlıkla dokununca bacağını hissetmiyordu sabaha anca geçti dedi. herkes dikkatli olsun.
kadıköyde bildiğim yer var arkadaşlar tabi bide tahtakalede kadıköyldeki eski pttnin olduğu pasajda asgari ürünler satan yerlerde var tahtakalede heryerde görürsünüz )
@Bilal Karatağ
Ben havlamayan dişlerini gösteren ve bana hızla yaklaşan beyaz bir köpekte kullanmıştım. Ultrasonik sirenler daha iyi olabilir ama halihazırda olunca çekinmedim. Çünkü beni başka yola kovaladı. Tabi rövanşı ben aldım...
Tutturmak için ise kaliteli çırt çırt bantlardan kullandım. Ayrıca ince bir bakır kablo ile de kadroya bağladım. Oluyor ya bazen atlıyoruz, zıplıyoruz çıkabiliyor. Bir durum oluğunda da tüpe asılınca da kopuyor.
@Şafak Başlar
Pedal hizasındaydı ya ayağıma ya da lastiğe sarılacaktı. Önce sol elime aldım çünkü yolun sonundaydı ne hikmetse bu köpekler hep sağdan girişiyor. Biraz yaklaşmasını bekledim tam dönerken yakaladı ve sık yoluma devam ettim. Peşimden koşmadı ama garip bir tavır da göstermedi. Ya hayvandır sallamadı ya da fazla etki etmedi. Ama bu hayvan ikinci gelişime şaşırmadı bile. Bayağ kendine güven bir tipti.
Genelde kulağı işaretli (aşılı) olanlar sakin oluyor. O tür olmayanlara temkinli yaklaşmalı. Ne yapacakları belli olmuyor. Özellikle kaskınızdan dolayı başka bir şey mi zannediyor anlamadım...