Scudo Sports

biber gazı

@Batuhan Altay

Zamanında eve giren hırsızı salonda vurursan ceza yiyordun, onun cezalandırılması için yatak odasında vurulmuş yada yakalanmış olması gerekiyordu. Bu muhabbet ona benzedi sanki :)

• Beğen
Tepkiler: Ufuk Yılmaz 45
Scudo
sele borusunu söküp havada sallamak da epey işe yarıyor arkadaşlar, haberiniz olsun ;) ne kadar hafif olduğunu karşı taraf bilemez, bütün iş blöfte yani :) bakışlarınız da yeterince psikopatsa, olay bitmiştir :D

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Özkara
@Ahmet Can Yakışır

karşındaki, bir kişiden fazla ise kendilerini kral zanneden insanlar da var bunuda unutmayalım :)

valla bende en kısa sürede yenisini alacağım. diğerini eve bırakıyorum artık. aman herkes dikkat etsin cebinize koymamaya gayret edin çünkü bir arkadaşım yolda giderken spreye yanlışlıkla dokununca bacağını hissetmiyordu sabaha anca geçti dedi. herkes dikkatli olsun.

@R.HarunYeniçeri

bizim ülkemizde bisiklete binen insanlara akılsız gözü ile bakanlar olduğu sürece forum üyelerinin piskopat gözükmesi normal bence :)

• Beğen
Tepkiler: Batuhan.Altay
kadıköyde bildiğim yer var arkadaşlar tabi bide tahtakalede :D kadıköyldeki eski pttnin olduğu pasajda asgari ürünler satan yerlerde var tahtakalede heryerde görürsünüz :))

(link) arkadaşlar burda kullanılmasının ve taşınmasının yasal olduğu yazıyor almak istiyen arkadaşlarda buradan alabilirler

elektroşok tabanca tavsiye ederim:

biber gazı açık alanda eğer düzgün sıkamazsanız boşa gidiyor. fakat bu elektoşokun sesi bile karşı tarafı korkutmaya yeterli.

http://www.sonimagandorra.com/images/uploads/img.gif

@Ufuk Yılmaz 45

evet en mantıklısı bu gibi :) yinede tek olursak diye her türlü kesici biçici delici ve şok edici aletleri yanımızdan ayırmıyalım :D

bisiklete bavulla binmek zor olucak ama, n'apalım artık... :p

Kadıköy'de askeri malzemeler satan bir pasaj var, Akmar pasajının oralarda. Oradan alabilirsiniz. 10 TL'iydi sanırım. Nette 5 TL'e satıyorlar..

@Bilal Karatağ
Ben havlamayan dişlerini gösteren ve bana hızla yaklaşan beyaz bir köpekte kullanmıştım. Ultrasonik sirenler daha iyi olabilir ama halihazırda olunca çekinmedim. Çünkü beni başka yola kovaladı. Tabi rövanşı ben aldım...:)

Tutturmak için ise kaliteli çırt çırt bantlardan kullandım. Ayrıca ince bir bakır kablo ile de kadroya bağladım. Oluyor ya bazen atlıyoruz, zıplıyoruz çıkabiliyor. Bir durum oluğunda da tüpe asılınca da kopuyor.

Herkese güvenli yolculuklar...

@Salih Dinçer

Ne kadar uzaktan sıkmaya başladın ? Direk kafaya mı sıktın, yoksa özellikle gözlere mi ? Son olarak , köpeğin tepkisi nasıl oldu ?

http://adnanhediyelik.com/shop/images/musta%20009.jpg İş o kadar ciddi ise ölümcül sonuç :D

@Şafak Başlar
Pedal hizasındaydı ya ayağıma ya da lastiğe sarılacaktı. Önce sol elime aldım çünkü yolun sonundaydı ne hikmetse bu köpekler hep sağdan girişiyor. Biraz yaklaşmasını bekledim tam dönerken yakaladı ve sık yoluma devam ettim. Peşimden koşmadı ama garip bir tavır da göstermedi. Ya hayvandır sallamadı ya da fazla etki etmedi. Ama bu hayvan ikinci gelişime şaşırmadı bile. Bayağ kendine güven bir tipti.

Genelde kulağı işaretli (aşılı) olanlar sakin oluyor. O tür olmayanlara temkinli yaklaşmalı. Ne yapacakları belli olmuyor. Özellikle kaskınızdan dolayı başka bir şey mi zannediyor anlamadım...:)

• Beğen
Tepkiler: Şafak Başlar
Geri