Scudo Sports

biber gazı

Köpeklere karşı kullanmayı açıkçası düşünmüyorum, yazık hayvancağızlara. Bu zamana kadar kovalayan köpekler oldu fakat doğrudan saldıranı hiç olmadı. Fakat yinede alayım bir tane yanımda dursun diye düşünüyorum, serserisi, pis pis bakanı, darp etmeye çalışanı illa ki olur. Bu tarz insanlara karşı taşınmalı.

Silah,bıçak vs konularında da taşınacaksa dikkatli olunması gerekli mutlaka. Sonuçta silah vs taşıyorsanız bunlar insana ekstradan güven veren şeyler, trafikte adamın biri kızar artislik yapar hemen silaha başvurursunuz bunlar sizin başınıza daha fazla dert açar :)

Not: Ben tura çıktığımda mutlaka yanıma Sürmene bıçağımı alıyorum.

Scudo
Haberlerde görüyorum bazen çevremde de rastlıyorum; incir kabuğunu doldurmayan nedenlerden kavgalar çıkıyor, yaralanmalar oluyor bunlar ölümle de sonuçlanıyor.

dikkatimi çeken ilk şey; herhangi birinin sırf bisikletle oradan geçtiğimiz için asla bize saldırmadığıdır. eğer saldırı, kavga ve yaralanma oluyorsa altında yatan şey çoğunlukla biz erkekler olarak gururumuzdan kaynaklanıyor. aslında köpeklerle de benzer şeyleri yaşıyoruz. daima rakip görme, altta kalmama huyumuz var.

bu sorunumuzu aşmak için ne yapılması gerekiyorsa yapıp bakış açımızı değiştirmemiz gerekiyor. selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Batuhan.Altay
@Bahadır Gürel

biz nekadar grurumuzu hiçe saysak da (bence bi aptalın karşında yapılıcak en iyi şey) karşı taraf önümüzü kesip napıyosun sen diyebiliyo sonuçta o bize vurunca bizde dayak yemyi beklemiyelim dimi

Geri