Scudo Sports

Bianchi SETRA hakkında????

woodgate

Üye
Tepki
1
merhabalar bisiklet almaya karar verdim sitedeki yorumların bir çoğunu okumaya çalıştım bianchi mi bisan mı karar veremedim bulunduğum şehre göre imkanların çok fazla olmadığından bianchinin setrası hoşuma gitti peşin 370ytl en son fiyat dendi.. çok bilgili değilim bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.. Ayrıca bu modeli bianchi.com.tr'de bulamadım

Kadro:Ön:Alüminyum 7005

Arka:Hi-ten Amortisörlü

Maşa:Amortisör ''HL-ZOOM''1.1/8''

Jant:Airline Byte Teker Seti 26''MTB 4x9 Özel örüm

Lastik:Cheng Shin 26x1.95 53-559 siyah

Vites:Shimano Tourney TX Series 21 vites

Fren:V-Fren Alüminyum

Sele:İtalyan-selle royal 5054URT Energy

netten bulduğum bi foto..

(link)

Scudo
Öncelikle size çift amrtisörlü bir bisiklet önermem.Güç kaybı yaratıyor.Ama renkler ve zevkler tartışılmaz ben bunu sadece bilmeniz için söyledim..Bisiklete gelince;

370 YTL yerine o fiyata daha iyi bisiklet bulabilirsin mesela ;
(link)

Biraz daha ekleyip bu bisikletide düşünebilirsin;
(link)

karar sana kalmış..

Öncelikle iyi bir seçim yapmışsın. Alacağın Setra ikinci elmi?
Bende tam donanımlı bir setra var. Değiştirmeyi düşünüyorum. İstersen haberleşebiliriz. Bisikletin üstündekilerle beraber sıfır fiyatı 700tl. İstersen 400 e bırakırım. ( Kask Dahil )

Merhaba, öncelikle bende eskiden Bianchi Tornado vardı. Setra nın eski versiyonu. Çocukluk hevesi ile aldım... Aldım ama çok pişman oldum. Elimden de çıkartamadım. Sürerken çok yoruyor seni ve geometrisi nedeniyle vücudunu verimli kullanamıyorsun. O yüzden sana tavsiyem tek amortisörlü (ön) bisiklet alman. Sedona Borla ilk tavsiyem fiyatından dolayı. Salcano'yu bile öneririm :) Setra'ya karşı :)

Geri