2011 MODEL BIANCHI COBRA almayı dusunuyorum yardım eder mısınız ?

Speedy Cycler

Daimi Üye
Kayıt
15 Mayıs 2007
Mesaj
360
Tepki
298
Çift amortisörlü bisikletler 2002 yılından sonra bir hayli çoğaldı. Ben o zamanlar çift amortisörlü bisikletlere çok fazla heveslenmiştim. Para biriktirip alacaktım. 2002 yazında Nevşehir in Göreme kasabasındaki bir bisiklet acentasından çift amortisörlü bir bisiklet kiraladım. Bisiklet Bianchi Grizilly 21 vites idi. Bu bisikletle Göreme den Avanos ilçesine gidip geldim. Avanos a giderken işler iyiydi ancak dönüş genellikle yokuş olduğu için ortadaki amortisör beni fazlaca yormuştu. Ayrıca bisiklette serilik denen hiç birşey yoktu. O günden sonra çift amortisörlü bisikletlerden soğudum. Benim o zamanki bisikletim şu anki kullandığım Bianchi Aspid idi. Ancak bisikleti henüz modifiye etmemiştim. Her şeyiyle orijinaldi.
 
Scudo
Kayıt
12 Haziran 2008
Mesaj
86
Tepki
66
Şehir
Eskişehir
Disk fren mekanik veya hidrolik butçene göre belirle v-fren olduğu vakit hem jantların kalitesi hemde bozulan akord sonrası sıkıntı yaratır oysa ki diskte çok basit ayar çekersin. Disk fren jantlarının fiyat performansı daha iyi ve seçenek bol.
 

KIVANC YILMAZTURK

Daimi Üye
Kayıt
7 Nisan 2011
Mesaj
353
Tepki
183
Şehir
Lüleburgaz
Arkadasım cobra ben de alcaktım salcano 212 hd aldım off road için istiyordum bisikleti gerçekten tam off roadlık bir bisiklet tavsiye ederim bianchi cok ağır ve cift amötisör oldğu için her pedal bastğnda gücün %30'nu emiyor ve tam istediğin performansı alamıyorsun ve yoruluyorsn bianchi alacaksan tek amötisörlü Troy war onlar cok güzel bisiklet fakat ağırlk bilmiyorum benim bisikletim orjinal donanımıyla 11.7 KG geliyor kendim tartım ve cokta sağlam ve beğendim salcanoya ön yargı ile yaklasmayın bence cok güzel bisikletleri ve fiyatları var...
 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
Kimse önermesede ben bu bisikleti öneririm. Yazacaklarım kendi düşüncemdir. Fiyatına göre üzerinde kullanılan ekipmanlar iyi, kullanılan fren diskleri ve süspansiyonlardan dolayı bisiklet agır yani agır olmasının sebebi arka süspansiyon degil. Hafiflik arayan kullanıcılar süspansiyonsuz ve V fren kullanan modellere bakmalı. Sonucta bu dağ bisikleti hız yapmak için uygun degil. Yani yarış bisikleti ile karşılaştırmayın. Arka süspansiyon ayarı iyi yapılmamış dandik bisikletlerde süspansiyon hızı kesiyor ama bunda öyle birşeye rastlamadım ve kullanımı kesinlikle yorucu hale getirmiyor. Son olarak görüntüsüde gayet şık ve 500 tl civarı bir fiyatı var. Kısacası dağ bisikleti olarak tercih edilebilecek bir model. Kullanıcı olarak kendi fikrimdir.
 

psylo_26

Üye
Kayıt
13 Haziran 2008
Mesaj
66
Tepki
20
Şehir
ESKİŞEHİR
Bisiklet
Sedona
11 MODEL BIANCHI COBRA almayı dusunuyorum yardım eder mısınız ?
diyen arkadaşım

bence full süspansiyon daha iyi ... neden diceksiniz piyasadaki iyi bisikletlerin arka amortisörünü kitleme özelliği var ve havalı oluyor çokta hafif oluyor
benim tavsiyem treek fual ex , scott , kona , jeymıs , gibi bisikletlere bak ama fiyatları pağalı gelebilir