* Bisikletin adında "acera" diyeceksen bisiklet üzerinde acera olacak. Bir arka attırıcı ile olmuyor. O zaman yazmayacaksın bisikletin adına onu.
* Bisiklet üzerinde para edecek parça neredeyse yok "Alloy" pazarı gibi. Satmak istesen o alloyların hepsi çöp olarak düşünülür.
* Kadro malzemesi alü de alüminyumdan alüminyuma fark var materyal kodu nedir? Kadro alü alaşım...Neyin alaşımı belli değil
* Delta bisikleti severim ama para konusunda "a kredi kartından alamıyoruz çekin de nakit getirin"leri bir anda hepimiz unuttuk mu? İşte o nedenle de bisikletin fiyatı 700tl yoksa ederi 450-500 maximum. Yani gümrük vs beni ilgilendirmiyor.
* Herkese saygı duyuyorum yazan hazırlayan uğraşan önayak olan... Ama böyle test olmaz. 4000tllik bisikletleri nereye koyarsınız buna 9ları bastıktan sonra. Ha fiyattan kırarsınız notu da parçalar aynı mı? Bu yazı kusura bakmayın ama sadece delta bisiklet sponsorluğundaki bir gezi tur yazısıdır benim için.
* Bu arada bisikletin üzerinde illa slx set olması lazım demeyen nadir insandanımdır. Ama her parçanın da bir ederi vardır. Eski bir bisikletçi bulursanız 10tlye bütün ayarlarınızı yapar. Yada v fren seti takar. O set sizi değil belki çocuklarınızı götürür sadece pabuçlarını değişirsiniz. Ama ederi de 10 TLdir!!!
* Gezi ve tur yapan arkadaşımı kutluyorum çok güzel işler yapıyor. Keyifle de okuyorum kendisini, herkes üstünde kmlerce gezdiği bisikletini sever. Yenisini almaya karar verene kadar en iyi bisiklet insanın altındakidir hatta... Eğer bu yazdıklarımı okursa beni anlayacağına, kendisine kişisel bir yargılama yapmadığımı vs anlayacaktır diye umuyorum.
Yukarıda yazmış olduğum şeyleri sürekli görmekten bıktım. Kimsenin pahalı semtlerde açtığı mağazaların parasını ben ödemek durumunda değilim. Kar edin ama güleryüzünüzle edin, kalitenizle edin, servisinizle edin, sürümden kazansanız şu an şehirlerde 10 katı bisiklet olacaktı. Bu bahsettiklerim taban, fiyatlar ve kendini "dükkana girenden hep üstün görmeler" tavan! "Neyse" diyorum heyecanla açtığım bu inceleme denemesine