Scudo Sports

BF TEST: Geotech Life 28 Acera Tur ve Şehir Bisikleti

üst grup donanımlar kullanmadan uzun turların da yapılabildiğini gösteren güzel bir yazı olmuş

• Beğen
Tepkiler: gok
Scudo
Güzel bir yazı.. Teşekkürler

Mükemmel bir inceleme her bisiklet için böyle birşeyler olsa ne güzel olurdu.

çok faydalı bir test olmuş,eğer tur bisikleti alacak olursam bakacağım ilk model olacak fiyat/performans açısından gayet makul.
bu tarz testler çeşitlendirilmeli diye düşünüyorum.
çok teşşekkürler...

Çok güzel ve yararlı bir çalışma olmuş emeği geçen herkese teşekkürler...

2011 yaz aylarında eşim ve 2 yaşındaki oğlum ile yapacağımız orta avrupa turunda eşimin bisikleti geotech life olacak.
Bizde değerlendirmelerimizi ayrıca paylaşacağız.

ben de geotech life kullanıyorum tek kötü yanı göbeğin vidalı olması
sizi tebrik ediyorum teşekkürlerimi sunuyorum

Çok güzel bir test yazısı olmuş :) Bende bir MTB kullanıcısıyım fakat bir tur bisikleti almak istiyorum. Bu yazıyı okuduktan sonra Geotech Life, Sedona 311 ve 321 arasında kaldım :)

tur bisikleti aradığım bu dönem içinde bu güzel başlıkla ve güzel tanıtımla karşılaşmam benim için çok iyi oldu ;) teşekkürler...

Merhabalar. Benim biraz bilgiye ihtiyacım var, yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim. Benim Geotech Street model bisikletim var. 28" 700x32C lastikleri var ve ön maşa amortisörlü. Öğrenmek istediklerim;

1) Bu bisikletin ön amortisörünü kilitli bir versiyonla değiştirsem, araziye değil ama asfalt olmayan yollara girebilir miyim? Eğer cevap evet ise ne marka nasıl bir amortisör önerirsiniz?

2) Yine amortisör değişimiyle aynı sebep göz önüne alınır ve mevcut ebatlar da düşünülürse lastikleri kolay patlamayacak ve daha kalın lastiklerle değiştirmem mümkün müdür? Hangi marka ve ebatları önerirsiniz?

Cevaplarınızı bekler, saygılarımı sunarım. :bayrak:

Murat Bey aslında bu soruyu yeni bir konu açarak sorsanız daha kolay yardım alırsınız sanırım, ayrıca bu konuda sapmamış olur :)

İlk sorunuza gelince ben Sedona 311 kullanıcısıyım "Suntour NRX" kilitlemeli ön maşası var ve oldukça memnunum. Stabilize yollarda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Lastiklerim 28" 700x38C

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
geotech tur bisikletleri gerçekten harika görünüyor..
ben de carraro 915 d'ambiez var,tur mu yol mu belli değil..
ilk olarak 700*23lük lastiklerimi 700*28'le değiştirerek bisikletimi tamamen tur bisikletine çevirmeye başlayacağım. ardından almak istediklerim
topeak seleye monteli bagaj.
topeak mtx 7-8-9 litrelik bir çanta.
topeak yol bisikletine uyumlu ön arka çamurluk.
hazırlığından sonra bir turla ben de test edeceğim bakalım :)

Çoook güzel bir inceleme olmuş. Tura çıkmak için çok para harcamaya gerek yok.

çok güzel ve yol gösterici bir çalışma,uzun tur düşünenlere eminim çok yardımcı olacaktır....

Geri