Scudo Sports

Beyaz karanlığın içinden cadı kazanlarına yolculuk

@Mesut Girgiç

Tekrar merhaba,
Şöyle bir plan yapayım dedim. Ama sanırım gün içinde yapabileceğimiz km'yi geçiyor.
1. Sabah erken İstanbul'dan araba ile hareket ve Abant kavşağına varış.
2. Bisikletlerle kavşaktan Abant'a hareket. Kısa bir dinlenme
3. Abant'tan Samandere'ye hareket. (Orman yolundan)
4. Samandere'de dinlenme ve yemek.
5. Dönüş : Samandere - Abant
6. Abant göl tur attıktan sonra Abant kavşağına hareket.
7. Abant kavşağında bisikletleri arabaya yükleme ve otobandan İstanbul'a dönüş.

Bu planda sorun Abant - Samandere arasındaki 55 Km. Günlük toplam : 22+55+55+22 = 154 Km yapar ki bizim için aynı gün içinde ve o yollarda pek mümkün değil.

Ben en iyisi Samandere'yi ayrı, Abant'ı ayrı planlayayım. :) :)

Bilgi için teşekkürler.

five

Scudo
mesut abi gerçekten cesaretine ve anlatım şekline hayrankaldım.bir ara oralara gitmiş gibi oldum.gerçekten çok güzel yerler enfes denile bilecek mükemmellikte :D
valla çok tşk abi bir ilke imza atmış oldun zannedersem oralara gitmekle gerçekten yılın cesaret ödülünü sana vermeleri gerektiğini düşünüyorum

SAĞLICAKLA .... DAPOET...

Süper bir anlatım, süper resimler. Eli öpülecek adamsın. Öyle bir daldım ve sürüklendim ki, sonuna kadar arada yazılan diğer üyelerin yorumlarına kadar büyük bir keyifle okudum. Çok teşekkürler iron abicim

Dapoet bu başlığı ilk sayfaya taşıdığınız için teşekkür ederim. Yeni üyeyim fakat okumadığım şey kalmadı artık hissine kapılmışken Mesut Beyin müthiş tur anlatımını bir solukta okudum. Demek ki okunacak daha çokkk şeyler varmış.

Mesut Bey size sonsuz teşekkür ederim. Bu sadece güzel anlatım ve fotoğraflar için değil, her koşulda bisiklet üzerinde olabileceğimizi arı, duru dilde anlattığınız için de ayrıca. Bu yazıyı okumaya başladığımda yagmur yağıyordu, bisiklete yarın binerim diye bugünün bisiklet yolculuğunu iptal edecektim. Yazdıklarınızı okuyunca fikrimi değiştirdim. Yagmur da yağsa programımı aksatmayacağım.

İyi ki varsınız, hepinize sevgiler, selamlar. Selahattin

(16,08,2007 gününün hangi saatinde girdim, okumaya başladım unuttum...Şu an 17,08,2007 sabaha karşı saat:04:17...
Ne diyeceğimi, ne yazacağımı bilemiyorum..Gözlerim, elim, dilim kilitlendi ) diye yazdım...Bilgisayarım kilitlendi...İnanılır gibi değil...Benim gibi bilgisayarım da dayanamadı bu kadar heyacana..:)
Kapatıp tekrar açtım bilgisayarımı ki ;
yaşadığınız ve bana yaşattığınız bu güzel gezi için size teşekkür edebileyim..
İyi ki bu geziyi yaptığınız tarihlerde üye değilmişim..Çünki bi sonraki güne kadar yazacağınız yazıyı beklemekten uykularım kaçardı ...Böyle bitmiş halini okumak çok zevkli...Karar verdim bundan sonraki yapacağınız gezilerinizle ilgili yazılarınızı, kesinlikle tamamını aktardığınız , bitirdiğiniz zaman okuyacağım..Yazınızın bitmesini beklerim ama arkası yarınları bekleyemem:) ..
Fanatik bi okuyucunuz var artık..:60:

Gerçekte işinizin ne olduğunu bilmiyorum ama kesinlikle siz yazarlığa adaysınız...Ciddi ciddi yazmayı düşünmüyor musunuz..?
Roman da olur belgesel de.. Çünki gezdiğiniz yerleri anlatımınız hem belgesel niteliğinde hem de roman güzelliğinde..
Canı gönülden kutluyorum ve teşekkür ediyorum...Sevgiyi de saygıyı da hakediyorsunuz...

Sizi engellemek için zincirle bağlamak gerek herhalde :) Eşinize sabır diliyorum:D size de bu değerli geziyi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ediyorum

abı selamlar normalde yazılarını kacırmam ama bunu kacırmısım ve kacırdıgıma memnun oldum aslında cunku ben bunu ılk acıldıgında boyle parca parca okusaydım heyecana dayanamazdım
sen ınanılmaz bırısın ve senınle aynı syerde oldugum ıcın cok sanslıyım
paylasım ıcın cok tesekkurler...

@naz34
Güzel yorumunuzla beni gerçekten onurlandırdınız. Yazmayı düşünmeyen bir kişi dahi olsam, yazmaya başlardım herhalde...
Mesleğim sağlıkçı.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Yazmayı seviyorum, ancak gerçekten okuyabilenlerden olmayı daha çok isterdim..
Selamlar. :)

@kory
Ben de bu güzel ödülü sizlerle paylaşmak istiyorum.. Selam vesevgiler.. :)

@PhysX

Eşim gerçekten de sabır kullanarak bana katlanıyor..
Güzel yorumunuza teşekkürler.. Selamlar.. :)

@sercangedik

Ben de seninle aynı şehirde olduğuma çok memnunum Sercan..

Mesut abi sizin hayranınızım desem yeridir. Bütün yazılarınız, anlatımınız, fotoğraflarınız muhteşem. Ayılarla ilgili bilgileri bile sonuna kadar okudum. EE nasıl olsa birgün bende oralardan geçeceğim. (insallah) Yazının 2006 dan kaldığını ve sizin edebiyatcı değil sağlıkcı olduğunuzu 11. sayfaya geldiğimde anladım. ( gerçekten :) ) DAPOET sağolsun.

YAw Mesut Abi nostalji yaptım hakikaten. Bisikletforuma bi bak diye arkadaşım ısrar ettiğinde aman boşver uğraşamam demiştim. Ancak hepsi senin bu gezinizin yazısını okumadan önceydi. Çok sürükleyici çok güzel bir tur, muhteşem anlatım... Fotolarla geçmişe dönmüş oldum... Eminim senin de öyle olmuştur...

Mesut Abi muhteşem bir yermiş. Teşekkürler.. İnşallah bir gün o parkurda pedallamak nasip olur..

@KevSerSeri

Hocam, senin hayatında benim hikayemden çok daha fazla malzeme var. Sen yazsan roman yazarsın.

@baymineral

Amin.:dua:

mesut abi çoooooooooooooookkkk güzel bir gezi olmuş yani anlatım da 10 numara fotolar da anlatımınız beni de hikayenin içine soktu ben de korktum merak ettim heyecanlandım

tüm paylaşımın ve bu güzel yorumların için çoooooooooook teşekkür ederim

2. yilini coktan doldurmus bu inanilmaz geziyi ara ara arsivden cikartip okumak gerekli diye düsünüyorum gercekten... :)

@HaliliOzturk

konuyu bozmadan ufak bi ekleme yapayım bu tur yazısı resimleriye anlatımıyla kanımca klasiklerden** olur aryıca mesut abi gibi bir şahsı ve onun arkadaşlarını tanımak da benim için çok iyi oldu bu yönden şanslıyım onun tecribe ve liderliği sayesinde (Allah nasip ederse) bizler de yetişiyoruz zevkle geziyor gezdiklemizi başkalarıyla burada paylaşıyoruz

**formu tam incelemiş değilim ama gezi klasikleri köşesi varmı

Geri