Scudo Sports

Benim için en uygun bisiklet hangisi ?

Gogiya

Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar.2 yıl önce bisikletimi çaldırmıştım ve 2 yıl aradan sonra tekrar bisiklet almaya karar verdim.Boyum 1.75 kilo 90 a az kaldı.:( Bütçe 300-400 arası alabileceğim en iyi bisiklet hangisidir beni aydınlatırsanız sevinirim.İlk başlarda salcano ng 600 almaya karar vermiştim ama forumu biraz araştırınca vazgeçtim.Alüminyum kadro öncelikli tercihimdir.

Scudo
Merhabalar. Bütçe itibarıyle seçenekler fazla değil. Sedona 711, biraz daha bütçeyle Amoeba Hussar, 650 lira bütçe ile Scott Aspect 50 alınabilir bisikletler. Bunların hepsi alüminyum kadrolu güzel bisikletler. Kolay gelsin, seçmek çok zor iş :)

• Beğen
Tepkiler: Gogiya
aslında böle bişi demek yersiz arkadaş nasıl bineceğini söylememiş xc dh fr street unban bmx trial drop off :D

arkadaş nası kullanmak istiyosun bisikleti ??? zıplaya hoplayamı kurak arazidemi yoldamı dağdamı çamurdamı ??? % lerini verirsen daha rahat yardımcı olabilrz....

% 80 asfalt,%20 arazide kullanıcam.Kafam karıştı bugün iyice arkadaşımda salcano ng 450 var ben çok memnunum diyor.Sizler ne dersiniz.

Fazla zorlamıycam derseniz bence sedona sd-711

• Beğen
Tepkiler: Gogiya
Değerli yorumlarınız için teşekür ederim arkadaşlar.Sedona sd 711 ve kron xc1000 arasında kalmıştım ama büyük ihtimal sd 711 alıcam.

bence geotech fun alabilirsin.Alüminyum gövde,çift kat jant,ayarlı süspansiyon,sti vites kolu.Hafif kaliteli.Hafiflik çok önemli olmalı bence.Ağır bisikletlerden uzak durmak gerek.

Geri