Scudo Sports

Benim canım bisikletlerim

Uğur Vural

Forum Bağımlısı
Tepki
1.330
(link)

İşte benim bir numaralı canavar.

(link)

İşte buda iki numaralı canavar

(link)

Bir numaralı canavarımla ormanda gezerken bir foto

(link)

Buda 2.canavarla bir gezideyken

(link)

Sonuç olarak bisiklet en güzel arkadaştır ve bir kaç arkadaştan zarar gelmez biri yolda yarışta(Scott Spark 15)diğeri özgür dağlarda ve inişte
(Scott Ransom40) gereklidir bizlere.

Scudo
ikiside güzel ama spark başka bee :D abi allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

• Beğen
Tepkiler: Uğur Vural
tekeriniz düz bassın.. güzel aletler. size bide yol lazım 3 leyin bence kadroyu :)

• Beğen
@Kerem Gürgüt

Teşekkürler Keremcim benimde en çok hoşuma giden bisikletim scott ransom40 yani aynı fikirdeyiz bu canavar sınır tanımıyor ve her yerden gidiyor sanki 4*4 hatta 5*5:) en nemli özelliği amortisörler kitlendiğinde yol bisikleti olması(esneme olmuyor). amortisörler açıldığında isa tam bir dağ canavarı olan freeride olması.Artık forumda tüm gezilerimle sizlerleyim Denizliyi merak ediyorum umarım görüşürüz yorumun için teşekkürler

çook güzel aletler ;D Allah kaza bela vermesin göstermesin....

• Beğen
@UĞUR VURAL.

Rica ederim...denizli doğa açısından oldukça zengin...mtb için oldukça elverişli parkurlarımız var.....umarım birgün görüşür ve birlikte pedallarız.....

@bisikletletçi52

Teşekkürler arkadaşım sparkın en büyük avantajı ağırlığı ve amortisör sisteminin kilitli olması (hem xc hemde xcfs) sparkla en uzun gezim km 285km lik KONYA-BEYŞEHİR-SEYDİŞEHİR gezisiydi ve inan bisiklet yol bisikletinden farksızdı

• Beğen
Tepkiler: emre güven
@tolgayalcin

Evet düşüncenize katılıyorum en kısa zamanda(2010 yazı)yolda geliyor mesaj için teşekkür görüşmek üzere

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU
Teşekkürler.İnşallah sizde bu canavarlardan alırsınız ve dağlara kaçarsınız:D

@Ercan Saygılı
Teşekkürler umarım kazasız belasız binerim ama bu işler,nde kasasız tadı çıkmıyor:D

@sonEr´´
Teşekkürler soner bey sizde biliyorsunuz bu aletler altınızdayken kazasız bir hayat biraz zor ama inş. az kazalı ve hafif belalı bir bisiklet yaşamı isterim

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Geri