Scudo Sports

Benim canım bisikletlerim

Scudo
@sadana

selam adanalı arkadaşım şu an scott spark bisikletimde Magura Durin Race DLO 100mm maşa takılı bu maşada süper inan fox tanda süper hem daha hafif hemde
gidondan kitlemeli artı jantlar 2009 xt tubles, zor arazi koşullarında ön maşa ve jantları değiştiriyorum ayrıca pedallarımı asla kilitli duruma getirmem bundan 4 sene önce spd ler yüzünden çok kötü bir kaza geçirdim ölüyordum ayrıca ruhum freerıde yani özgürlüğü seviyorum ayaklarım kilitli olmamalı spd kullanan arkadaşlarda hiç bir şekilde geri kalmam 18 saate 308 km lik de kendime ait bir rekorum var hem dağ bisikletiyle yorumların ve tavsiyelerin için çok teşekkür bol pedakkı günler bayramın mübarek olsun

• Beğen
Tepkiler: sadana
@UĞUR VURAL.

Doğru söyledin abi bizcede öyle. Bu arada ismim Yasin. :D:D

• Beğen
Tepkiler: Uğur Vural
abi sen harikasın
bu canavarlarda harika
sonuç olarak mükemmellikten başka birşey çıkmıyor ortaya
aman nazarımız değmesin MAAŞALLAAAH TÜÜ TÜ T ÜTTTÜÜTTÜÜTÜT

• Beğen
@AHMET KARAASLAN

Vay colourmen6 ahmetcim selam bu arada senin canavarda süüüper:in:
hem jeep hemde sporaraba gibi :D colourmenlerin canavarlarına diyecek yok bu arada pazar gününe hazırmısın:eek:

@conines

Teşekkürler arkadaşım bu canavarları ankara erdoğanlar bisiklette yakaladım bunlarda daha çok var hemen sizde yakalayın:in:

abi snn offroad turlarında bu canavarları zaten hep görüyorum.kazasız belasız kullan abi. bu arada allahu teala bisiklet seven herkese birtane bu canavardan nasip eder inşallah

• Beğen
Spark da guzel ancak ransom bir baska gercekten #1, bakmaya doyulmuyor..

• Beğen
@Bora Alben
Kesinlikle size katılıyorum ransom anlatımaz yaşanır yorum için teşekkürler

Geri