Scudo Sports

Benim canım bisikletlerim

Bisikletler çok güzel.Tura çıkacağınız zaman seçim yapmak çok zor oluyordur.Ama kanımca spark ile çıkıyorsunuzdur turlara.İyi sürüşler

• Beğen
Tepkiler: Uğur Vural
Scudo
@İsmail ŞEN
Teşekkürler İsmail Evet gerçekten seçim yapmak oldukca zor ama dediğin gibi uzun turlarda spark tercihim

• Beğen
Tepkiler: fatih mızırak
Kardeş bisikletlerin çok güzel . Haklısın Bisiklet bencede en güzel arkadaş. Bilmiyorum sizdede oluyormu bu aralar bisiklete çok bağlandım günde 3-4 kez bisikletforuma giriş yapıyorum en az bir kezde deltabisiklete . ve son birkaç gündür internette günde 2-3 saat bisiklet konulu sitelerde dolaşıyorım.

• Beğen
Guzel bisikletler, gule gule kullanin.

Bende orta ikiyi bitirene kadar Konyada yasamistim. Meram-Tavusbaba-Dere civarlarini hatirliyorum. Birde Anit-Zafer-Nalcaci kalmis aklimda.

• Beğen
her biride birbirinden güzel

• Beğen
@Ali İhsan
Teşekkürler fakat ikiside güzel olunca seçim yapmak gerçekten zor

@Şenol ÇOKGÜLER
Evet Şenol Bey bisiklet bir tutkudur bende bu iki bisikletten önce tam 15 farklı bisiklet kullandım artık kendime iki sene bisiklet değiştirmeme sözü verdim ben profosyenel olarak 6 senedir bu işin içindeydim ama gezilerimi paylaşmıyordum artık sizlerle beraberim bende foruma yene yeni katılıyorum bisiklet konusunda size her türlü konuda yardımcı olamak isterim ayrıca delta bisiklet sahiplari gökcan ve ulaş beyide tanırım ikiside iyi insanlar k.i.b bol pedallı günler

• Beğen
Tepkiler: fatih mızırak
@emreşen
Teşekkürler Emreşencim gerçekten scott spark15 süper ama scott ransom40 dahada süper gidemediği ve inemediği hiç bir yer yok zannedersem gönlüm freeride kendine iyi bak ve şehiriçi geziler kısmına takıl ben ordayım gezilerimi takip edersen beni mutlu edersin.

@cenk burak koç

Bencede yaşasın scott adamlar bu işi biliyor Ankara Erdoğanlar Bisiklete ve İzmir Ata bisiklete scott lar için teşekkür.

• Beğen
Tepkiler: ugurcuum
Geri