Scudo Sports

Ben mi yanlış görüyorum yoksa bu bisikletler gerçekten 50 dolar mı?

@Abdullah Cimis

2 tane gelirse, rengi ve boyu uygunsa ben alabilirim :)

Scudo
@Berk Mercancı
Gönderirlerse eğer 2 tane gümrüğe takılma ihtimali var.
Vergi + zaman da eklenir belki satabilirim.

@meseduzu

Site ayni gittigisiyor mantigiyla calisiyor diye biliyorum. Ben yaklasik 4 ay once bumper telefonuma kilif siparis etmistim. Belli bi suresi var onay veya red etmen icin siparisi. Siz ne onay nede red sikayette bulunmadiginiz icin onaylanmistir. Aklinizda bulunsun otuz kusur gunde kargo ulasamazsa siparisin iptalini isteyebilirsiniz.

25 dolara da katlanır bisiklet var, hep ilgimi çekmiştir bu tür bisikletler. yaklaşık 50 tl. fabrikadan direk satış diyor. anlamadığım bu fiyattan nasıl kar ediyorlar. satışı 50 tl ise maliyeti en fazla 25 tl eder. kağıttan bisiklet yapsan daha fazla tutar maliyeti sırf nasıl bişey olduğunu görmek için alasım var :)

(link)

@mustafa burak

Kısmen alakasız olacak ama sıkıştırılmış kağıttan bisikletler yurt dışında popülerleşmeye başladı :) Bildiğiniz gibi bilardo topları da sıkıştırılmış kağıttan imal ediliyor fikir oluşturması açısından. :)

• Beğen
Tepkiler: mustafa burak
@Süha Çağrı Özbakışlar

iyiki de okumuşsun. ben orta okul mezunuyum seninle aynı zekada olmamı nasıl beklersin okumuşsun ama senden büyük biriyle nasıl konusulacağını öğrenememişsin tabi okulda bunları öğretmezler momentum öğretirler ama bunları vermezler bunları hayat dersinde yaşayarak öğrenir insan tabi önce insan olmak lazım.

@mustafa genç

Bilmediğin konularda yorum yapma gafletinde bulunma o zaman. Ben bilmediği bir konuda konuşuyormuyum? Hayır. Bisiklet donanımlarından anlamam, size danışıyorum. Eğer bilmememe rağmen ukalalık yapsam atıyorum Bisan Trek'ten daha mükemmel bir kadroya sahip desem, sonra da senin Trek daha iyi demene karşılık ama bak her yerde Bisan var, demek daha çok satılıyor desem komik bir duruma düşerim dimi? Sen bana ne dersin peki bu yorumum karşısında? Hadi ordan kardeşim dersin, sen mi iyi biliyorsun ben mi dersin, bilmediğin konularda hükmetme dersin. Bu da aynı hesap, sen düzgünce bana bunu söylemiş olsan ben sana düzgünce söylerim, ama iyiki de okumuşsun dersen burada bir iğneleme olur. Diğer arkadaşların yorumuna bir şey dememişim neden sana dedim? Bence insanlık mevzusunu sorgulamak yerine bunu sorgula... Büyük diye her mevzuda boynumuz kıldan incedir prensibini benimseme durumu; ancak koyun psikolojisindeki gençlerin bir davranış modelidir.

(link)
Burdaki bisikletin üstünde ki kompenantler sadece satıldığı fiyata :) Aslında alıcaksın bunu üstündekileri söküp güzel bir kadroya takacaksın :)

@anıl budak

Alsam mı almasam mı çok tereddüt ediyorum. Resmen bedava :D

Fren sistemi elıxır , ön maşası lefty , arka amortisör rock shox, vites sistemi sram xo , aynakol Truvativ, teker seti Mavic, Lastik Schwalbe Daha ne olsun yaaa :) Toplam ağırlığı 8 kg yazıyor :)

Eğer bisiklet almışsanız ve 1 ay sonra elinize geçmezse bunu siteye bildirerek paranızı alabilirsiniz. Ürünün elinize geçmesi için maksimum gün sayısı vardır. Siparişinizi verdikten sonra veya ürün kargolandıktan sonra sitedeki geri sayım başlar. O süre içinde elinizde olmazsa iptal edin. Yoksa bisiklet gelmez, para gider.. O süreyi sürekli takip edin. Aman es geçmeyin. Ben bi Fixed Gear siparişi verdim. Bakalım gelecek mi..

İnşallah çakma mallara para dökmüyorsunuzdur. Hayırlı olsun herkese.

@Mustafa Şener

Merhaba , bende Eskişehir'de ikâmet ediyorum eğer ürün elinize geçerse inceleme şansımız var mı :D

@Mustafa Şener
bende kalan gün 9 gün 19 saat 36 dakika olarak çıktı fakat satıcı 39 günde ürün ulaşmaz ise para iadesi yapıor extend processing time yapmam gerekiyor mu yoksa o zaman satıcının kargoya verme süresimi?

@Cuneyt Erkman
9 gün 19 saat 36 dakika sonra ürün postalanmaz ise order otomatik olarak iptal olacakmış

Aliexpressden 4 ürün sipariş verdim.

Kablosuz (wifi'li) km saati,
750 ml alüminyum suluk,
giant çift gözlü reflektörlü kadro çantası,
arka kırmızı led,

hepsi sorunsuz olarak geldi. Hepsini gayet iyi kullanıyorum.
Aynı ürünleri Türkiye de; +90 tl alamazsın. Ben 30 tl gibi bir ücrete aldım. Aylardır kullanırım hiç bir problemini görmedim şimdilik. :)

Sorun olmaz. Sen takipte kal orayı. Kargo numarası verdiği zaman da sürekli kargonun nerede oldugunu takip et. Baktın gelmeyecek. Kargoyu göremezsen kayboldugunu bildir. Sonra paranı alırsın bi şekilde sorun olmaz aliexpresste.

Engin Bey bisiklet gelirse bir yerde bulusuruz. Bi tur bindiririm ^^

Bisiklet alanlar vites sisteminden umutlanmayin. Vites sistemini ve fren kaliperlerini mutlaka degistirin derim. Hayirlisi olsun korkmayin kargo gelmessede iptal edersiniz.

@Cuneyt Erkman

Rengi çok güzelmiş, hem yol hem mtbyi aynı ilana koymuşlar :D

Geri