Scudo Sports

Ben mi yanlış görüyorum yoksa bu bisikletler gerçekten 50 dolar mı?

çin malı bisiklet, artık çukura girdiğinizde gidon mu elinizde kalır maşa mı yerinden çıkar belli olmaz :D

Scudo
Şu ana kadar TR'den siparişi verilenler, kimler bizden verdi bu siparişleri :D

Bundan 4 tane verilmiş
(link)

Bundan 1 tane
(link)

Bundan 1 tane
(link)

A***h C isimli kişi kimse 2 tane Lankei 1 tane de Phoenix'ten almış.

Arkadaşların paylaştıklarından bunlar da benim ilgimi çekti, fiyat olarak bence sezon sonu geldi ve ellerindeki ürünleri tüketmek için bu fiyatları çektiler, tabii ki kalitesiz oldukları su götürmez dayandığı kadar; memleketteki bisikletim çalındığı için oraya bir tane almayı düşünüyorum ben de -kron xc150 alırım diyordum ama bu fiyatları görünce vazgeçtim-, zaten orada senede toplasam 2 ay falan biniyorum, çalındı mı insan üzülmez bari. Tabii uygun ölçü bulmak zor, adamlar hep kendilerine göre tasarlamış :D S beden...

(link)
www.aliexpress.com/item/free-shippi...e-mountain-bike-700c-variable/1141611085.html
(link)
(link)
(link)

Ayda 20 dolara köle çalıştırırsan,50 dolara bisiklette olur.Şaşılacak bir şey yok,köleler sağolsun.

Hayatta şunu bilirim:"Bir şey inanılmayacak kadar iyiyse,gerçek değildir"

Kullanılan malzemelerin ne olduğu belli değil,testlerden geçmemiştir.Sağlığınıza uygunluğu(örn;kullanılan boyadan kanser olabileceğiniz ve ya kullanılan malzemeden hatta çelikten bile hastalık kapabileceğiniz gerçeği var) ve vucüt ağırlığınızı dinamik olarak taşıyabileceği şüpheli.

Örn: Zehirli çelik türleri vardır.Bunlar gemilerin altlarında da kullanılır.Geminin yüzeyinin yosun...v.b. gibi canlılarla kaplanıp,sürüklenme yaratmasın diye.Firmaların nasıl bir çelik türü kullandığı şüpheli belki atık,sağlığa uygun olmayan malzemeleri ucuza alıp üretim yapıyorlardır.Ülkelerin destek vermesi iyi şeylerin olduğunu göstermez.Çernobil olayında Karadeniz'deki ihraç edilemeyen fındıkları,okullarda dağıtmıştı bu ülke.

Bunların Ucuz Olmasının Sebebi Çin Hükümeti Olabilir Böyle İşlere Destek Veriyor.Alınırsa Ayak İşleri Ve Ufak Çocuklara Hediye Olarak Alınabilir.

bazı kadrolar için 6061 alu demişler. çelik değil hepsi. hatta bana sorarsanız en kaliteli yerleri kadrolarıdır bunların :) kendi içinde kaliteli tabii.

@Sertaç EKİCİ

20 fazla, işim dolayısı ile biliyorum, bangladesh'te asgari ücret 12 dolar mesela.

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
@Enes Çatal

Dedektif misin la :D bu arada siparişler onaylandı. Bir bisikleti de iptal ettim gümrüğe takılmasın diye. Kargo takip numaraları da verildi 3 gün sonra takip edebileceğim. Hadi hayırlısı.

@Enes Çatal

Ya, benim aldığım bisiklet üvey evlat gibi kalmış (link)
Adamla konuştum elimizde her beden ve renk var dedi sonra bende hediye olarak bir KM saati gönderebilir misiniz dedim tamam dedi :D Orada E...Y li olan benim :)

Arkadaşlar konuyu takip etmeye çalışacağım.
Forumdan alan kişiler teslim aldıktan sonra lütfen bizi aydınlatsın gerek video, gerek fotoğraf gerek kullanım sağlamlığı vesaire tüm kafalara takılan soruları giderirse aydınlanmış oluruz. Teşekkürler.

@Enes Çatal

bende aldım :) verdiğin listede yok...
bunu satın aldım (link)
hayırlısı artık. bakalım ne olacak. bu başlıktan gelişmeleri eklerim. fakat satıcı hiç ses çıkarmıyor nedense. yarım kalmış alışveriş için yazıyor ama, 3 tl far için

@Erhan Uran

Bu bisiklette paket ağırlığı 1 Kg yazıyor. İlgimi çeken nokta orası oldu. Ben şimdi 12 Kg olan bisikletimi parçalayıp paket yaparsam 1 kg mu olacak? Umarım biriniz sağsağlim elde edersiniz ve bize bir inceleme sunarsınız.

Bisikletlerin resimlerini yakınlaştırdığınız zaman oyuncak gibi duruyor alanlar için hayırlı olur inşallah.

@Oğuz Özgenel

@Gazel Girgin

iki mesaja ortak bir alıntı yapmak istiyorum
oyuncak bisiklet mi gönderiyorlar yoksa ? :D

@Engin ATAL

İncelerken önce pedal dikkatimi çekti sonra daha dikkatli inceledim baya bildiğin oyuncak gibi çok alan oldu sanırım gümrüğe geldiği zaman herhalde gümrük memuruda şaşıracak bu duruma ne kadar küçülterek kutuya koyabilirlerki.

@Gazel Girgin

Çinlilerin yapamayacağı birşey yok diye düşünüyorum :D o kutuya kendileri bile girebilir yani

@Engin ATAL

Düşünmedim değil açıkçası :D ama satıcıyla konuştuktan sonra rahatladım :) Adamdan hediye km saati istedim tamam dedi km saatini de bedavaya getirdik :D Ben forma tayt kask vs. alıp yarışa bile girerim haha :D

Fixed gear guzel duruyor. Caddebostan bostanci sahilinde normal tempoda binilebilir bence. Hoplama ziplamada yapmadan duz yolda gzl olur. Ilgimi cekmeye basladi simdi

Bu sayfadaki işlemler konusunda adres bilgilerini girme , ücreti ödeme gibi konularda alışveriş yapmış olan bizlere de yardımcı olacak birileri var mı ? :D

@Enes Çatal
Fiyatına göre mükemmel ürünler ancak kutu ağırlığı 1 kg olarak görünüyor iki bisikleti aynı anda nasıl 1 kg lik pakette toplarlar maket oyuncakları olsa 1 kg yi geçer :D Herhalde şişme bisiklet gönderiyorlar. Yok eğer yazım yanlışlığı varsa hemen alıyorum sayfa önümde duruyor :D Bu arada gayet ciddiyim ya hemen alıcam eğer gerçekse .

(link)

Geri