Şu 1 kg olayını bende anlamadım. Hayır oyuncak falan olsa shimano vites, aluminyum kadro normal bi bisiklet tanıtımı var karşımızda ki, 1 kg anca karton kutusu olur, hadi yarım kilo olsun karton
Ben satıcıya mesaj attım az önce cevap gelirse size bu konu hakkında yazarım . Satıcıya paket ağırlığı konusunu sordum . ürünlerin oyuncak olup olmadığını sordum tabi ki kendime boyuma göre kadro sordum . İnşallah yakın zamanda cevap atar da ben de dönüş yaparım % 94 olumlu geri bildirim almış .
Yarış konusunda ben prof. MTB yarışçılığı düşünüyorum hatta Yozgat'a bir dağ bisikleti kulübü kurdurmaya çalışıyorum uzun zamandır sanırım yarın sonuçlanacak. Bu bisikletle olan yarışı diyorsan tabi ki şaka yapıyorum Ama bu dağ bisikleti kulübü olmazsa yukarıda yazdıklarımı yapma ihtimalim sonucu ne olursa olsun (her açıdan) %85. %15 te acil bir durum olursa diye
Hocam bende baktım sırf 1 kg dediği için bu ürünü sipariş etmedim. (link) Ama cevap gelsin duruma göre tekrar harekete geçicem. Ancak buyer protection diye bir sistem var. O sistem paramızı koruyormuş galiba. Havuz hesabı gibi yani ürün size ulaşmazsa paranızı geri iade ediyor . Sırf iade süreciyle uğraşmamak için firmaya mesaj attım . Bu arada sizin için hayırlısı olsun inşallah sadece yazım hatasıdır ve bisiklet sağ salim elinize geçer.
Bisikletlerin hepsi 1 kg gözüküyor, genel olarak baştan savma yazmışlar, pahalı bisikletlerde net kilo yazıyor. Ayrıca bu indirimler bitecek 3 güne, tekrar ne zaman girer belli değil, 50-60 alınanların normalde satış fiyatları 2 katıymış, ona göre değerlendirince normal gözüküyor fiyatlar.
Aşkın, yol bisikletine o aletle girersen soğursun söyleyeyim
@Enes Çatal
Sipariş vermiş olmama rağmen xrs030 apex alamadım sonra tiagra setlisini de bazı sebeplerden dolayı sıfırını bulmama rağmen alamadım şimdi yine o aynı özel sebeblerden dolayı sedona 601 (2013 50 cm buldum , sıfır ) alıcak gibiyim kargo dahil 1140+40 1180 tl. Ama bunları da görünce bunları 150 den satsam kar ederim dedim açıkçası bindiğim de yanım akar kalır diye düşündüm ama bununla başlamak da çok fark eder mi ki sende de 601 var bu arada ona nedir yorumun fark eder mi bu tarz bir bisikletle bindin mi daha önce böyle ucuz iş yol bisikletine gerçi 601 de çok pahalı sayılmaz ya
Tebrik ederim seni bu tür şeylere girişmek cesaret ister umarım başarılı olursun. Prof yarışçılık kolay değil tabi ki bir de okuyorsan işin zor, yeterli zaman ve enerji gerekiyor planlı programlı antrenman yapılmalı bunun yanında düzenli beslenme vs. Bunları yaptıktan sonra iyi bir bisiklet takımı ya da sponsor gerekli biraz da şansın olursa her türlü prof. olursun olmayacak şeyler değil. En önemlisi hedefi koymak yapacağım dersen yaparsın
Sipariş verdikleriniz maket olabilir çünkü aliexpress'e baktım, sizin alacağınız bisikletlerden vitessiz olanına 226 dolar diyor ve sayfanın en altında paketleme detaylarında 1kg değil 25 kg yazıyor !!! Ve paket boyutlarında en fazla 100 cm yani 1 metre diyor. Bu bile yetmez; bu da büyük maket olmasın
İşte bisikletin web bağlantısı:
(link)
Dikkat edin, emin olun; bisiklet yerine bisiklet maketi almayın.
Veya emin olmadan en azından 1'den fazla sipariş vermeyin.
En garantisi, üstüne basa basa, satıcıya sormak; maket mi gerçek bisiklet mi diye. Eğer gerçek bisiklet ve boyunuza uygun olanı da varsa sorun yok.
@Özgür Türker
sayfadik 1 kg durumunun yazim hatasi oldugunu soyledi ellerinde her renk ve her boy oldugunu soylediler bu arada urunlerin oyuncak olmadigini da soylediler .Siparis vermeyi dusunuyorum aslinda en kotu satarim .
Adam bisiklet için 18 kg 26 inç yazmış ama benim alacağım kısımda 2 bisiklet görünüyor. Yani tek bir değer söylüyor bence işlerini sallamasyon yapıyorlar ya da gerçekten ingilizce bilmiyorlar. Adama yol bisikleti 18 kilo mu , iki bisikleti (yol ve mtb) 98 dolara mı veriyorsunuz dedim yanında hediye veriyor musunuz dedim."ok no problem" yazdı . Sonra ingilizce bilmiyor musunuz yol bisikleti 18 kg mi dedim yes no problem yazdı bu arada ben de ingilizce yazdım yanlış anlaşılmasın karışıklık çıkmasın diye kendi yazdıklarımı Türkçeye çevirdim adamınkileri çevirmeye gerek yok adam zaten 1. sınıf dilinde konuşuyor
Adam yol bisikletinin 18 kg 26 inç olduğunu söylüyor ama sayfada 700 c yazıyor ? Bu arada 18 kg sizce de çok değil mi bu ürüne (link) işin içinde bir iş var adam 2. bisiklet den hiç bahsetmedi o biraz sıkıntı yaratıyor. Syafayla adamın alakası yok gibi konuşuyor ne gönderirler acaba ? Şakayla karışık alcaz galiba . Belli de olmaz gerçi.
Satın alanlara cevap vermiyor sanırım nasıl olsa satın aldı diye . 40 cm kutunun boyu olarak yazıyor, çocuk bisikleti bile sığmaz, hayırlısı inşallah yanlıştır bilgiler