Scudo Sports

belgrad

Scudo
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Ben araba ile gelicem sizde fazla yorulmadan gelin ormanda binelim

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Merhaba, ben de numaramı daha önce yazmıştım ama tekrar vereyim :0541 931 70 35. Ömer bey kask, eldiven, pompa,suluk, yedek iç lastik hepsi hazır. Sabah 06:30 da GOP meydanı Atatürk heykelii yanında olacağım. Size danışmak istediğim birşey var; yanıma sırt çantası alsam fazladan ağırlık yapar mı? Havlu, yedek giyisi, kahvaltılık gibi şeyler getirsem mi diye düşünüyorum, yoksa gerekli değil midir fazladan ağırlık mı olur?
Teşekkürler selamlar...

@enver avcı

karşılıklı transfer yapıyoruz :) biz dönerken siz geleceksiniz belki karşılaşma şansımız olur.

@akifberkant

telefonunu kaydettim. Sabah GOP meydanda caminin oraya gelicem Atatürk heykeli nerede bilmiyorum. Sırt çantası sana kalmış, ben her zaman taşıyorum yedek malzemelerimi, t-shırt vs alıyorum. Bence doğru bir karar olur ama o kadar yol sırtımda taşıyamam dersen sen bilirsin. Kahvaltı için isterseniz kemerburgazda börekçiden birşeyler alıp belgradta da yiyebiliriz börekçide de.

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

ok. dir, 6.30 da caminin önündeyim. selamlar

Ömer Faruk Bey çok güzel bir gündü, başta siz olmak üzere turdaki arkadaşlarımız Yetkin, Murat ve Serhat Beylere çok teşekkür ederim. Bu benim ilk turumdu, şimdiye kadar neden beklemişim ki... Hayatımın en güzel günlerindendi. Tekrar teşekkürler, selamlar

Ben dönüşte resmen bittim:(
Yinede keyifli bir turdu gerçekten. Herkese teşekkürler.
http://i1029.photobucket.com/albums/y352/mathmrt/BELGRAD/BELGRAD11.jpg
http://i1029.photobucket.com/albums/y352/mathmrt/BELGRAD/BELGRAD30.jpg

Diğer tüm resimler için (link) adresini ziyaret ediniz lütfen.

(link)

Ben buraya resim eklemeyi bilmediğimden, bendeki resimlere, Murat Bey'in de fotoğraflarını ekleyerek facebook ta paylaştım. Facebook hesabıma ve resimlere '' Berkant Elagöz '' yazarak ulaşabilirsiniz. Selamlar

Benim daha belli değil. Cumartesiden işim hallolursa gelirim kesinlikle

@Kudret Kurtcebe

Toprak camur farketmiyor Kudret abi karadenize kadar uzaniyoruz.

şu an Pazar gününe varım gözüküyor bir terslik çıkmaz ise ama bu hafta kimse yok galiba ??

Arkadaşlar, pazar günü bir terslik olmazsa , sizin için de uygunsa ben de gelirim.Ömer Faruk hocam, sabah 6.30 da Yıltıztabya yolundaki kızılayın karşısında beklesem olur mu, oradan birlikte hareket ederiz yine?

Geri