Enver dostuma teşekkür ederim.Elbette yardımcı olurum, hayat paylaştıkça güzel.Buarada sizinle mangala gelmeyi çok arzu ederdim ama dönüş geç olduğundan benim için sıkıntı oluyor.Daha önceki gibi Sarıyer'den dönmek durumunda kalabilirim. Zaten aklım Emirgan da yaptığınız muhabbette kaldı
Aramıza hoş geldin Berkant bisikletinin ne olduğu değil içinde yatan bisiklet ruhu önemli olan. Güvenliğin için Kask ve eldiven kullanmanı kesinlikle tavsiye ediyorum, kullananıyorsundur zaten. Turda ihtiyacın olacak ekipmanlar iç lastik, yama seti, pompa ( bisiklete binerken her zaman yanında olması gereken temel unsurlar ) lastik patladığında vs elimden geldiğince yardımcı olurum.
Buluşma konusunda 8,00-/8,30- belgrad için iyi bir saat. Bizim G.osmanpaşada buluşup pedal basarak varışımız ortalama 20 ile gitsek min 1,30saati alır, en geç 6,30- ya da 7,00- de Meydan da buluşup pedallarız. Belgrad ta da 8,00-/ 8,30- Ayvat bendi girişinde buluşabilirisiz. Araba ile gitme konusunda belki bizim oradan başka gelenler de olur diye bir şey diyemeyeceğim ama olmaz ise benim arabaya takar öylede gidebiliriz. ite kaka 2 bisiklet alıyor

Son durum Cumartesi akşamı belli olur sanırım. Saat içinde 8,00 çok erken derseniz 8,30- ayvat bendinde buluşuruz.