Scudo Sports

belgrad

Yarin kimse gelmiyor galiba iptalmi oldu ??
Tek kaldik :( Enver kardesim bende gdliyorum sizinle

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
Scudo
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

kardeşim bana erkenden mail atsaydın bende kendimi ona göre ayarlardım şimdi nerden çıkacaksınız bilmiyorum şimdi ben nasıl gelecem

@yetkin palgın

Besiktasta 09,30- da hareket edilecekmiş ben sabah 08,30 da cikicam eğer gelirsen sende bildir bugün konuştuğumuz yere gelim yoksa Eyüp ten gidicem. Su an disaridayim mesay atacak fırsat olmadı görüşmek üzere

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

abi bende internet olmadığı için mesajını okuyamadım neyse başka zaman inşallah

@yetkin palgın

gerçi nasip olusa bizimkilerle çıkacaz inşallah orda görüşürüz
hayırlı günler

Arkadaşlar burası yeri değil ama sizlere danışmak istediğim bir konu var. Benim bisikletin kadro boyu -acemilikle aldığımdan - kısaydı, dolayısıyla sele borusu da ayar için kısa kalmıştı. Sonra sele borusunu değiştirip daha uzun bir sele borusu taktırmıştık. Bu haliyle kesinlikle daha rahat kullanıyordum ama bugün sele borusunun ayarını yaptığımız vidanın hemen altında çatlak farkettim. Herhalde uzun sele borusu kadroda çatlak yaptı. Çatlak 1 cm den küçük ama iç kısımdan da dış taraftan da fark ediliyor. Bu haliyle kullanmaya da korkuyorum. Şimdi ne yapacağım? Bu haliyle garanti kapsamına girer mi? Ya da kaynak yaptırsam sağlam olur mu? Ne dersiniz arkadaşlar tavsiyeniz nedir? Bisikleti de alalı daha 4 ay oldu canım sıkılıyor. Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?

• Beğen
Tepkiler: yetkin palgın
Moral bozukluğuyla buraya bu konuyu yazdım kusura bakmayın arkadaşlar, birazdan servise gideceğim, konuyu öyle veya böyle çözeceğiz artık. Hiçbir bisiklet kullanıcısının bu ve benzeri sıkıntılar yaşamaması dileğimle

@akifberkant

kardeşim hafta sonuna kadar sabret ben bir bakayım ona göre ne gerekiyorsa hallderiz olurmu sen canını sıkma

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
@yetkin palgın

isterseniz birn liste hazırlıyalım ben nasip olursa listeye kendi adımı yazıyoru gelecek arkadaşlar ekleyebilir

BELGRAT TURU;

YETKİN PALGIN

@yetkin palgın

Sağol kardeşim.

Konuyu hemen hemen hallettim. Bisiklet firmasına mail attım. Çatlağı ve acemilikle aldığım bisikletin kadro boyunun küçük olduğunu yazdım. Sağ olsunlar hemen mailime cevap verdiler. Yeni kadro gönderecekler - üstelik boyuma uygun kadro boyunda - . Hafta sonuna kadar kadro gelir de montajı yapılırsa kesinlikle varım hafta sonu. Cumartesi kesinleşir artık. Teşekkürler, selamlar

@yetkin palgın

Yukarıda yazdığım gibi, kadro cumartesiye kadar gelirse pazar ben de varım turda.
Selamlar

Eğer hava çok kötü olmazsa ben varım.

Ömer Faruk, Yetkin, Murat Hocam nerelerdesiniz?

Erken eve dönüş olacak bir tur olursa gelmeye çalışırım ama söz vermiyim.

Ayağımda biraz şişlik var. Eğer daha iyi duruma gelirse gelirim.

Bence de erken bitmesi iyi. Aynı geçen seferki gibi. Ömer hocam, sabah uygun bir yer söylersin, sabah 6-6.30 gibi gelirim. inşallah sen, Murat hocam ve Yetkin gelebilirsiniz. Öyle olursa güzel olur.
Eğer siz gelmezseniz ben de çıkamam çünkü yolları bilmiyorum :( . Haberleşelim.
Selamlar

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Bu arada özel mesaj atayım dedim, olmadı, mesaj sayın dolmuş:). Belki başka mesaj yazmak isteyenler de olur. Haberin olsun.

Geri