Scudo Sports

belgrad

Scudo
@mathman

.......
Ben Tekirdağ'ın ilçesi olarak anladım:eek: genelde Saray-Çerkezköy-Vize diye anılır ama yanılıyor da olabilirim cevap Ömer Bey de

Turu ben organize etmiyorum ama birbirimiz ile kopukluk yaşamayalım. Pazar günü gelmek isteyen arkadaşlar isimlerini eklerlerse sevinirim. 0544 335 31 98

GOP meydan 06,30- Toplanma
Belgrad Ayvat Bendi 08,30- Ana toplanma

Kask ve Eldiven takmanızı sağlığınız açısından tavsiye ederim.

1. Ömer Faruk Mumcuoğlu
2. Serhat Fırat
3. Akif Berkant

Son karar artık bende gelicem. Yetkin arkadaşla birlikte beraber gelicez. saat 6:30 da meydanda oluruz. 500 evlerden gelicez biz oraya

@serhat fırat

yağmur yağar ise gitmesek daha iyi olur(ufak yağmur geçişleri hariç).Tecrübelerime dayanarak sürüş zor hatta bisikleti sırtımıza alarak bile devam edebiliriz ama çok zevkli olur düşme riski fazla, eve dönüşte bısıkletlerı yıkatsak bile eve almayacaklarından eminim.

@mathman

GOP meydanda buluşmak üzere, eğer size daha uygun olursa Alibeyköy meydanda da da buluşabiliriz.

GOP meydan 06,30- Toplanma
Belgrad Ayvat Bendi 08,30- Ana toplanma

Kask ve Eldiven takmanızı sağlığınız açısından tavsiye ederim.

1. Ömer Faruk Mumcuoğlu
2. Serhat Fırat
3. Akif Berkant
4. Mathmen
5. Yetkin

dostlar her halikarda yağmur geçişi olacak orman alanda daha fazla indirebilir nitekim garipçe turunda bizi fena yakalamıştı yağmur...
sağımız solumuz ormandı kötü inidirdi tabi çamura batma riski var bunları göze alıp gidilir ama evli olanların işi zor bekarların işi kolay ben bekarım pek evde bana kimse karışmaz tek yaşıyorum ....
ama artık çamur benim için bitti çünki bisiklet yol oldu .....

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi dediğin doğru, ders almamış gibi sonra da çamura 3-4 ayrı turda daldım sonra eve girmeyi bırak patron apartmandan sokmadı :)
Yağmurun indirmesi ormanda hem yerin kayganlaşması açısından da kötü inşallah yağmaz hayırlısı

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Evet haklısınız, sabah hava çok kapalı ya da yağmurlu olursa iptal ederiz artık. Ben ilk defa böyle bir etkinliğe katılacaktım, çok hevesliydim, yeni arkadaşlarla tanışacağım için heyecanlıydım ama şansıma yağmur geliyor. Üzülüyorum ama ne yapalım. '' Kısmet değilmiş '' diyeceğim galiba, ya da '' birdahaki sefere '' .. Her şeyde vardır bir hayır..

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/3_int.jpg
partly sunny

High Temperature
29°C
RealFeel®
30°C
Winds
SSW 11
Amount of Rain
0
Hours of Rain
0 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/33_int.jpg
clear
Low Temperature
19°C
RealFeel®
18°C
Winds
SW 14
Amount of Precipitation
0
Amount of Rain
0
Hours of Rain
0 Hours

Kudret abi dediğin gibi hava açacak galiba dün akşam biraz yağdı (rüzgarlar yağmuru çabuk getirdi :) ) hava rahatlar umarım. Bizim ev tepede kemerburgaz ve arnavutköy tarafları hava durumu açısından uzaktan da olsa belli oluyor.

@mathman

Ok bana Alibeyköy daha yakın ama GOP meydanda Akif ile buluşup öyle gelicez 6,45- gibi mısırlı meydanda camının önünde oluruz.

belgrad için 3 güzergah var. Hangisinden gidelim?
1. hasdal üzerinden kemerburgaz dan ( hasdaldan sonra yolda çok ve hızlı kamyonlar var riskli olabilir ) 20-22 km civarı ara ara rampalar var
2. Kağıthane üzerinden cendere yolundan kemerburgaz ( fabrikalardaki köpekler saldırabilir) 20-22 km düz yol
3. Eminönü - beşiktaş - sarıyer - cayrbaşı üzerinden ( 40-45km ) düz yol

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
1. Hasdal yolu en iyisi bana kalırsa. Şehir içi trafiği ,yola zıplayan yayalar, Park etmiş araçların aniden kapılarını açması, yolcu alacağım diye sıkıştıran otobüsler,sağ şeritte boyuna çıkan alçak logar kapakları dah bir sürü şey kamyonlardan daha tehlikeli oluyor kanaatimce

Köpeklerin olduğu yere asla gitmem bilesiniz:)

Beşiktaş Sarıyer yolunun her cm sini ezberledik artık sıkıcı oluyor:)

06:45 te Alibeyköyde buluşuruz sizle.

• Beğen
Bu arada benim numaram 0506 328 55 31
sizde numaranızı yazında bir aksilik olması durumunda haberleşelim. Sabah sabah lastik falan patlar öylece kalmayalım habersiz

• Beğen
Geri