Scudo Sports

Balıkesir

ne güsel aynı bizim grup gibi MT.X BURSA MTB TEAM bizim grupta çok amatör daha yeni 20 km. yi geçtik :D yakında büyük geziler bizi bekliyor :D ilkönce küçüğünden başladık ama çok dik bayır full bayır yukarı 20 km ama inişi o kadar zevkliydiki anlatması imkansız :D

Scudo
Arkadaşlar n'olur Türkçe karakterler ve kelimeler kullanalım ;) (bisiklet team ne ya!) Ayrıca başlıktaki harflerin yarısı Türkçe alfabesinde yok.
Biraz özenli olalım lütfen..

selamlar arkadaşım ben ilyas erdekte yaşıyorum. şimdi yeni bir merida alarak bisiklet dünyasına giriş yaptım...
var mı başka balıkesir bölgesinde yaşayan ben turlara katılmak istiyorum özellikle kapıdağ yarımadası turu var mı bildiğin yakın zamanda???*
ii günler...

selamlar , bende varım ama çoğunlukla bireysel takılırım .. bu yaz balıkesir - balya - danişment köyü yapıcam ..

slm arkadaşlar bende 3 aylığına balıkesirde bulunacağım ,bisikletimi getiremedim.bisiklet kiralayabileceğim bir yer varmı?sizlerle bende pedallamak isterim

bende balıkesirliyim fakat bursada ikamet ediyorum bir gurubumuzda var inş.sizde yakın zamanda gurup olusturur güzel zaman gecirirsiniz.he unutmadan sırf o tepedeki merdivenlerden inmek için birgün bisikletimle gelicem ...

bende katılmayı çok isterdim size fakat bursada oturduğum için size eşlik etmem zor hayırlı yolculuklar çok zevkli oluyor uzun yoll.allah kısmet derse bende bursa kuşadası yapıcam bu sene 420 km 3 gün yeterli olur sanırım hoşçakalın arkadaşlar..

arkadaşlar bende balıkesirliyim... :) çarşıda oturuorm terminalle aramda 250mtre filan var.. :) bncede bir grup gibi bişey kuralım kendi aramzda.. :) ufak geziler veya piknik benzeri şeyler düzenlerizz :) ve seni nasıl tanıyabilrz diye sorarsanz. carsıda-atatürk parkında-kurtdereli civarlarında veya çarşı a.menderes yolunda sırtında fenerbahçe çantalı ve sedona mavi-beyaz bisikletli görürsenz o benmdir :D cünkü balıkesirde tek sedona borla '09 mavi-beyaz bnde var sanırm :) hepnzle tansmayı isterm.. :)

arkadaşlar bu akşam eğer bilet bulabilirsem 9u perşembe sabahı akçaydayım 2,3gün ailemle birlikte olduktan sonra bisikletle turlayacak arkadaşlar abiler arıyorum çok yeniyim kondisyon berbat sabredip bana eşlik edebilecek kişiler varsa lütfen ulaşsınlar

numaram: 0506 877 16 30 turkcell hattımı kısa bir süreliğne kullanamıyorum

arkadaşlar hala arıyorum ve ayrıca salcano bayisi arıyorum buralarda bisikletim bu akşam ankaradan geliyor

slm caner ben edremitteyim ve burdan bir kaç arkadaş daha var msn nini ekledim kabul edersen gezi planaları yaparız... henüz kaskım yok ama 250 km yi aşkın bi gezi geçmişim var:D görşmk üzere..

Geri