Scudo Sports

Balıkesir

slm g.v.n kardeşim.iyi güzel epey yol yapmışında biran önce kask almanı şiddetle tavsiye ederim.istersen 1000km yol yap ama kaskım yok deme bari(=

Scudo
haklısın alıcam en kısa zamanda ama yeni olduğumu belirtmek için yazdım onu:D

bisklete yeniysen iyi yol yapıyosun helal ama kask şart.benim bisikletle yaptığım kazanın haddi yoktur hiçbirindede kask yoktu başımda.ve yaptığım kazalar yüzünden yüzüm az dağılmadı.hafıza kaybı dahi geçirdim bundan 5-6yıl önce..

@Caner Öğülmüş

hay allah böyle bi forumdan nasılda haberdar değilim.
arkadaşım buldun mu pedaldaş nedir son durum
0535 437 43 30
0555 508 89 52
edro luyum dur :)

Merhaba sevgili egeliler ;

Birkaç gündür Balıkesir in Gönen ilçesindeyim ve hayretler içerisindeyim :)
ilçede sanırım her 5 kişinin 2 si bisiklet kullanmakta , keşke burada yaşasaydım
diyor insan ve sokaklarda başıboş bisikletler ,kimsede çalmak denen bir arayış yok sanırım. bizim ufaklık ile buraya gelsem değişik tepki alacak ama ben
beğendim burayı.Forumu takip eden bir Gönen li var ise onu şanslı görüyorum.

Ver elini Erdek - Balıkesir

İyi forumlar

Evet, arada gidiyorum oraya. Yaslı, genc, kadın, kadın erkek nerdeyse herkes bisikletli..

Eeee o zaman turluyalım arkadaşlar bir hafta sonu. Değirmen boğazı yapabiliriiz başlangıç olarak keyifli olur. Ben çalıştığım için pazarları uygunum sadece. Ama geceleri müsaitim :)

0 506 669 91 25 arkadaşlar buradan bana ulaşabilrisiniz aslına bakarsanız bizim önceden 2-3 bazen de 4 kişilik bir grubumuz vardı gezeridik tozaridik. Gene biraraya gelmemiz lazım...

Doğru olduğunu sanıyorum google earth den baktım resimlerde pek çok yerde bisiklet görünüyor.Gönen lileri tebrik etmek gerekir.

merhaba gamze,

ben de tatil boyunca edremitteyim ve sık sık sürüyorum akçay edremit arasında :)

Bende akçayda doktorlar sitesindeyim...Oralımısınız yoksa tatil için mi?
Akçayda bisiklet kullanımı fazla ama böyle bir grup ne yazık ki yok :)

derenin kenarından değil mi güzeldir oralar :) Ben de ülkü yolunu ve devamında ören yolunu kullanıyorum ;)

Güzel ya ay ışığından veya LaRoute un ordan akçay merkez veya akçay çıkışa kadar güzel düz bir parkur yapılabilir :)

Geri