Scudo Sports

Balıkesir

gürkan..dooru bin şu bisiklete yahu.hala tufanı bekliyoruz ama yakın zamanda bi yerde buluşalımda diğer arkadaşlarla beraber gezelim bari.yine aynı yerde parkın içindeki gölün kenarında.zaman ver yeter...

Scudo
@Faith

Balıkesir merkezdeki bahçelievlermi :D bnde bahçelievlerde oturuyorum . tanışabiliriz ;)heryerini bilirim balıkesirin (nerdeyse)

vaaaaayyyyyy hemşehrilerim, ben de edremitliyim,akçay da da yerleşimimiz var ama istanbul'da yaşıyorum.ama yazları aralıklı gelebiliyorum oralara. yol bisikleti kullanıyorum,gelirken bisikletimi de getiriyorum yanlız sıcaktan çözülen ve mıcır kaplı asfaltta kullanmak oralarda çok zor oluyor.hepinize selam ve kazasız keyifli yaz sezonu dilerim

bisikletlerimiz bike daha iyilerini alamadık görüşelim tanışalım

bende bandırmada'yım tanışalım tusunami-942 bende memurum

balıkesir in içinde ya da yakınında olan arkadaşlar. bir gün atatürk parkında buluşup, tanışalım diyorum. nasıl olur?habire yazışıp duruyoruz kendi aramızda. icraat yok!!hafta içi mesai bitiminde falan da olur..

az önce başka bi konuya da aynı şeyi yazdım. arkadaşım hafta içi de olur, mesai bitiminde atatürk parkında buluşup tanışamlı yahu..yazıp çizip duruyoru,icraatımız yok..

Merhabalar bende, bende Balıkesir'denim :)

Eğer turluyan arkadaşlarımız varsa benide alabilirler aralarına ;D

biz haftaiçi akşamları şehir içinde çevre yolu taraflarında turluyoruz. katılmak isteyenler haber etsinn. haftasonu da bir köylere gidiyoruz bakalım..

selam bisiklete gönül vermiş dostlar.amatör bir bisikletçi olarak bu siteyi buldum gerçekten çok hoş, güzel ve bilgi yüklü.

adım:Alper
bisiklet : ihlas vertigo yani amatörün amatörü neyse

akçay etrafında dolanıyorum ören,güre,kızılkeçili falan filan yakın mesafe eğer varsa benim gibi amatör bisikletçi beraber pedal çevirelim

bu da benim ihlas dağ bisikleti ama dinamo falan taktım öyle işte

Slm alper bende edreitte oturuyorum adım :güven yaş :18 tanışalım buluşalım uzun yoolara herzaman hazırım:D

size güzel günlerde pedallamalar diliyorum o cennet yerlerde :). 2 hafta önce o rdaydım. :D 2 hafta sonra gene ordayım :) bisikletin değerinin bilindiği bir yer oralar.

slm bende balıkesirdeyim bisikleti de yeni aldım sadece gezmek için biniyorum

güven ok gezilerden beni haberdar edersen bende katılmaya çalışırım

sertacr88 iki hafta sonra bekleriz berabar bir tur yaparız gerçi ben nerde tırak orda bırak:D

Geri