Scudo Sports

Balıkesir

selamlar

akçay'a taşınalı bir kaç gün oldu. burada bisiklet edinmek şartmış evet :) taşınma işleri biter bitmez bi tane olacak.. birlikte turlayabileceğimiz arkadaşlar da olursa harika olur çünkü burada hem kimseyi tanımıyorum hem de her yeri henüz yeni yeni keşfediyorum. tanışalım, görüşelim, turlayalım. hepinizi ekliyorum, haberlerinizi bekliyorum :D

Scudo
Selamlar bizikletseverler Edremite yeni geldim Tayin dolayısıyla Bikaçay oldu arada çıkıyorum yağmur yağmaz ise ama kimseleri göremedim bisikletçi arkadalrdan Akçay edremite güre. buralardan arkadaşlar varsa biraz kondisyon yapar turlarız hem bu güzelim yerlerde neden bi gezi topluluğumuz yok. haberlerinizi bekliyorum Hoşçakalın.

Bende yazları akçayda ikamet ediyorum.Yalnız bisiklete binen sayısı bir hayli fazlada olsa böyle bir topluluk ne yazık ki akçayda pek yok...

merhaba...edremit akçaya hoşgeldiniz.bende akçayda oturuyorum.daha önceden de akçay konulu bi başlık açmıştım forumda.kondisyonum çok olmasa da güzel havalarda pedallamak isterim

• Beğen
Tepkiler: Özkan APAYDIN
Mrb gamze bugün hava güzeldi edremit akçay güre yaptım döndüm iyi havalarda haberleşelim pedallayalım mutlaka. umarım gittikçe çoğalan bisikletçiler olur bu güzel yerde

slm şafak bende buraya ankaradan geldim ankarayı biliyosun dağlık taşlık trafik zaten berbat orda bile bisikletle tur bile yapıyoduk biçok arkadaşla ama akçay edremit ..buralar cok uygun olmasına rağmen bisiklet kullananan bayağı var ama bende bi topluluğa rastlamadım umarım olur.görüşmek üzere .
apaydinozkan06@hotmail.com

:)Mrb henüz dağa çıkacak kadar kondisyon olmasada burda çok alternatif var biliyorum.umarım dediğin gibi birlikten kuvvet doğar ve hepimiz bir arada pedallarız dağ taş yol

@Özkan APAYDIN
Edremit'te nereye tayin oldunuz? (Yani nerede çalışıyorsunuz?)

@Özkan APAYDIN
Ben de eczanedeyim. Kaptanbaşı eczanesi, İş bankasının hemen yanı, Edremit!
Yarın Balıkesir'e gideceğim İnşallah! Lakin Salı ve Çarşamba bir terslik olmazsa buradayım. Beklerim buyrun, bir çayımızı için! Teklifim diğer tüm arkadaşlar için de geçerlidir. Hepinizi beklerim.

Çok yakında aranızda olacağım. Güzel faaliyetler ve oganizasyonlar yapacağız .Sevgiler saygılar

Slmlar bugün akçayda karşılaştık çok ilginç bi tesadüf oldu değilmi abi.hoşgeldiniz tekrar görüşmek üzere.

Merhaba, Erdekliyim ama sadece yazları ve ara tatillerde :D

@yavuz

:) uymaz mı ben de erdekliyim cevap yazasan müsait bir zamanda tanışırız

merhaba ben havran sağlık ocağında çalışıyorum dağcılık ve bisiklet sporuyla ilgileniyorum gece gündüz bisiklete biner dağa tırmanışlar yaparım yarışma mantığında değilseniz tanışmak isterim ( 01.12.2009 daha dün gece akçay güre pınarbaşı kızılkeçili güzergahını gezdim) köpekten gece karanlığından korkayan sporu yaşam tarzı edinmiş gerektiğinde dağda geceyi geçirebilecek arkadaşlara duyurulur.

• Beğen
Tepkiler: Özkan APAYDIN
@Sait Hasançufadaroğlu

Sait bey mrb yarışma mantığı yok bizdede aynı şekilde ama sizin gittiğiniz gibi bende yeni güzergahlar keşfetmeye çalışıyorum en kısa zamanda tanışalım bende vergi dairesindeyim edremitte .

Geri