Scudo Sports

Balıkesir

@Sait Hasançufadaroğlu

Hafta sonuna kadar görüşelim sait bey müsait olursak hafta sonu havada iyi olursa bisikletle güzel bi tur yaparız

Scudo
@gamze topçu

Gamze sen hayattamısın sesin çıkmıyo hiç bende artık yoruldu bıraktı bu bisikleti beni yalnız bıraktı diye düşünmüştüm:)

Merhaba arkadaşlar,

Sait Hasançufadaroğlu ile tesadüfen karşılaştık, tanıştık, birkaç sefer telefonda görüştük ama henüz bir faaliyet yapmadık. Bakalım artık kısmet...

M. Kaptanbaşı ile de bir ara özel mesaj aracılığıyla görüşmüştük ama karşılaşmak nasip olmadı... -Daha doğrusu sizin yarışçı olduğunuzu duyduğum için tanışmaya cesaret edemedim- :rolleyes:

Gamze Topçu ile de geçenlerde Edremit-Akçay-Güre konulu başlıktan görüştük...

Kısacası tek tük arkadaşlar var ama bakalım toplu bir şey çıkacak mı...

Herkese selamlar, saygılar.

Merhaba serkan bizde sait bey ve mkaptanbaşı ile forumda görüştük fakat tekrar ses çıkmadı gamze arkadaşımız ilede bikaç defa gezi yaptık .hafta sonuna kadar görüşelim bence gelecek arkadaşlar olursa güzel bi gezi planı yapalım edremite geldiğinde vergi dairesine uğrarsan hem çayımı kahvemi içersin hem tanışırız görüşmek üzere

@Özkan APAYDIN

Tamam Özkan eğer yolum düşerse ve aklıma gelirse muhakkak uğrarım. Haftasonu İzmir'e gitme durumum var, iptal olursa burdan haberleşir bir şeyler yapmaya çalışırız.

Görüşmek üzere...

@Serkan Çoban

tamamdır serkan cuma günü kesinleştiririz en geç herkes uygun olursa eğer bi plan olacaksa burdanda yazarız diğer arkadaşlara

Katılsam veya katılamasam da, körfezde böyle güzel insanların ve böyle güzel bisiklet aktivitelerinin olmaya başlaması çok güzel bir olay! Körfezimiz bisiklet açısından giderek bilinçleniyor!

• Beğen
Tepkiler: Özkan APAYDIN
slm ben samet burhaniyede oturuyorum 23 yaşındayım motocross yarışçısıyım bu sene türkiye 2. oldum ilk başlarda ya bisiklet bu falan altı üstü neki diyodum ama öyle değilmiş yavaş yavaş araştırmaya başladım derken bisiklete aşık oldum toplamak için gt kadro aldım ama malesef olmadı etrafımda bana yardımcı olabilicek kimse olmadığı için toplaymadım :( şimdi ise inşallah ankaradan bi arkadaşla konuştum ve giant marka bi bisiklet aldım nasipse haftaya gelicek ve gezi veya bi tanışma aktivitesi düzenlerseniz benide bu aktiviteye dahil ederseniz çok sevinirim serkan bey sizinle ve diğer arkadaşlarla tanışmak isterim mustafa abiyle tanıştım gerçektende bana çook iyi akıl verdi inşallah sizlerlede tanışma fırsatım olur sait bey lede dağa çıkmak isterim iyi günler..........

• Beğen
sait ben dağda kalamam ama ben biraz daha dağ inişi seviyorum toprakta hız yapmayı atlamyı zıplamayı inşallah bi cumartesi gelmek istiyorum yanınza..

tamer akçaya geldiğinde görüşelim bidaki yaza bende burhaniyede oturuyorum beraber pedallarız gamze bi ara tanışalım... ben 2 günde bir akçaya geliyorum bisikletle yağmur çamur farketmiyo..

merhaba samet tanışalım görüşelim ama sen maşallah yarışlarda derece yapmış bir arkadaşsın bisiklet sürerken uyum sağlayabilirmiyiz bilemiorum (yani ben sana göre yavaş kalırım:) ).ben hafta içi pazartesi çarşamba ve cuma günleri boşum haftasonları da boş olduğum günler oluo ama o kısmı karışık biraz.bu günlerde bisiklet sürüyorsan görüşürüz hoşçakal

• Beğen
@samet yoruk

samet mrb burda akçay veya edremitte aktivite yapacağımızda sitede duyurcaz tanışırız görüşürüz mutlaka .bisikletimin markası whistle bu arada

o nasıl söz özkan abi asıl ben sizi geriden takip ederim:eek: arkadaş taa gerilerden benim açtığım konuyu bulmuş yazmış bende bir cevap vereyim dedim:)yanlış anlaşılmalar olmasın yine..ayrıca bi etkinlik olsa ilk haber vereceğim kişisin

• Beğen
@gamze topçu

şaka yapıyorum ya ama şu bi gerçek gördüğüm en iyi bayan bisikletçilerdensin o kadar yol gidiyosun yorgunluk şikayet yok seni tekrar tebrik ediyorum bisiklet sevgin hiç ölmesin akçay sevgin bi gün ölsede:)

en arkadan biri gelirse oda mutlaka benimdir :) çünkü bisikletim biraz asfaltda zor gidiyo benide baya yoruyo biraz dağ iniş bisikleti kross alışmaya çalışıyorum :) inşallah görüşürüz... :) artıkda da bi tanışma toplantısı yapmak lazım

Akşamın bir vakti, zifiri karanlıkta ülkü tepeye bir tarafından çıkan ve diğer tarafından inen arkadaş, (hem de ışıksız)...
Yine (bir sürü) akşam vakti; Toki'nin tepelerine çıkıp zirve yapan arkadaş, kimsin sen???
Senin de kırmızı kaskın var, sen de macera forever gidiyorsun, fakat tanışmak istiyorum sizinle, şimdilik tanışamadık. Bazen seni ben zannedip, şu gün şurada seni gördük diyorlar... Düşünüyorum, lakin o ben değilim!
Böbrek üstü bezlerinden çıkmakta olan adrenalini hissedebiliyorum, havada adrenalin kokusu var, yakınlarda bir yerlerdesin. Benim güzergahlarımın bir kısmını da kullanıyorsun, lakin şu ana kadar bir türlü karşılaşamadık.
Eğer bu mesajı okuyorsan, bana lütfen bir şekilde ulaş! Allah izin verirse; kar-çamur-yağmur demeden sana eşlik ederim (hayalet) kardeşim!

Geri